Only ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: این باگ اینطوره که برای مثال من یه رینگ 100$ میخوام ولی پولم 40$ هست میام یه رینگ 40$ انتخاب میکنم موقعه خرید وقتی پولو دادم به جاش یه رینگ گرون تر میخرم لطفا این باگ ها درست کنید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/bug_jbtj.mp4/ شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 (ویرایش شده) شتتت اگه دقت کنین وقتی میره تو پولش ۳رقم اخرش۴۷۱هست ولی پول تو رفتن هم میشد۷۰دلار وقتی یه رینگ۴۰دلار هم بگیره میشه ۱۱۰دلار چطوری با ۴۷۱رفت با ۴۰۳برگشت خیلی مشکوکه ویرایش شده October 26, 2021 توسط DANGER14 . ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در October 26, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 در 1 ساعت قبل، DANGER14 گفته است: شتتت اگه دقت کنین وقتی میره تو پولش ۳رقم اخرش۴۷۱هست ولی پول تو رفتن هم میشد۷۰دلار وقتی یه رینگ۴۰دلار هم بگیره میشه ۱۱۰دلار چطوری با ۴۷۱رفت با ۴۰۳برگشت خیلی مشکوکه عه راست میگی واسه منم عجیبه شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۴ در 14:21، depman گفته است: این باگ اینطوره که برای مثال من یه رینگ 100$ میخوام ولی پولم 40$ هست میام یه رینگ 40$ انتخاب میکنم موقعه خرید وقتی پولو دادم به جاش یه رینگ گرون تر میخرم باگ نیست، مشکلی وجود نداره و درست محاسبه شده ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2021 در ۱ ساعت قبل، iErfaN گفته است: باگ نیست، مشکلی وجود نداره و درست محاسبه شده دا اصلا به پولش دقت کن هیچ جوره نمیشه اگه میشه بگو تا ما هم بدونیم ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در November 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۴ در 14:21، depman گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: این باگ اینطوره که برای مثال من یه رینگ 100$ میخوام ولی پولم 40$ هست میام یه رینگ 40$ انتخاب میکنم موقعه خرید وقتی پولو دادم به جاش یه رینگ گرون تر میخرم لطفا این باگ ها درست کنید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/bug_jbtj.mp4/ سم Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۴ در 14:39، iMatin گفته است: ولی پول تو رفتن هم میشد۷۰ پول تو رفتنی وجود نداره. شما وارد Tuning شدید و پس از انتخاب کردن رینگ 40$ رینگ 68$ ای انتخاب کردید و 68$ از شما طبق فیلمتان کم شد. اون نوشته دیالوگ روی صفحه بروزرسانی نمی شود ولی قیمت در منوی تونینگ بروزرسانی می شود. محاسبه درست است و باگی وجود ندارد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده