AraN ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 اثر جاودان جرج اورول، پیشنهاد میکنم مطالعه کنید نقل قول ای دل چرا در این جهان بی خبری شب روز در طلب سیمو زری سهم تو از این دنیا یک کفن است ان هم به گمان است که ببری یا نبری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در December 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2021 من این کتاب رو خواندم خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosi ارسال شده در December 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2021 جالبه به سیاست ها اشاره میکنه از زبان زندگی حیوانات نقل قول بیگی راس میشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 خیلی کتاب قشنگیه من خوندم ولی نه کامل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 خیلی خفنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 خوبه نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TORKAMANKING1234 ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 خیلی خیلی مفیده کتابش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliya ارسال شده در May 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 عالی نقل قول ??????? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.