Chernobyl ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۲ در 16:58، DHOOMAN گفته است: بله انواع مختلفشو بصورت اماده دارم از مخصوص سیستم هاضعیف تا مدلی ک ماشینا مثل اینه میشن https://uupload.ir/view/149175-wu-zi-mu-mafia-style-gtasa_kj3f.zip/ لایک یادتون نره سلام اگه میشه همین اینفرنوس رو بفرستید ولی بازتاب نور و هرچیزی که باعث میشه کارت گرافیک نیاز بشه یا fps دراپ کنه رو بردارید نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 11 دقیقه قبل، Ramxx گفته است: سلام اگه میشه همین اینفرنوس رو بفرستید ولی بازتاب نور و هرچیزی که باعث میشه کارت گرافیک نیاز بشه یا fps دراپ کنه رو بردارید نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 3 دقیقه قبل، DHOOMAN گفته است: سلام ولی من اینو تست کردم متاسفانه fps دراپ میشه وقتی چند اینفرنوس کنار هم میان نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در November 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 میتونید استون اینفرنوس رو امتحان کنید اونم قشنگ و ساده است در 6 دقیقه قبل، Ramxx گفته است: سلام ولی من اینو تست کردم متاسفانه fps دراپ میشه وقتی چند اینفرنوس کنار هم میان نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2021 سلام داش یه فونتی بده که همه چی معلوم باشه . یه فونت از ریپ محمد گرفتم دمیج باس هم نمیتونم ببینم (پولام هم نمیتونم ببینم چقدره) |: و خیلی مشکلات دیگه نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در 15 ساعت قبل، DarkHell گفته است: سلام داش یه فونتی بده که همه چی معلوم باشه . یه فونت از ریپ محمد گرفتم دمیج باس هم نمیتونم ببینم (پولام هم نمیتونم ببینم چقدره) |: و خیلی مشکلات دیگه چشم باید جست و جو کنم براتون نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2021 در 2 دقیقه قبل، DHOOMAN گفته است: چشم باید جست و جو کنم براتون اکی ممنون نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tatal ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2021 خوبه نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱۲ در 13:45، DHOOMAN گفته است: سلام ماد های اسکین ماشین های سناندرز (اورجینال و ...) رو برای شما تغییر میدم و دلخواهش میکنم برای مثال انواع مختلف کاستوم ماشین های اورجینال رو انجام میدم و براتون میفرستم تا نصب کنید حتی اگر مودی دارید و میخواهید از ان قطعه ای کاسته شود تمام قطعات برای تمام ماشین ها (بدون استثنا) حتی دکوراسیون داخل ماشین برای fpp (تمام تغییرات به گونه ای خواهد بود که ظاهر و عملکرد وسیله بر خلاف قوانین نباشد) بسته به مقداری ک روی ماشین کار انجام میشه قیمت میره بالا - پک یک: (2 قطعه) 10،000 دلار به پول بازی - پک دو: (5 قطعه) 20.000 $ - پک سه: (8 قطعه) 40.000$ -پک ویژه: (بالای 8 قطعه + یک پوینت جاب اشنتیون) 60.000$ سفارشات رو بصورت پیام در انجمن بدید و در تاپیکش نوع پک رو بنویسید من میخوام تو بازی بیا پیشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۹/۲۹ در 14:46، DHOOMAN گفته است: چشم باید جست و جو کنم براتون جستجو نکردی ؟ نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در 3 ساعت قبل، DarkHell گفته است: جستجو نکردی ؟ چرا دارم چک میکنم که چیز مشکل دار نذاشته باشه بن نشی نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در December 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 داش هومن به ماد تعغیر صدای ماشین داری مثل اینف نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2021 بعله عزیزم بگو چه صدای مد نظرته مثلا صدا های ماشینای مدرن یا از اون ماشینای عضلانی دهه شصت امریکایی؟ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 16, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲ در 07:45، iMatin گفته است: داش هومن به ماد تعغیر صدای ماشین داری مثل اینف در در ۱۴۰۰/۱۰/۲ در 23:30، DARTHHOOMAN گفته است: بعله عزیزم بگو چه صدای مد نظرته مثلا صدا های ماشینای مدرن یا از اون ماشینای عضلانی دهه شصت امریکایی؟ تکی تکی میخای صدا های خاص؟ مثلا صدای فلان ماشین یا یه پک ۲۰۰ مگی بدم تمام صدا های بازی رو عوض میکنه خیلی باهاله تنوع کامله نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 در 54 دقیقه قبل، DARTHHOOMAN گفته است: تکی تکی میخای صدا های خاص؟ مثلا صدای فلان ماشین یا یه پک ۲۰۰ مگی بدم تمام صدا های بازی رو عوض میکنه خیلی باهاله تنوع کامله ریختم یکی سیستم اف پی اس دراپ میکنه نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luck ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 من یه مود اسکین ریختم فقط نمیدونم چرا تو لانچر نمیاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 16, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 در 37 دقیقه قبل، Luck گفته است: من یه مود اسکین ریختم فقط نمیدونم چرا تو لانچر نمیاره امتحان کنید اگر تو حالت افلای بود حتما مشکلی داره که لانچر قبولش نمیکنه نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 امیدوارم مادساز هایی مثل شما بتونن توی ارساکیا بصورت رسمی فعالیت کنند نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 دس خوش, ما ک آشناییم مفتی حساب میشه نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 16, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 در 44 دقیقه قبل، Rager گفته است: دس خوش, ما ک آشناییم مفتی حساب میشه نشناختم خداییش در ۱ ساعت قبل، Sepehr گفته است: امیدوارم مادساز هایی مثل شما بتونن توی ارساکیا بصورت رسمی فعالیت کنند قربانت بروم چن بار اومدم سرور دنبالت گشتم vps بودی نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 در 5 دقیقه قبل، DARTHHOOMAN گفته است: نشناختم خداییش قربانت بروم چن بار اومدم سرور دنبالت گشتم vps بودی شاید باورت نشه ولی منم نمیشناسمت , ولی خب احساس میکنم آشناییم میتونی برام یه مده دوچرخه اوکی کنی؟ نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 در ۱ ساعت قبل، DARTHHOOMAN گفته است: قربانت بروم چن بار اومدم سرور دنبالت گشتم vps بودی دیگه از vps اومدم بیرون نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 17, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2022 در 14 ساعت قبل، Rager گفته است: شاید باورت نشه ولی منم نمیشناسمت , ولی خب احساس میکنم آشناییم میتونی برام یه مده دوچرخه اوکی کنی؟ اره چرخ کوهستانی میخای یا کورسی؟ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در January 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2022 در 54 دقیقه قبل، DARTHHOOMAN گفته است: اره چرخ کوهستانی میخای یا کورسی؟ کوهستانی نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.