Lich ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 ببین داوش یک مود گرافیکی میخوام که این شکلی بشه اگه میتونی بگو چند k میشه نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 1 ساعت قبل، Guardian گفته است: ببین داوش یک مود گرافیکی میخوام که این شکلی بشه اگه میتونی بگو چند k میشه چ شکلی؟ در 22 ساعت قبل، Rager گفته است: کوهستانی من قند شکن میقولم. بزن روم خوشت اومد ی پن هزارتا بزن خسابم نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در ۱ ساعت قبل، DARTHHOOMAN گفته است: چ شکلی؟ روی (این) کلیک کن تو اون پیام نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 2 ساعت قبل، Guardian گفته است: روی (این) کلیک کن تو اون پیام اون چیزی ک دیدی داداش جی تی ای ای وی است که یک بازیساز انیم ها و بعضی ار تکسچر هاش رو با مال سناندرز عوض کرده .این کار ماد نیست نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در 18 دقیقه قبل، DARTHHOOMAN گفته است: اون چیزی ک دیدی داداش جی تی ای ای وی است که یک بازیساز انیم ها و بعضی ار تکسچر هاش رو با مال سناندرز عوض کرده .این کار ماد نیست اها نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۱۲ در 13:45، DARTHHOOMAN گفته است: سلام ماد های اسکین ماشین های سناندرز (اورجینال و ...) رو برای شما تغییر میدم و دلخواهش میکنم برای مثال انواع مختلف کاستوم ماشین های اورجینال رو انجام میدم و براتون میفرستم تا نصب کنید حتی اگر مودی دارید و میخواهید از ان قطعه ای کاسته شود تمام قطعات برای تمام ماشین ها (بدون استثنا) حتی دکوراسیون داخل ماشین برای fpp (تمام تغییرات به گونه ای خواهد بود که ظاهر و عملکرد وسیله بر خلاف قوانین نباشد) بسته به مقداری ک روی ماشین کار انجام میشه قیمت میره بالا - پک یک: (2 قطعه) 10،000 دلار به پول بازی - پک دو: (5 قطعه) 20.000 $ - پک سه: (8 قطعه) 40.000$ -پک ویژه: (بالای 8 قطعه + یک پوینت جاب اشنتیون) 60.000$ سفارشات رو بصورت پیام در انجمن بدید و در تاپیکش نوع پک رو بنویسید با سلام پسورد Rcon Login/ رو میخوام با تشکر نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 18, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2022 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: با سلام پسورد Rcon Login/ رو میخوام با تشکر شایذ باورت نشه ولی نمذونم این cmd. چیه یکی اینو میوت بده میخاد پُست هاش بیشتر ش ویرایش شده January 18, 2022 توسط DARTHHOOMAN نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در January 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 17:52، RiPMoHammaD گفته است: با سلام پسورد Rcon Login/ رو میخوام با تشکر با سلام در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ در 20:02، DARTHHOOMAN گفته است: شایذ باورت نشه ولی نمذونم این cmd. چیه یکی اینو میوت بده میخاد پُست هاش بیشتر ش این سی ام دی هس که اگه یه هاستر زد همه ادمینا علی ملی اس اف سی رو بن کرد مثلا علی یه اک مولتی داشته باشه بیاد سرور بعد بزنه rcon/ اون رمزشو بزنه ادمین لول 13 لاگین میشه :)))))))))))) نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 20, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 در 4 ساعت قبل، llKhll گفته است: با سلام این سی ام دی هس که اگه یه هاستر زد همه ادمینا علی ملی اس اف سی رو بن کرد مثلا علی یه اک مولتی داشته باشه بیاد سرور بعد بزنه rcon/ اون رمزشو بزنه ادمین لول 13 لاگین میشه :)))))))))))) واو الان میرم ازش میپرسم. بسیار اطلاعاتتان مفیذ بوذ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در December 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2022 در در ۲۰۲۱/۱۱/۰۳ در 13:45، DARTHHOOMAN گفته است: سلام ماد های اسکین ماشین های سناندرز (اورجینال و ...) رو برای شما تغییر میدم و دلخواهش میکنم برای مثال انواع مختلف کاستوم ماشین های اورجینال رو انجام میدم و براتون میفرستم تا نصب کنید حتی اگر مودی دارید و میخواهید از ان قطعه ای کاسته شود تمام قطعات برای تمام ماشین ها (بدون استثنا) حتی دکوراسیون داخل ماشین برای fpp (تمام تغییرات به گونه ای خواهد بود که ظاهر و عملکرد وسیله بر خلاف قوانین نباشد) بسته به مقداری ک روی ماشین کار انجام میشه قیمت میره بالا - پک یک: (2 قطعه) 10،000 دلار به پول بازی - پک دو: (5 قطعه) 20.000 $ - پک سه: (8 قطعه) 40.000$ -پک ویژه: (بالای 8 قطعه + یک پوینت جاب اشنتیون) 60.000$ سفارشات رو بصورت پیام در انجمن بدید و در تاپیکش نوع پک رو بنویسید میدونستی من اینو بریزم میمیرم؟ بزا بت بگم چطو هوشنگ الان من بریزم ممد نریزه اختلال ایجاد میشه باگ میشه Crash میشه من عصبی میشم مزنم PC رو آره! بعد افسردگی بعد از زایمان میگیرم و بعد میمیرم! خیلی ساده! 1 نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در December 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۱۳ در 11:49، DARTHHOOMAN گفته است: بنده کلی گفتم اگر کارت گرافیکتون رو هم بدونم بهتره درود میتونی یک پک ENB که رویه لانچر بیاد بالا رو با نهایت گرافیک و تسکچر برام بفرستی، و همچنین یه پک جاده فول اچ دی کارت گرافیکمم: RTX 3060 @DARTHHOOMAN نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در December 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2022 در 19 ساعت قبل، JohnnyDepp گفته است: کارت گرافیکمم: RTX 3060 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در July 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 سلام بابت تاخیر متاسفم در در ۱۴۰۱/۹/۲۹ در 18:51، JohnnyDepp گفته است: درود میتونی یک پک ENB که رویه لانچر بیاد بالا رو با نهایت گرافیک و تسکچر برام بفرستی، و همچنین یه پک جاده فول اچ دی کارت گرافیکمم: RTX 3060 @DARTHHOOMAN با توجه به اطلاعات من که ممکنه درست نباشه چون قدیمیه لانچر هیچ مود ی رو که توی شیوه بیان تکسچر ها تاثیر بزاره رو قبول نمیکنه از جمله ENB ولی جاده ی فول اچ دی رو میتونم در اختیارتون بزارم ولی نه زیر تاپیک نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyDepp ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، DARTHHOOMAN گفته است: سلام بابت تاخیر متاسفم در در ۱۴۰۱/۹/۲۹ در 18:51، JohnnyDepp گفته است: درود میتونی یک پک ENB که رویه لانچر بیاد بالا رو با نهایت گرافیک و تسکچر برام بفرستی، و همچنین یه پک جاده فول اچ دی کارت گرافیکمم: RTX 3060 @DARTHHOOMAN با توجه به اطلاعات من که ممکنه درست نباشه چون قدیمیه لانچر هیچ مود ی رو که توی شیوه بیان تکسچر ها تاثیر بزاره رو قبول نمیکنه از جمله ENB ولی جاده ی فول اچ دی رو میتونم در اختیارتون بزارم ولی نه زیر تاپیک درود برار سال تموم شد جفتشو پیدا کردم خودم ای ان بیه کوالیتی و ریزیلوشین و تکسچر و تغیر نمیده ولی آب دریا و ابر و خورشید و تایم سایکل و تغییر میده ولی اگر بازتاب نور رو برا مودای چند تا ماشینم انجام بدی ممنان میشم ویرایش شده July 17, 2023 توسط JohnnyDepp شک نکو خودا شاهده نقل قول ??? ??? ????? ??? ??? ??? ??????? ??? ???? ???? ?? ???????? ????? ??? ???? ??? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در July 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۷ در 02:48، JohnnyDepp گفته است: درود برار سال تموم شد جفتشو پیدا کردم خودم ای ان بیه کوالیتی و ریزیلوشین و تکسچر و تغیر نمیده ولی آب دریا و ابر و خورشید و تایم سایکل و تغییر میده ولی اگر بازتاب نور رو برا مودای چند تا ماشینم انجام بدی ممنان میشم رفتم زد مودلر دوتا ادیت کنم دیدم هم لایسنسش پریده هم هیچی یادم نمیاد @_@ اگر مایل هستید از توی اینترنت براتون پیدا کنم نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.