AnDriaS ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 (ویرایش شده) در 4 دقیقه قبل، AnDriaS گفته است: @NaDeR درخواست های شما تایید شد, برای Dust رد شد زیرا دارایه تنبیه اقلیت هستید. @RooS درخواست های شما تایید شد. @GodKinG الویت بندی به شکل زیر: 1. 2. 3. 4. 5. 6. نقل قول توجه: تمامی درخواست عضویت ها بعد این پست نادیده گرفته میشوند. ویرایش شده February 19, 2022 توسط AnDriaS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب و با ادب و عاشق ارساکیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 8 ساعت / از ساعت play در این ماه من هم معلومه زیاد play میدم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 24 بعضی اوقات تا ساعت 4 صبح هستم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون میخواستم به این فکشن بیام استفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم و میتونم به خوبی خودم رو در این فکشن جلوه بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم علاقه دارم هم جای مناسبی برای من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 تا 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodKhah ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 - 02:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adriyan ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یونس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Steres ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب و با ادب و عاشق ارساکیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 8 ساعت / از ساعت play در این ماه من هم معلومه زیاد play میدم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16 تا 24 بعضی اوقات تا ساعت 4 صبح هستم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون میخواستم به این فکشن بیام استفا دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم و میتونم به خوبی خودم رو در این فکشن جلوه بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هم علاقه دارم هم جای مناسبی برای من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 تا 8 بار ویرایش شده February 20, 2022 توسط victoramir84 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alirzw ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوبم دیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصلش نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هس • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 نقل قول ^/* Old ScHooL *\^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EveRLasT ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی:حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون، فعال، سخت کوش، پرتلاش، دلسوز ، با ادب، درون گرا، احساساتی، قابل اعتماد، تابع قوانین، پر انرژی، دارای روابط عمومی بالا، با دقت، دارای حافظه ی ماهی، منطقی، با سواد، با استعداد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00_24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آمدن به این اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اقلیت خوبی میباشد. علاقه ی زیادی به این اقلیت دارم و میخواهم خرج و مخارج زندگیم رو از این راه تأمین کنم و به بازیکنان دیگر نیز از این راه کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد، آگاهی کامل از این اقلیت و کاملاَ مناسب با ویژگی های اخلاقیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هر ۱۵ الی ۳۰ دقیقه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسری عالی و با تجربه های زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی بهش علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 با سلام به همه ی درخواست دهندگان اقلیت Triads mafia در خدمتتون هستیم با قبول کردن درخواست های عضویتتون. اماده عضو فعال و گانر هستیم. تمامی درخواست هایی که قبل از این پیام ارسال شده اند نادیده گرفته می شوند. لطفا برای عضویت درخواست خود را مجدداً ارسال کنید توجه: اولویت با کسانی هست که در خواست خود را زودتر ارسال کرده اند و سابقه ی محرومیت به دلیل تقلب (Cheats) کمتری دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adriyan ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 @Adriyan درخواست های شما تایید شد. 1. 2. 3. توجه: تمامی درخواست عضویت ها بعد این پست نادیده گرفته میشوند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adriyan ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یونس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodKhah ارسال شده در February 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 - 01:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اطلاعی ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luck ارسال شده در February 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دوستی همدلی مهربانیت، خون گرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در آن پیشرفت احساس نمیشد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پیشرفت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در February 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عباس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دوستی همدلی مهربانیت، خون گرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در آن پیشرفت احساس نمیشد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پیشرفت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ بار نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirhero ارسال شده در February 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه ندارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BondaGeDadash ارسال شده در February 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی:امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):مختلف • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:کار داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 8 بار نقل قول Go Touch sum grass young one Elite Warriors till the END EW لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 با سلام به همه ی درخواست دهندگان اقلیت Triads mafia در خدمتتون هستیم با قبول کردن درخواست های عضویتتون. اماده 4 عضو فعال و گانر هستیم. تمامی درخواست هایی که قبل از این پیام ارسال شده اند نادیده گرفته می شوند. لطفا برای عضویت درخواست خود را مجدداً ارسال کنید توجه: اولویت با کسانی هست که در خواست خود را زودتر ارسال کرده اند و سابقه ی محرومیت به دلیل تقلب (Cheats) کمتری دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه ندارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه ندارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه ندارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه ندارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnDriaS ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 (ویرایش شده) @NaDeR درخواست های شما تایید شد. الویت بندی: 1. 2. 3. 4. توجه: تمامی درخواست عضویت ها بعد این پست نادیده گرفته میشوند. ویرایش شده February 25, 2022 توسط AnDriaS نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arash1221 ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - جدی بودن در فکشن - مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00-08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داششن به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 الی 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vidaar ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ارین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - جدی بودن در فکشن - مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00-08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داششن به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 الی 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rhg ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: وقتی کاری رو واردش میشم و یا میخوام کاری رو انجام بدم توش مصمم هستم و تا آخرش میرم و اگر بهم کاری رو بسپرن انجامش میدم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 تا 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00- 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برام تکراری شده بود. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به نظرم جالب هستش و دوست دارم توی یک دسته متوسط باشم و تجربش کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به نظرم میتونم توی این فکشن باشم و بهش عادت کنم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ شاید یک بار، و حتی بعضی روزها چک نمی کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
radmehr223571 ارسال شده در February 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2022 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: رادمهر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اگر بهم کاری رو بسپرن انجامش میدم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی به روزش داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تکراری شده بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنگش رو دوست دلرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به نظرم جالب هستش و دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAziz ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ مخشص نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 6 عصر تا 7 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از اقلیت دسته متوسط خوشم میاد و دوست دارم منم تو جمع اونا باشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راحته و حقوق خوبی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.