Ariajoo ارسال شده در شنبه در 19:00 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:00 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد - راننده خوب - خوش اخلاق - علاقه به کار تیمی و کمک به دیگران - علاقه به فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حداقل 3H • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی از فکشن - تجربه باقی فکشن ها • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد - کسب تجربه در این فکشن -ماندگاری در فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکر میکنم از پس اکتیویتی این فکشن بر بیام و جای مناسبی برام باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ExT ارسال شده در شنبه در 19:25 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:25 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوشاخلاق شیطون. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از ۵ ساعت و ممکنه ۱۰ ساعت هم بشه. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:30 تا 17:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم و باحاله. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای دسته متوسط مفید باشم چون گانری خوبی دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱ تا ۱۰۰۰ بار نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 WS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shana ارسال شده در شنبه در 22:44 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:44 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: شقایق • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یه آدم معمولی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و کسب تجربه و اکتیویتی مناسب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول دختری با بال هایی از جنس غرور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhooneKhorshid ارسال شده در یکشنبه در 04:55 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:55 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سهیل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور -بااخلاق- تشخیص خوب و بد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +19 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد و گرفتن رنک دو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ صلاحیت هارا دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa0750 ارسال شده در یکشنبه در 11:07 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:07 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، باهوش ، بامعرفت و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون برم دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون خوبه این گروه دسته متوسط را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون برم با دسته متوسط بجنگم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار ویرایش شده یکشنبه در 11:11 توسط parsa0750 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در یکشنبه در 12:34 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 12:34 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بچه آروم باحال و بامعرفت با ادب ماشین باز مودب خجالتی خلاصه بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۱۰۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itachiuchiha ارسال شده در یکشنبه در 13:23 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:23 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش قلب،مهربان،صمیمی،بادب،سخت کوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟11 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00t21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):زیرا این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا با اخلاقیاتم سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول Myacc: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfanp ارسال شده در یکشنبه در 14:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب و خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-18:000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:آمدن به دسته ملایم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):تجربه و گرفتن R2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با اخلاقیتم سازگار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3تا6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaIeh ارسال شده در یکشنبه در 15:26 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور گانر خوب مهربان و بخشنده و شوخ هم هستم دنبال دعوا نیستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ الی ۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه داخل وار ها کمک لیدر کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که داخل وار ها قوی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7+ نقل قول Silence is the most powerful Scream لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RezaGT ارسال شده در یکشنبه در 17:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:57 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق-با ادب-صبور بودن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 12:00 بعد ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون برای اماده شدن دسته ویژه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه و من از این فکشن پس میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kaka ارسال شده در یکشنبه در 19:37 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:37 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.بامعرفت.وظیفه شناس و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 12:00ظهر الی 07:00عصر): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به دسته متوسط علاقه زیادی دارم امید وارم فکشن خوبی برامن باشد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در یکشنبه در 20:06 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:06 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یوسف • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش , زیبا , عاشق ایجاد چالش برای بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11.00 تا .23.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصلم سر رفت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): رنک دو میخام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 1 نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در دیروز در 10:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:27 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.خوشخلاق.بامعرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (12:00ظهر الی 06:00 عصر) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل خسته شدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد به دسته متوسطه دارم امیدوارم فکشن خوبی برام باشد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون اندروید پلیر هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در دیروز در 11:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:31 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش زرنگ اهل بازی گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ یا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00-13 - 00-23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن های دیگه برم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانه خوبی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ بار نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در دیروز در 13:42 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:42 با سلام مهلت درخواست عضویت به اتمام رسیده است صبور باشید تا اولویت ها مشخص و اعلام شود با تشکر از صبوری شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OurGod ارسال شده در دیروز در 13:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:52 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 1۸ • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش زرنگ اهل بازی گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ یا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00-13 - 00-23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن های دیگه برم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانه خوبی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در دیروز در 13:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:58 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۶ • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام . مهربان . علاقه به ماشین . علاقه به فکشن تاکسی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ الی ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه مند هستم و لیدرش رو میشناسم و کار هاشو بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ProGrammer ارسال شده در دیروز در 14:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:45 درود و عرض ادب خدمت متقاضیان محترم ورود به اقلیت Triads Mafia @Vitto درخواست شما قبول شد. @ScraTدرخواست شما قبول شد. @Deerawichدرخواست شما قبول شد. @THEamirrدرخواست شما قبول شد. @SOBHAN1390Sدرخواست شما قبول شد. @Videntدرخواست شما قبول شد. @NoNameدرخواست شما به دلیل محرومیت از سرور رد شد. @NeverKillدرخواست شما قبول شد. @mojtabakhanدرخواست شما به دلیل داشتن تنبیه اقلیت رد شد. @Rivalدرخواست شما قبول شد. @AmooMetiiدرخواست شما قبول شد. @salamدرخواست شما به دلیل حضور در اقلیت دیگر رد شد. @SIC0R0Nدرخواست شما قبول شد. @LOPYدرخواست شما قبول شد. @parsa0750درخواست شما قبول شد. @amojavadدرخواست شما به دلیل درست پر نکردن فورم درخواست عضویت رد شد. @Ariajooدرخواست شما به دلیل نداشتن رنک +2 یکی از اقلیت هایه دسته ملایم و نداشتن لول کافی رد شد. @ExTدرخواست شما قبول شد. @Shanaدرخواست شما به دلیل نداشتن رنک +2 یکی از اقلیت هایه دسته ملایم رد شد. @AsleKarدرخواست شما قبول شد. @MamadSalehدرخواست شما قبول شد. @itachiuchihaدرخواست شما به دلیل داشتن تنبیه اقلیت رد شد. @erfanpدرخواست شما به دلیل حضور در اقلیت دیگر رد شد. @SaIehدرخواست شما قبول شد. @RezaGTدرخواست شما قبول شد. @Kakaدرخواست شما به دلیل درست پر نکردن فورم درخواست عضویت رد شد. @TheCaptainدرخواست شما قبول شد. @Carlosدرخواست شما به دلیل درست پر نکردن فورم درخواست عضویت رد شد. @OLYMPIAدرخواست شما قبول شد. الویت های تست گیری, به شرح زیر میباشد: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- نکات مهم: لطفا به هیچ عنوان جهت مطلع شدن از زمان تست یا به هر دلیلی, با لیدر یا ساب لیدر تماس حاصل نفرمایید. گوشی خود را در دسترس نگه دارید (Block mode Off و Airplane mode Off) تا در زمان مناسب, جهت انجام تست با شما در ارتباط باشیم. در صورت مشاهده مغایرت و اشتباه در لیست فوق, در پیام شخصی مشکل را مطرح کنید. سوالات تست اقلیت: 10سوال از قوانین عمومی سرور 10سوال از قوانین عمومی دسته ی متوسط موفق و پاینده باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GoDRyDeR ارسال شده در دیروز در 16:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:04 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: گانر - پرو - عادیه بقیه ازم فشاری بشن - وفاداری بلدم - رفاقت از 100 /100 ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ۸ ساعت اگه نگهبان نباشم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 14:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینکه عضو دسته متوسط بشم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): حال میکنم با اینجا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل حضور بعضی از دوستان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 یا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.