iErfaN ارسال شده در October 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۷ در 00:11، AnSoLiN گفته است: کلاهبرداری با نامه اکانت هایی که بای دادن 3 دفعه واسه من اتفاق افتاد اولین دفعه با اکانت پویا داشم @Professional بودم که با مولتی قدیمیه خودش بهم زنگ زد گفت سلام داش احسانمو با اندروید اومدم الان، ی اکانت لول 15اینا داری رو اون پلی بدم؟ آخه بنده خدا 30تا مولتی داره بیاد بگه من اکانت میخوام داری بدی؟ سر همین قضیه هم ی جدایی با رفیقش @LuCaS شد که بک خورد 2بار آخر در هفته قبل با اکانت های مختلف که یک دفعه گفت من افشینم و با اندروید اومدم و گفت یکم پول بده ی ماشین دستم باشه میگفتم نه و میگفت اینه رفاقتتو اینا؟(با اینکه اصلاً حرف زدنش با خود اصلی با عقل جور در نمیومد) با اینکه در جای دیگه(x) همون زمان باهاش در ارتباط بودم یکی نیست بگه خو مردک اگه خودتی چرا با اکانت خودت نمیای؟ مگه بن شدی؟ چرا اصلاً نگفتی اومدی داخل سرور؟ | ی دفعه هم گفت من رفیقت شاهینمو همین حرفا دوستانی که تاپیک تنفر جان رو دارن میبینن سعی کنن هرکی اینطوری باهاش رفتار میکنه اصلاً بهش اعتماد نکنن! اون فرد تنها زمانی خودشه که با هویت اصلی خودش تو سرور باشه نه با اکانت های فیک! 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۷/۲۱ در 12:29، Shxyan گفته است: این iAriyan هست xd به منم با اکانت Khyg زنگ زد با (samp android) گفت tigermaster ام اکانتتو بده گل پسر لطفن از مطالب (حق)!!! جلوگیری کن من بای دادم :0 در در ۱۴۰۰/۷/۱۷ در 19:28، RiPMoHammaD گفته است: تو خودت اسطورهی کلاه بردار هایی داش ممد هلپر عالی مثل اینکه به من ایمان نیوردی؟؟ ویرایش شده October 19, 2021 توسط iAriyaN نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 در 3 دقیقه قبل، iAriyaN گفته است: داش ممد هلپر عالی مثل اینکه به من ایمان نیوردی؟؟ رقابت جنجالی کلاهبرداری xD نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 (ویرایش شده) در 2 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: رقابت جنجالی کلاهبرداری xD داش هنوز اون هوسه تیک نشده ولی حیف که من بای دادم بعضی وقتا با اک Ebli3 میام ولی با اندروید ویرایش شده October 19, 2021 توسط iAriyaN نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 در 39 دقیقه قبل، iAriyaN گفته است: داش هنوز اون هوسه تیک نشده ولی حیف که من بای دادم بعضی وقتا با اک Ebli3 میام ولی با اندروید پسورد بده پیوی xd نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 در 50 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: پسورد بده پیوی xd هه نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 در 4 ساعت قبل، iAriyaN گفته است: هه اگه نمیای اکانت مارو بزنی بک بدیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در October 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2021 @AnSoLiN ناموصن تو سطحی دیگه رفتی جزیره من سلفی گرفتی :|||| نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در October 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۲۷ در 19:30، 404 گفته است: اگه نمیای اکانت مارو بزنی بک بدیم هه بک بده من دگ نیصم :|! نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در October 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۲۷ در 14:28، RiPMoHammaD گفته است: پسورد بده پیوی xd سلاپ نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در October 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۲۹ در 00:13، LaStWiZarD گفته است: سلاپ تو کی دانلود شدی!؟ نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در October 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۲۷ در 13:39، iAriyaN گفته است: گل پسر لطفن از مطالب (حق)!!! جلوگیری کن من بای دادم :0 مگه برا تو بای حساب میشه 2روزه اومدی داش بای حساب نمیشه نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsLi ارسال شده در October 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2021 برا منم این اتفاق افتاده بود ولی بازم tnx نقل قول چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در October 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2021 در 9 ساعت قبل، StoneHeart گفته است: مگه برا تو بای حساب میشه 2روزه اومدی داش بای حساب نمیشه هه عزیزم من ماله ۲۰۲۰ عم = ) میدونی فرق رفرال من با تو ۱ سال فرقشه تو ماله ۲۰۲۱ هستی ولی من ۲۰۲۰ هستم گفتم شاید در جریان باشی = ) در 9 ساعت قبل، StoneHeart گفته است: مگه برا تو بای حساب میشه 2روزه اومدی داش بای حساب نمیشه یادمه یه نفر با نیک KingWesT میگفت منو بیار VLA = ) نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در October 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2021 در 24 دقیقه قبل، iAriyaN گفته است: یادمه یه نفر با نیک KingWesT میگفت منو بیار VLA = ) اولا که ریج 2021هستی من 2020 ام دوما که خودت منو اوردی تو یه خونه که کنار پینتباله گفتی بیا vla میخوام ادم بیارم شاخ کنیم vla او سوما که اقای ای اری ان ریجیسترو میتونی از ucp قسمت بازیکنان ببینی نبینمت دیگه بای ریجیستر 2021 چند روز پیشم که میگفتی ریجیستر 2019ام الانم میگی ریجیستر 2020 ام اما ucp که میگه ریجیستر 2021ای در 27 دقیقه قبل، iAriyaN گفته است: یادمه یه نفر با نیک KingWesT میگفت منو بیار VLA = ) بعدشم حرفارو پشتو رو میزنی هیچ عنی نمیشی شو خوش نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMahDi ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 سلام این اتفاق برای من هم افتاد اما به شکلی عجیب این دوستمون رفتن UCP و یکی از اکانت های منو تو قسمت "دوستان" پیدا کردند و به من کال دادند، اما نمیدونستند که من رو مولتی هستم این اکانت مولتی من هست نقل قول .Sometimes everything is in its place, but you are not in the place you must be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dalu ارسال شده در October 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۱۷ در 19:28، RiPMoHammaD گفته است: تو خودت اسطورهی کلاه بردار هایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 یارو دیروز به منم کال داد میگف .reza.AMIR. ام .هنوز حرفشو تموم نکرده بود بش گفتم : ( هرچی منو فرضی کردی اشتب زدی . امیر اصن رفیق من نیست محل سگ هم نمیزاره منو بد تو اومدی به من میگی رفیق عزیزم؟؟؟؟؟ بد هیچی دیگه قط کردم رفتم دنبالش بهش رسیدم /q کرد ممنون بابت تاپیکت. شاید اگر نبود و نمیزدی قبول میکردم مولتیشه ولی هیچوقت بهش چیزی نمیدادم @AnSoLiN نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 @SFC @Meli نظری ندارید؟ طرف به همه زنگ میزنه کم مونده سر ما هم کلاه بزاره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۱ در 08:14، iMahDi گفته است: سلام این اتفاق برای من هم افتاد اما به شکلی عجیب این دوستمون رفتن UCP و یکی از اکانت های منو تو قسمت "دوستان" پیدا کردند و به من کال دادند، اما نمیدونستند که من رو مولتی هستم مطالب پنهان این اکانت مولتی من هست دا فونتت و با بالا سمت راستی رو میدی؟ بعضیا هم هستن مثل @erfan2000 که عین فشاریا میاد cnnماشین میدزده q بدی فرم گذاشتی روزی۵بار شکایت میکنه عرفان جان یا همونsultan.ssبیا بهت پول بدم بقیه روajailنزن ۳۰کا بسه برا هر روزت؟ یا بیشتر میخوای بگو با اینکه پول دستم نیس من انقد فشاری نیستم که بعضیا هستن دا پول میخوای بگو چرا ماشین مردمو میدزدی فکر کنم چون که دیدی کسی به تو و.amir.reza محل سگم نمیدن انقد زدین سیم اخر قصه نخور قصه بده برات @ShahMMD نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۳۰ در 22:14، StoneHeart گفته است: اولا که ریج 2021هستی من 2020 ام دوما که خودت منو اوردی تو یه خونه که کنار پینتباله گفتی بیا vla میخوام ادم بیارم شاخ کنیم vla او سوما که اقای ای اری ان ریجیسترو میتونی از ucp قسمت بازیکنان ببینی نبینمت دیگه بای ریجیستر 2021 چند روز پیشم که میگفتی ریجیستر 2019ام الانم میگی ریجیستر 2020 ام اما ucp که میگه ریجیستر 2021ای بعدشم حرفارو پشتو رو میزنی هیچ عنی نمیشی شو خوش هه خودم بازیو بهت یاد دادم سلام! نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 در 5 ساعت قبل، DANGER14 گفته است: دا فونتت و با بالا سمت راستی رو میدی؟ بعضیا هم هستن مثل @erfan2000 که عین فشاریا میاد cnnماشین میدزده q بدی فرم گذاشتی روزی۵بار شکایت میکنه عرفان جان یا همونsultan.ssبیا بهت پول بدم بقیه روajailنزن ۳۰کا بسه برا هر روزت؟ یا بیشتر میخوای بگو با اینکه پول دستم نیس من انقد فشاری نیستم که بعضیا هستن دا پول میخوای بگو چرا ماشین مردمو میدزدی فکر کنم چون که دیدی کسی به تو و.amir.reza محل سگم نمیدن انقد زدین سیم اخر قصه نخور قصه بده برات@ShahMMD تموم شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 در ۱ ساعت قبل، Power گفته است: تموم شد؟ دا تو همون نیستی اومده بودی زار میزدی اکتو بده وار بزنم میخواستی بدزدی؟ نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 در ۱ ساعت قبل، iAriyaN گفته است: هه خودم بازیو بهت یاد دادم سلام! دا کلا سه نفر به من بازی یاد دادن semota2 payo ego که الان اسم بازیشونو نمدونم اونام منو ول کردن اگر خودتی یه پیام دارم برا دوست عزیز.. اگه هم تو نیسی که بازم یه پیام دارم برای تو دروغ گو عزیز نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahMMD ارسال شده در October 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2021 در 7 ساعت قبل، DANGER14 گفته است: دا فونتت و با بالا سمت راستی رو میدی؟ بعضیا هم هستن مثل @erfan2000 که عین فشاریا میاد cnnماشین میدزده q بدی فرم گذاشتی روزی۵بار شکایت میکنه عرفان جان یا همونsultan.ssبیا بهت پول بدم بقیه روajailنزن ۳۰کا بسه برا هر روزت؟ یا بیشتر میخوای بگو با اینکه پول دستم نیس من انقد فشاری نیستم که بعضیا هستن دا پول میخوای بگو چرا ماشین مردمو میدزدی فکر کنم چون که دیدی کسی به تو و.amir.reza محل سگم نمیدن انقد زدین سیم اخر قصه نخور قصه بده برات@ShahMMD حق حق حق حق حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.