West ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 با عرض سلام خدمت تمامی دوستان https://s20.picofile.com/file/8443812192/InShot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۱۱۵۶۱۴۸۲۱.mp4.html امید وارم لذت ببرید 3 نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toxicel ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 نِ باریکلا نِباریکلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 26 دقیقه قبل، Demir گفته است: نِ باریکلا نِباریکلا نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 بیا پایین باو نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 30 دقیقه قبل، Esalat گفته است: بیا پایین باو نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 5 ساعت قبل، DeanBnjamin گفته است: با عرض سلام خدمت تمامی دوستان https://s20.picofile.com/file/8443812192/InShot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۱۱۵۶۱۴۸۲۱.mp4.html امید وارم لذت ببرید نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dyr ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 5 ساعت قبل، DeanBnjamin گفته است: با عرض سلام خدمت تمامی دوستان https://s20.picofile.com/file/8443812192/InShot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۱۱۵۶۱۴۸۲۱.mp4.html امید وارم لذت ببرید عالی بود به به نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 19 دقیقه قبل، GodWorld گفته است: در 2 دقیقه قبل، Zahr گفته است: عالی بود به به 1 نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 5 ساعت قبل، DeanBnjamin گفته است: با عرض سلام خدمت تمامی دوستان https://s20.picofile.com/file/8443812192/InShot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۱۱۵۶۱۴۸۲۱.mp4.html امید وارم لذت ببرید :|| نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 22 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: :|| Jangal? نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 u made progress نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 2 ساعت قبل، Nigritude گفته است: u made progress نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dyr ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 (ویرایش شده) فقط یه سوال بنیامین،تو ویدیو حرکت بالای موس و سرعت چرخش زیاد رو احساس کردم...و در ادامه اینکه شما خیلی در ویدیو مشت میزدی(به صورت اشتباه میزدی) ولی چندین بار تکرار میشد. میخواستم بپرسم چرا اینجوری میشه نکته آخری هم که میمونه اینه که لرزش هدفگیریت به شدت زیاد و تقریباً با ویدیو شایان(MasTeR) مطابقت دارد @Shxyan و خودشون رو هم دعوت میکنم به راهنمایی خوشحال میشم که کمی از وقت گرانبهاتون رو صرف پاسخ من انجام دهید ویرایش شده November 15, 2021 توسط Zahr نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 21 دقیقه قبل، Zahr گفته است: فقط یه سوال بنیامین،تو ویدیو حرکت بالای موس و سرعت چرخش زیاد رو احساس کردم...و در ادامه اینکه شما خیلی در ویدیو مشت میزدی(به صورت اشتباه میزدی) ولی چندین بار تکرار میشد. میخواستم بپرسم چرا اینجوری میشه نکته آخری هم که میمونه اینه که لرزش هدفگیریت به شدت زیاد و تقریباً با ویدیو شایان(MasTeR) مطابقت دارد @Shxyan و خودشون رو هم دعوت میکنم به راهنمایی خوشحال میشم که کمی از وقت گرانبهاتون رو صرف پاسخ من انجام دهید خب با این حساسیت موس عادت کردم مشت ام باز از سر عادت هست موضوع Master ام نمیدونم از خودش بپرس 1 نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dyr ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 3 دقیقه قبل، DeanBnjamin گفته است: خب با این حساسیت موس عادت کردم مشت ام باز از سر عادت هست موضوع Master ام نمیدونم از خودش بپرس ممنون بابت پاسخگویی و وقتی که گذاشتید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 NiCe نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 12 ساعت قبل، DeanBnjamin گفته است: با عرض سلام خدمت تمامی دوستان https://s20.picofile.com/file/8443812192/InShot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۱۱۵۶۱۴۸۲۱.mp4.html امید وارم لذت ببرید خب نصفش Cm4 بود نصفش از پشت میزدی همش ک هوا رو میزنی بیا پیش خودم C shotgun یاد بدم ک دیوار نزنی 8 نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 18 ساعت قبل، DeatShot گفته است: خب نصفش Cm4 بود نصفش از پشت میزدی همش ک هوا رو میزنی بیا پیش خودم C shotgun یاد بدم ک دیوار نزنی آها مطالب طنز واسه اینکه تو خوشت بیاد فیلم نزاشتم گلابی +بسته شد نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 5 ساعت قبل، DeanBnjamin گفته است: آها مطالب طنز واسه اینکه تو خوشت بیاد فیلم نزاشتم گلابی +بسته شد حیف اون ۸۰ مگ نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
THUGBOY ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۴ در 12:30، DeanBnjamin گفته است: با عرض سلام خدمت تمامی دوستان https://s20.picofile.com/file/8443812192/InShot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۱۱۵۶۱۴۸۲۱.mp4.html امید وارم لذت ببرید ماشالله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 لااقل کات میکری یه جاهایی رو نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 حیف اون 80مگابایت که من دادم اینو دان کردم که اصلان هیچی نبینم صفحه تار تار بود نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 فقط cm4 بلدی ؟ نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
illuminati ارسال شده در November 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۴ در 12:30، DeanBnjamin گفته است: با عرض سلام خدمت تمامی دوستان https://s20.picofile.com/file/8443812192/InShot_۲۰۲۱۱۱۱۵_۱۱۵۶۱۴۸۲۱.mp4.html امید وارم لذت ببرید آبرو هرچی دسته متوسط و بکس بود و بردی با این سطحت وار ندی سنگین تره در 5 ساعت قبل، StoneHeart گفته است: فقط cm4 بلدی ؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.