ariyan19 ارسال شده در November 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2021 سلام من نزدیک یک هفته هست car radio کار نمیکنه بعد فقط مشکل اینهcarradio/ 1کار نمیکنه همون رادیو جوان بقیه کار میکنه مثلا خارجی ها و.... لطفا جواب بدید مشکلم چطور حل شه نقل قول لینک به دیدگاه
Arshiyam ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۰ در 20:25، ariyan19 گفته است: سلام من نزدیک یک هفته هست car radio کار نمیکنه بعد فقط مشکل اینهcarradio/ 1کار نمیکنه همون رادیو جوان بقیه کار میکنه مثلا خارجی ها و.... لطفا جواب بدید مشکلم چطور حل شه منم یه مدت این مشکلو داشتم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 آها،خوبه نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۰ در 20:25، ariyan19 گفته است: سلام من نزدیک یک هفته هست car radio کار نمیکنه بعد فقط مشکل اینهcarradio/ 1کار نمیکنه همون رادیو جوان بقیه کار میکنه مثلا خارجی ها و.... لطفا جواب بدید مشکلم چطور حل شه @Ali نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
Destroyed ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۲۰ در 20:25، ariyan19 گفته است: سلام من نزدیک یک هفته هست car radio کار نمیکنه بعد فقط مشکل اینهcarradio/ 1کار نمیکنه همون رادیو جوان بقیه کار میکنه مثلا خارجی ها و.... لطفا جواب بدید مشکلم چطور حل شه بنظرم علی که نمیبینه کسی هم بلد نیس با همون خارجی ها باید بسازی رادیو جوان فقط (ابی، اندی، هایده...) هست. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه
Arshiyam ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 در 5 ساعت قبل، iMatin گفته است: بنظرم علی که نمیبینه کسی هم بلد نیس با همون خارجی ها باید بسازی رادیو جوان فقط (ابی، اندی، هایده...) هست. ( لطفا در چیزی که از ان اطلاعی ندارید نظر ندهید ) End. نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه
Destroyed ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در 8 ساعت قبل، ArshiXo گفته است: ( لطفا در چیزی که از ان اطلاعی ندارید نظر ندهید ) End. اها. نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه
Arshiyam ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در 34 دقیقه قبل، iMatin گفته است: اها. بله،... نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در ۱ ساعت قبل، ArshiXo گفته است: بله،... داش مارو دور ننداز ما در حدت نیستیم نکن اینکارارو 1 نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.