mamadzhd ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 سلام من وارد سرور که میشم با خطای "You are banned from this server" مواجه میشم. با لانچر و سمپ امتحان کردم و توی هردو این مشکل رو داشتم و اول فکر کردم از سرور بن شدم و رفتم توی UCP چک کردم و اثری از بن شدنم ندیدم. و با سمپ در سرور های دیگر مشکلی نداشتم در 7 دقیقه قبل، mamadzhd گفته است: سلام من وارد سرور که میشم با خطای "You are banned from this server" مواجه میشم. با لانچر و سمپ امتحان کردم و توی هردو این مشکل رو داشتم و اول فکر کردم از سرور بن شدم و رفتم توی UCP چک کردم و اثری از بن شدنم ندیدم. و با سمپ در سرور های دیگر مشکلی نداشتم این نکته رو هم یادم رفت بگم که با هر Nickname که وارد سرور میشم همین مشکل رو دارم ℭ𝔞𝔩𝔪 𝔞𝔫𝔡 𝔔𝔲𝔦𝔢𝔱 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 @mamadzhd با سلام و درود فراوان شما بن نیستید لطفا Network خود را اگر با ADSL هستید خاموش و روشن کنید تا IP مودم شما تغییر کند و اگر با Network موبایل خود هستید یکبار بزارید روی حالت هواپیما و خارج کنید تا IP شما تغییر پیدا کند و از این حالت خارج شوید. موفق و پیروز باشید. 1 ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadzhd ارسال شده در September 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 حل شد با تشکر از پاسخگویی سریعتون @Alireza ℭ𝔞𝔩𝔪 𝔞𝔫𝔡 𝔔𝔲𝔦𝔢𝔱 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 خواهش میکنم * بسته شد * ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده