Markel ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر،جدی،صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه و لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰ ویرایش شده December 31, 2024 توسط Cheatero درست کردن جملات نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiiR ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18 الی 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP10 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش متمرکز بدون استرس قوی کمک به محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 12:00 تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: گفتم برم فکشن دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون بهش علاقه دارم. و اکتیویتی راحتی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی هاش بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MooN ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق شیطون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت و ممکنه ۱۰ ساعت هم بشه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به TMF • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای دسته متوسط مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 SR BLOOD FOR BLOOD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EverHero ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهران • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هشت ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 14:30 00:00 14:00 تا 22.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای رنک دو شدن و علاقه شدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فعال گانر لیدر عزیز • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 بار نقل قول 'ابقَ قویّا، فَقِصّتُکَ لم تَنتَهی بعد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cambyses ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 11 • اسم واقعی: فرامرز قُلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: سیاح ام ، کثیفم ، مرد کارم ، بسیجی نیستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ نیم ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 23:00 - 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست داشتم ترک کردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون رنگش سیاح است مثل خودم و میخوام بتمن بشم دیده نشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نمیدونم زیاد یا کم یادم نمیاد شاید ۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirhosseinhabibi ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی ، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Khande ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، خوش اخلاق، قوی، گیمر، فهال، • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 8:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp30 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوستام اینجا هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: شایان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری،صبور، فعال، جذاب، خوش اخلاق، مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ شب تا بعدظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه)عشقی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 30 1 نقل قول Number One Family My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiEhsas ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - مهربان - خوش اخلاق - با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ تا ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): - (24:00) - (13:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه بسیار زیاد و گانری خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانر هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8+ بار نقل قول !Bi Ehsas Tar az hame kas MyLove: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKill ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شایان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان. دوست داشتنی. گیمر. خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای رفتن به فکشن جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تحقیقات لازم را انجام دادم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 𝕀 𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕖𝕝𝕚𝕘𝕚𝕠𝕟 𝕓𝕖𝕔𝕒𝕦𝕤𝕖 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕒 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕦𝕤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRKomanDo ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر محمد. • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد، صبور، فعال،گیمر، وظیفه شناس. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندم حقوق خوبی دارد. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و حقوق مناسبی دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8بار نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SinaCj ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی:سینا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور.باادب.دوست داشتنی. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-1:00. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:میخوام به دسته متوسط بیام. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):میدانم که میتوانم کارهای این فکشن را انجام دهم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میخواهم به فکشن شما کمک کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4+ ویرایش شده December 31, 2024 توسط SinaCj نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimShoT ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی متوسطه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان _ گانر _ صبور _ مسلط به قوانین. • روزانه چقدر بازی می کنید؟+۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه ای نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): وار زدن _ عضو دسته متوسط شدن _ علاقه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری خوبی دارم و مفید هستم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+۲٠ بار. ویرایش شده December 31, 2024 توسط EIyas ㅤ نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در December 31, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حمید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی و گانر و بافر. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای گرفتن رنک ۲ در اقلیت دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخوام فکشن رو قوی کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رنگش خوبه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Khande ارسال شده در چهارشنبه در 08:26 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:26 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی مهربان. سخت کوش، خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp30 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون دوستام اینجا هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در چهارشنبه در 08:30 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:30 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شایان •در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر - قوی ـ باهوش - پاینده به قوانین. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): شاید برای فکشن فردی مفید باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول Number One Family ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در چهارشنبه در 12:01 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 12:01 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در چهارشنبه در 12:24 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 12:24 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: اندیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، جدی،مصمم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 الی 00:00 بامداد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه داشتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک میکنید؟+10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در چهارشنبه در 12:36 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 12:36 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی: شایان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام صبور گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+30 نقل قول Number One Family My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlueMoon ارسال شده در چهارشنبه در 15:20 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 15:20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی:محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ادمی معمولی و عاشق طبیعت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8:00-10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه کردن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول آرامِشاَفسانَستمازادِهیدَردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirTorino ارسال شده در چهارشنبه در 15:54 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 15:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با اد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7تا10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به فکشن جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشنه خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LEGO ارسال شده در چهارشنبه در 16:10 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی ، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bron2Kill ارسال شده در چهارشنبه در 16:37 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:37 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سعید • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر خوش اخلاق با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلم خواست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.