CyberDyne ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 من امروز رفتم یه 250 تومن نت بخرم خلاصه رفتیم یه نت یه ساعته همراه اول گرفتیم دیگه تا دقیقه 40 رفتیم سراغ نت خریدن، خلاصه وسط خریدن اینترنت همراه اول زمانش تموم کرد! پول کم شد چیزی نیومد. یه نت یه ساعته دیگه خریدم دیدم جدی نیومده تو پنل زنگ زدم پشتیبانی گفت تا یک ساعت دیگه واریز میشه. منم گوشیم 50 دقیقه کنارم بود بعدش دیگه یکی کار داشت برداشت و رفت. زنگ خود پشتیبانی اینترنتی زدم گفت برو نمایندگی درست میکنه صداش خیلی بد میومد رفتم نمایندگی گفته که نه باو همچین حرفی نزده گفته بیا حضوری برات وصل کنم منم گفتم خوب پولم کجا بود ، گفت 72 ساعت صبر باید کنی. دیگه بعد 3 ساعت برگشتم خونه یادم رفته بود کلید بردارم کسی هم خونه نبود یه یک ساعت رفتم خونه رفیقم و اینا تا خانواده برگردن. وقتی اومدن من گوشیو چک کردم دقیقا همون 50 دقیقه که صبر کرده بودم 10 دقیقه دیگش پول واریز شده بوده فقط گوشی کنارم نبود ببینم اینو، بعد دیگه جرعت نکردم نت یک ساعته بگیرم و نت بخرم رفتم به پشتیبانی بگم رفته بود نماز بخونه بعد کلی وقتکه برگشت دیگه درست کرد. بعدش قسمت چهارم سم کده براتون اپلود کردم خواستم بگم یکی هست بد تر از شما هم زجر کشیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 نخوندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 26 دقیقه قبل، grandpa گفته است: نخوندم دا بس کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
grandpa ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 2 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: دا بس کن چشم چون فقط شما گفتی ولی خداوکیلی اصلا نفهمیدم چی شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 مطلب خوبی بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 ۲۵۰هزار تومن؟ نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 4 ساعت قبل، Sepehr گفته است: ۲۵۰هزار تومن؟ ها 100 گیگ 250 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 من 200 گیگ ماهانه میخرم 100تومن :||||| نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در ۱ ساعت قبل، Sepehr گفته است: من 200 گیگ ماهانه میخرم 100تومن :||||| چی هست؟؟ اینترنتت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 6 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: چی هست؟؟ اینترنتت اسیاتک 200گیگ بین المللی = 400گیگ داخلی نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 خوشبحالت من یه چیز دیگه دارم مال اصفهانه اسیاتک مشکل داره نمیتونیم بگیریم اونجا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 1 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: خوشبحالت من یه چیز دیگه دارم مال اصفهانه اسیاتک مشکل داره نمیتونیم بگیریم اونجا تازه پینگ هم 15 میاره نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 2 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: تازه پینگ هم 15 میاره اره حالت بازی داره میدونم چی میگی ولی دوستم که اینو زده what و tel دیگ عالی خوب کار نمیده براش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 2 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: اره حالت بازی داره میدونم چی میگی ولی دوستم که اینو زده what و tel دیگ عالی خوب کار نمیده براش نه بابا خیلی هم خوب کار میکنه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 2 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: نه بابا خیلی هم خوب کار میکنه نمد والا شاید فرق داره واسش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 1 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: نمد والا شاید فرق داره واسش 90درصد پیام ها مال ماس نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 12 دقیقه قبل، Sepehr گفته است: 90درصد پیام ها مال ماس 90 درصد محضه 99.9 درصد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 =\ نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در ۱ ساعت قبل، Sepehr گفته است: تازه پینگ هم 15 میاره 90 گیگ یه ماه 50 هزار تومان 8Mb Sec نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 42 دقیقه قبل، llKhll گفته است: 90 گیگ یه ماه 50 هزار تومان 8Mb Sec خوبه نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 حاجی مصرفت خیلی بالاست عجیبه نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۴ در 18:07، Aliherfei گفته است: من امروز رفتم یه 250 تومن نت بخرم خلاصه رفتیم یه نت یه ساعته همراه اول گرفتیم دیگه تا دقیقه 40 رفتیم سراغ نت خریدن، خلاصه وسط خریدن اینترنت همراه اول زمانش تموم کرد! پول کم شد چیزی نیومد. یه نت یه ساعته دیگه خریدم دیدم جدی نیومده تو پنل زنگ زدم پشتیبانی گفت تا یک ساعت دیگه واریز میشه. منم گوشیم 50 دقیقه کنارم بود بعدش دیگه یکی کار داشت برداشت و رفت. زنگ خود پشتیبانی اینترنتی زدم گفت برو نمایندگی درست میکنه صداش خیلی بد میومد رفتم نمایندگی گفته که نه باو همچین حرفی نزده گفته بیا حضوری برات وصل کنم منم گفتم خوب پولم کجا بود ، گفت 72 ساعت صبر باید کنی. دیگه بعد 3 ساعت برگشتم خونه یادم رفته بود کلید بردارم کسی هم خونه نبود یه یک ساعت رفتم خونه رفیقم و اینا تا خانواده برگردن. وقتی اومدن من گوشیو چک کردم دقیقا همون 50 دقیقه که صبر کرده بودم 10 دقیقه دیگش پول واریز شده بوده فقط گوشی کنارم نبود ببینم اینو، بعد دیگه جرعت نکردم نت یک ساعته بگیرم و نت بخرم رفتم به پشتیبانی بگم رفته بود نماز بخونه بعد کلی وقتکه برگشت دیگه درست کرد. بعدش قسمت چهارم سم کده براتون اپلود کردم خواستم بگم یکی هست بد تر از شما هم زجر کشیده خیلی طولانیه متن خداوکیلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۵ در 13:27، Aliherfei گفته است: ها 100 گیگ 250 دادا من ایرانسل یه بسته 80گیگ یکی هم 45 گیگ میزنم جمعا میشه 140 تومن فک کنم نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyberDyne ارسال شده در November 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 @Sepehr ناموسا امیر چند سالشه؟ مگه 21 سالش نبود؟؟ یعنی بیشتر این حرفاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 در 21 دقیقه قبل، Aliherfei گفته است: @Sepehr ناموسا امیر چند سالشه؟ مگه 21 سالش نبود؟؟ یعنی بیشتر این حرفاست اطلاع دقیقی ندارم ولی فک نکنم بیشتر از 21 باشع نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.