Rony ارسال شده در October 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2021 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: /skate 2 بزنید و بعد F که وارد شوید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/gta_sa_2021-10-07_20-38-54-211_1keo.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیحات رو بالا دادم !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 لطفاً بعد از ریستارت امتحان کنید که آیا باگ برطرف شده یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در April 25, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2022 باید show برگزار کنید دیگه من همینجوری که نمیتونم امتحان کنم !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در April 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۵ در 15:24، Rony گفته است: باید show برگزار کنید دیگه من همینجوری که نمیتونم امتحان کنم انشالله 2 ماه دیگر بررسی میشه نگران نباشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 14, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2022 جوایز داده شد. @Alireza لطفاً زمان برگزاری جلسه استف این باگ را امتحان کنید. دستور Skate 2/ را بزنید و سپس نزدیک یکی از صندلی های Auditorium دکمه F را بزنید. باید Skate شما متوقف شده باشد و روی صندلی نشسته باشید. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده