Radical ارسال شده در October 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2021 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): روی ماشین جی می کنی با اسلحه و از دستور tgun/ استفاده میکنی - توضیح کامل باگ: سلام من روی ماشین g کردم وبا گان h زدم دستور tgun/ استفاده کردم و به طوره شگفت این کار کرد و اسلحه ی من رفت کار کرد و همچنین مانند وقتی که از سیفزونز عبور میکنی شدم به همراه @rezamis قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ویرایش شده October 17, 2021 توسط MEK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2021 (ویرایش شده) با throwgun/ به طور شگفت انگیزی میتونی تفنگتو از ماشین بندازی Tgun هم میتونی به طور ناباوری تفنگی که دستته و درحال استفاده از اون هستی بندازی!!! ویرایش شده October 18, 2021 توسط Rony 1 !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 با سلام. باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده