BamoN ارسال شده در March 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2022 نیّت کن به حق علیرضا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۱۲ در 10:55، mahdi13851 گفته است: آقا سلام من استعفا دادم از خبرنگار چون سیستم نداشتم تو پی وی لیدرم گفتم که کامپیوتر ندارم نمیتونم آنلاین بشم از طریق ucp کیک کن و وی منو Fp80 کرد حالا بگید چکار کنم:/ اصلا چرا دسته ملایم فقط Fp80 داره:| یه راهنمایی کنین شل کن و لذت ببر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در March 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2022 نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.