Taryak ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 با سلام، بنده به یه مشکلی برخوردم وقتی میخام لانچرو نصب کنم قسمت اپدیت لانچر میاد با این ارور روبه رو میشم: اگه کسی میدونه خواهشن راهنمایی کنه ممنون . نقل قول حرف زدن با ادما اگه فایده داشت که خدا خودش این همه مدت ساکت نمیموند. لینک به دیدگاه
ReVeN ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 منم همین مشکلو دارم با ریستارت کردن اینا درست نمیشه نقل قول Iam King لینک به دیدگاه
HeY ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 سلام منم یه زمانی اینجوری شدم کلن انیستال کردم بعد دوباره لانچر رو از اول دانلود کردم اوک شد نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه
ReVeN ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 UCP ام باز نمیشه جالبه نقل قول Iam King لینک به دیدگاه
MashruB ارسال شده در October 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27, 2021 لانچرو پاک کن و دوباره نصب کن اوک میشه شاید لانچرو پاک کن و دوباره نصب کن اوک میشه شاید لانچر پاک کن و دوباره نصب کن شاید اوک شد نقل قول لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در October 31, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2021 با سلام. لطفاً با اینترنت خطی که مشکل دارید وارد گوگل شوید و عبارت "My IP" را سرچ کرده و آیپی خود را برای من در تلگرام (@AGTea) یا پیام خصوصی فروم بفرستید. همچنین از دوستانی که این مشکل را دارند خواهش می شود ISP خود را معرفی کنند و بگن دقیقاً مرکز مخابراتشون کدام شهر و کدام منطقه می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.