DARTHHOOMAN ارسال شده در November 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2021 (ویرایش شده) پس از مدتی تلاش موفق به جمع اوری چند ماد باکیفیت گرافیکی پیدا کردم تغییرات شامل: شکل گیاه های بازی جاده های اچ دی ماشین های ریمیک اچ دی ای ان بی و ... و ترکیب اونها رو در افلاین https://uupload.ir/view/animotica_14_11_11_51_44_8ak5.mp4/ https://uupload.ir/view/animotica_8_11_13_20_10_u7aa.mp4/ سمپ: https://uupload.ir/view/animotica_14_11_12_28_44_00ll.mp4/ پذیرای نظراتتون هستم. هر پسند و نظر زیر این پست = روحیه بیشتر برای پست های بعدی اگر مایل به داشتن این گرافیک در سیستم خود هستید، برای اطلاع از حداقل سیستم مورد نیاز و دریافت مود ها در انجمن PM بدهید ویرایش شده November 14, 2021 توسط DHOOMAN به یک عدد فوضول جهت پرسیدن این سوال نیاز داریم 7 1 نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 داداش عکس میذاری از اینا ببینیم چه شکلی میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 لینک دانلود رو لطف می کنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 15, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 در 7 ساعت قبل، OstadFaraz گفته است: داداش عکس میذاری از اینا ببینیم چه شکلی میشه؟ متوجه منظورتون نشدم در 4 ساعت قبل، snake58 گفته است: لینک دانلود رو لطف می کنی؟ PM فروم در خدمتم نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 عالی نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 داش شنیدم بنن شدی واقعا ناراحت شدم انشااالله ان بن میشی نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luck ارسال شده در November 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2021 فک کنم یکم زیادی مود ریختی آخر بن شدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 12 ساعت قبل، Luck گفته است: فک کنم یکم زیادی مود ریختی آخر بن شدی نه عزیزم مودی هست که به اسم چیت لایت دنس شناخته میشه یا همون رقص نور چراقای ماشین که در اواتارم هست که این مورد چیت محسوب میشه و مجازاتش 30 روز بن است از این موضوع خبری نداشتم و در قوانین هم اشاره خاصی بهش نشده بود اما باز هم از تصمیمات مدیریت پیروی میکنیم ببینیم چه میشود کرد در 14 ساعت قبل، Ramxx گفته است: داش شنیدم بنن شدی واقعا ناراحت شدم انشااالله ان بن میشی نوکر رفقای قدیم ، چاکر رفقای جدید نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 3 دقیقه قبل، DHOOMAN گفته است: نه عزیزم مودی هست که به اسم چیت لایت دنس شناخته میشه یا همون رقص نور چراقای ماشین که در اواتارم هست که این مورد چیت محسوب میشه و مجازاتش 30 روز بن است از این موضوع خبری نداشتم و در قوانین هم اشاره خاصی بهش نشده بود اما باز هم از تصمیمات مدیریت پیروی میکنیم ببینیم چه میشود کرد نوکر رفقای قدیم ، چاکر رفقای جدید نوکریم نگاه برو ان بن بگیر هیچ کاری نمیتونی بکنی منم سره همین موضوع بن شدم هیچ کار نکردن منم ان بن خریدم 1 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 اگر دنبال ماد سبک ترک هستید میشه با انی دسک سرع تر کارتون رو راه بندازم نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 2 دقیقه قبل، DHOOMAN گفته است: اگر دنبال ماد سبک ترک هستید میشه با انی دسک سرع تر کارتون رو راه بندازم خب بله اگه امکانش هست همین الان پیام میدم بهتون انجام بدین نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در November 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۳ در 13:35، DHOOMAN گفته است: سمپ: https://uupload.ir/view/animotica_14_11_12_28_44_00ll.mp4/ از این خیلی خوشم اومد AG:SAMP از نظر گرافیک بهتر از SAMP الان هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 19, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2021 خوشحالم خوشت اومذ ولی چرا لایک نمیکنی البته AG: samp باید بهتر از سمپ ملمولی باوشه در 2 ساعت قبل، Mahi گفته است: از این خیلی خوشم اومد AG:SAMP از نظر گرافیک بهتر از SAMP الان هست نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۵ در 08:36، Ramxx گفته است: نوکریم وظیفته نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۸ در 19:20، Mahi گفته است: از این خیلی خوشم اومد AG:SAMP از نظر گرافیک بهتر از SAMP الان هست داش چی میگی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2021 بیا پایین نـــه بــــــیا پایــــیـــن نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 (ویرایش شده) . ویرایش شده November 29, 2021 توسط DHOOMAN نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImDanger ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۳ در 13:35، DHOOMAN گفته است: پس از مدتی تلاش موفق به جمع اوری چند ماد باکیفیت گرافیکی پیدا کردم تغییرات شامل: شکل گیاه های بازی جاده های اچ دی ماشین های ریمیک اچ دی ای ان بی و ... و ترکیب اونها رو در افلاین https://uupload.ir/view/animotica_14_11_11_51_44_8ak5.mp4/ https://uupload.ir/view/animotica_8_11_13_20_10_u7aa.mp4/ سمپ: https://uupload.ir/view/animotica_14_11_12_28_44_00ll.mp4/ پذیرای نظراتتون هستم. هر پسند و نظر زیر این پست = روحیه بیشتر برای پست های بعدی اگر مایل به داشتن این گرافیک در سیستم خود هستید، برای اطلاع از حداقل سیستم مورد نیاز و دریافت مود ها در انجمن PM بدهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 بخش دووم تاپیک نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PAYA ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaHarD ارسال شده در December 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2021 فوق العاده عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 سلام داش میتونی بگی چطور سکین وزی رو ست کنم رو سکینم مثلا سکین ایدی .... نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 افلاین یا انلاین؟ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۲۳ در 13:35، DARTHHOOMAN گفته است: https://uupload.ir/view/animotica_14_11_12_28_44_00ll.mp4/ همین مود nissan GTR رو برام میفرستی و اینکه چجوری باید فعالش کنم.(تو بازی بریزمش). و یه مود aim خوب نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 7, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2022 میگم مود صدات میدی ؟ نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.