Schizophrenia ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 با سلام و درود. پست ها در حال چک شدند و تا ارسال لیست الویت ها شکیبا باشید. 1 نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 (ویرایش شده) درخواست هایی که به دلیل مشکل در USER PANEL رد شدند: @ABOLFAZL15 @Mebiyezmo20 @KaSiFaM @HoBiT @light @NeverKill @ELYAS کسانی که بخاطر حضور در اقلیت دیگری رد شدند: @Bron2Kill @amirhosseinhabibi @Erii@Make کسانی که بخاطر داشتن تنبیه اقلیت رد شدند: @MatinRz کسانی که قبول شدند: @MrNeGaN @AmirLicht @AmooMetii @AmiiR @Schizo @Penetrating @AEEN @KurdAli @Ador @Divaneh @EZ7 @llSilentll @Sazo @HAMED553S @Maybelline @JeadeN @Lust @MamadTaj @cristiano @Silence @ARb @AmirBerLyN @AIDINTANHA @moooooz1389 @2NoGhTe @TheCaptain @Markel @OLYMPIA @MooN @EverHero @Cambyses @Khande @Ariiya @BiEhsas @AmiRKomanDo @SinaCj @AimShoT @RedDragon @Peak @FasTShoT @Melina @BlueMoon @AmirTorino @LEGO @Ehsan90 @orgyt @Shahzadh @Ahuramazda @HosseinBanGi @ZeranG @Ara @Reptile @MBNKH @STeeLShadow @Kagan @EpiRuS @IAlarmGod @iPOWER @Deerawich @MazAndaRan @habs @RoReM @Aura لیست الویت بندی تا ساعاتی دیگر ارسال میشود، با تشکر از شکیباییتان ویرایش شده January 1 توسط Schizophrenia 8 3 1 1 نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 1.Ara 2.Traviscott 3.Komando 4.WestStar 5.Aimshoot 6.Jeaden 7.2Noghte 8.Torino 9.Morfy 10.Luxurious 11.Crazier 12.Andiya 13.AloeVera 14.Karbalad 15.HosseinBangi 16.Felafel2Noon 17.DeatShot 18.Arkadash 19.Bondage 20.Jarule 21.Tooragi 22.iPower 23.Licht 24.Sazo 25.(Jmal_7777 26.Markel 27.Puoyan 28.Maron 29.Arrest 30.[James] 31.Ni_Ni 32.Rageking 33.(2Pac) 34.Tomy_Shelby 35.Divaneh 36.Almaas 37.WinstonSilver 38.MMD_tc 39.Menu 40.Amugus 41.Olympia 42.Spelndor 43.AlarmGod 44.Shaytan 45.Lego 46.Noboody 47.Pencil 48.NoLie 49.Hamed553s 50.Dayi_mahdi 51.imAeen 52.Alaahazrat 53.Deerawich 54.(Turk)Warrior 55.Fires 56.Dark_family 57.Hamid_Gold 58.dayie 59.TheBalaach 60.GNGSTER 61.Schizo 62.Fadaei 1 نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 (ویرایش شده) اصلاحیه: بازیکنان gngestar و The_Archer به لیست اضافه شدند اصلاحیه لیست: بازیکن shahzadh اضافه شد. ویرایش شده January 2 توسط Schizophrenia نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ialisan ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 پست های اقلیت Triads mafia تا اطلاع ثانوی بسته میباشد لطفا اقدام به پست گذاشتن نکنید با تشکر 1 نقل قول دل بده حال میده رفاقت با ما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shervindead ارسال شده در شنبه در 20:15 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:15 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: شروین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور.اجتماعی. خوش اخلاق . پایدار به قوانین ارساکیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 3:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: رفتن به فکشن دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟(حداقل چند کلمه):میزان علاقه و کمک به بقیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم توانایی کامل رو دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodOfCheaterS ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب-خوش قلب-با انگیزه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 12:00 بعد ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: f80 شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدر خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟16 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مرتضی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب-خوش قلب-با انگیزه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اشتراک اکانت به فرد ممنوعه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب مقام ۲ در دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟16 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ialisan ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل با سلام پست ها به مدت 72 ساعت باز میشود جهت عضویت در اقلیت TMF فرم درخواست عضویت را در همین تاپیک پر و ارسال کنید نقل قول دل بده حال میده رفاقت با ما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مرتضی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب-خوش قلب-با انگیزه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اشتراک اکانت به فرد ممنوعه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب مقام ۲ در دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟16 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان , فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:FP80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیادی به گانری و وار دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟علاقه به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EIyas ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: الیاس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور - گانر - مهربان - فعال - مسلط به قوانین. • روزانه چقدر بازی می کنید؟+۵ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): وار بدم - رفقام این فکشنن - به دسته متوسط بپیوندم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری خوبی دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 بار. نقل قول :MY ACCOUNT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNeGaN ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب و مهربون و ساکت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): داشتن علاقه به وار دادن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی:آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - باهوش - گانر - پرو پلیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):13:00 | 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp10 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):قوی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از رنگش خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10 ویرایش شده 10 ساعت قبل توسط Pschyo نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pencil ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آیدین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان،خوش اخلاق، صبور، اهل گیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (11:00 - 6:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته متوسط. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): کسب درآمد گرفتن مقام و تجربه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تازه میخوام بیام. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nullef ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیررضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون صبور آرام بخشنده پایبند قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به فکشن های دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به گانری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به دسته متوسط • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AboIfazl ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال-خوش اخلاق-راستگو-صبور-مهربان-دل رحم-زرنگ-پرو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصله نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانریم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول ✯ 𝙾𝚞𝚃𝙻𝚊𝚠𝚂 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moooooz1389 ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سبحان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی متوسطه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoVaGiRl ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، خوش اخلاق ، مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول The Do you see only your own self? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TuTun ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب و دست و دلباز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ - ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تغییر تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون ازش خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوب میتونم گانری کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ - ۸ بار نقل قول Me ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! My Moulti CaKeFamily لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، فعال ، مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، فعال ، مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به این فکشن علاقه ی زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FreeIRAN ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 26 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اخلاق خوب.صبور .دانا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 -18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به خاطر درگیر مریضی و خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): اکتیویتی این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OrgYT ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید:باهوش مهربان قدرتمند فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5.6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 19الی22 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): و علاقه دارم و فکشن خوبی است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور . کاربلد . با ادب . خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت روزانه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استعفاء دادم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای کسب تجربه زیاد . بخاطر تعقيب گریز که این اقلیت داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست و میخوام تجربش کنم و ببینم چطوره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 30بار روزانه نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EagleEye ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هادی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با مرام - مشتی - فعال - مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 13 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: Fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این فکشن را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن را خیلی دوست دارم و احساس میکنم اینجا برای من خیلی مناسب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.