Joseph ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/logs_5mxq.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: سلام من وقتی که کامپیوتر رو خاموش می کنم بعد روشن می کنم لانچر باز نمی شه هیچ اروری هم نمیده ولی لانچرو Uninstall می کنم دوباری Install می کنم فقط برای 1بار لانچر باز میشه بعد که لانچرو می بندم باز نمی شه دکمه پلی هم که میزنم بعضی مواقع بازی رو باز می کنه بعضی مواقع نه نقل قول لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در September 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 در 16 ساعت قبل، Joseph گفته است: کامپیوتر رو خاموش اگه ۱بار پلی رو میزنی پلی نمیشه به صورت کامل لانچرو ببند یبار دیگه باز کن اینکارو بعد ۱۰ ثانیه انجام بده منم همچنین مشکلی دارم ولی واسه لودینگ پیسیمه که کنده نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
Joseph ارسال شده در September 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 در 14 دقیقه قبل، LearninG گفته است: اگه ۱بار پلی رو میزنی پلی نمیشه به صورت کامل لانچرو ببند یبار دیگه باز کن اینکارو بعد ۱۰ ثانیه انجام بده منم همچنین مشکلی دارم ولی واسه لودینگ پیسیمه که کنده خب من لانچرو فقط ۱بار می تونم باز کنم مشکل اونه یعنی اگه وارد بازی نشه من باید بار ها لانچرو install, Uninstall کنم نقل قول لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در September 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 در 16 ساعت قبل، Joseph گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/logs_5mxq.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: سلام من وقتی که کامپیوتر رو خاموش می کنم بعد روشن می کنم لانچر باز نمی شه هیچ اروری هم نمیده ولی لانچرو Uninstall می کنم دوباری Install می کنم فقط برای 1بار لانچر باز میشه بعد که لانچرو می بندم باز نمی شه دکمه پلی هم که میزنم بعضی مواقع بازی رو باز می کنه بعضی مواقع نه یکبار gta_sa.exe رو از تسک منیجر ببند و دوباره دکمه پلی رو بزن 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در September 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 منم همین مشکل روی ویندوز 7 داشتم که با عوض کردن ویندوز, از 7 به 8 با کمک استاد @Toofan مشکلم حل شد راه حل: یکبار بازی رو Play کن برو Task Manager از اونجا ببندش, بعد یکباره دیگه سریع رو لانچر Play بزن. روش اشتباه: Play میزنی, بالا نمیاد, لانچر میبندی دوباره باز میکنی Play میزنی میاد بالا این روش فوق العاده اشتباهه چرا؟ چون داخل Task Manager دو تا فایل اجراییه GTA بوجود میاد مموری رو پر میکنه و باعث کند شدن سیستم میشه. 2 1 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
Joseph ارسال شده در September 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 در ۱ ساعت قبل، CaKe گفته است: منم همین مشکل روی ویندوز 7 داشتم که با عوض کردن ویندوز, از 7 به 8 با کمک استاد @Toofan مشکلم حل شد راه حل: یکبار بازی رو Play کن برو Task Manager از اونجا ببندش, بعد یکباره دیگه سریع رو لانچر Play بزن. روش اشتباه: Play میزنی, بالا نمیاد, لانچر میبندی دوباره باز میکنی Play میزنی میاد بالا این روش فوق العاده اشتباهه چرا؟ چون داخل Task Manager دو تا فایل اجراییه GTA بوجود میاد مموری رو پر میکنه و باعث کند شدن سیستم میشه. ممنون ولی مشکل باز نشدن لانچر رو چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در 8 ساعت قبل، CaKe گفته است: منم همین مشکل روی ویندوز 7 داشتم که با عوض کردن ویندوز, از 7 به 8 با کمک استاد @Toofan مشکلم حل شد راه حل: یکبار بازی رو Play کن برو Task Manager از اونجا ببندش, بعد یکباره دیگه سریع رو لانچر Play بزن. روش اشتباه: Play میزنی, بالا نمیاد, لانچر میبندی دوباره باز میکنی Play میزنی میاد بالا این روش فوق العاده اشتباهه چرا؟ چون داخل Task Manager دو تا فایل اجراییه GTA بوجود میاد مموری رو پر میکنه و باعث کند شدن سیستم میشه. کلا این مشکل وین 7 عه نقل قول ツ لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در 3 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: یکبار بازی رو Play کن برو Task Manager از اونجا ببندش, بعد یکباره دیگه سریع رو لانچر Play بزن. @Joseph این روش جواب نمیده؟ نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در 2 دقیقه قبل، CaKe گفته است: @Joseph این روش جواب نمیده؟ من همیشه اینجوری میام. نقل قول ツ لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در 12 ساعت قبل، CaKe گفته است: منم همین مشکل روی ویندوز 7 داشتم که با عوض کردن ویندوز, از 7 به 8 با کمک استاد @Toofan مشکلم حل شد راه حل: یکبار بازی رو Play کن برو Task Manager از اونجا ببندش, بعد یکباره دیگه سریع رو لانچر Play بزن. روش اشتباه: Play میزنی, بالا نمیاد, لانچر میبندی دوباره باز میکنی Play میزنی میاد بالا این روش فوق العاده اشتباهه چرا؟ چون داخل Task Manager دو تا فایل اجراییه GTA بوجود میاد مموری رو پر میکنه و باعث کند شدن سیستم میشه. من 5 تا GTA باز میکردم تا برم Launhcer وین 8 اثلا خوب نیسط 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
Joseph ارسال شده در September 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در 4 ساعت قبل، CaKe گفته است: @Joseph این روش جواب نمیده؟ لانچر فقط 1بار باز میشه اونو چی کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 (ویرایش شده) در 28 دقیقه قبل، Joseph گفته است: لانچر فقط 1بار باز میشه اونو چی کار کنم؟ ویندوز مدافع خود سیستم رو غیر فعال کن عبارت gpedit.msc را در RUN تایپ کن از سمت راست پنجره بر روی گزینه Computer configuration بعد Administrative Templates > Windows Components > Windows defender > Turn off windows Defender Antivirus جهت غیر فعال کردن انتی ویروس گزینه Enabled را انتخاب وقتی غیرفعال کردی, دیدی لانچر Play نمیشه, یکبار لانچر رو حذف و نصب کن میاد بالا ویرایش شده September 28, 2021 توسط CaKe 1 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در September 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2021 در 5 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: بثیار اموظنته نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
Javad ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۶ در 16:22، CaKe گفته است: ویندوز مدافع خود سیستم رو غیر فعال کن عبارت gpedit.msc را در RUN تایپ کن از سمت راست پنجره بر روی گزینه Computer configuration بعد Administrative Templates > Windows Components > Windows defender > Turn off windows Defender Antivirus جهت غیر فعال کردن انتی ویروس گزینه Enabled را انتخاب وقتی غیرفعال کردی, دیدی لانچر Play نمیشه, یکبار لانچر رو حذف و نصب کن میاد بالا پیشنهاد بنده اینه ک ب روش خودش(حذف ونصب بازی ) ادامه بده و گر ن ممکنه سیستمش دیگه روشن نشه 2 نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه
SeyedMohammadYasin ارسال شده در October 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۴ در 21:00، Joseph گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/logs_5mxq.rar - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: سلام من وقتی که کامپیوتر رو خاموش می کنم بعد روشن می کنم لانچر باز نمی شه هیچ اروری هم نمیده ولی لانچرو Uninstall می کنم دوباری Install می کنم فقط برای 1بار لانچر باز میشه بعد که لانچرو می بندم باز نمی شه دکمه پلی هم که میزنم بعضی مواقع بازی رو باز می کنه بعضی مواقع نه سلام ، خواص ویندوز 7 همینه شما اگ به این مشکل میخوری اول با سمپ بیا بالا بعد سمپو ببند بعد با لانچر بیا بالا مطمئن باش با دفعه اول میپری تو بازی ! نقل قول لینک به دیدگاه
Broker ارسال شده در October 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۶ در 16:22، CaKe گفته است: ویندوز مدافع خود سیستم رو غیر فعال کن عبارت gpedit.msc را در RUN تایپ کن از سمت راست پنجره بر روی گزینه Computer configuration بعد Administrative Templates > Windows Components > Windows defender > Turn off windows Defender Antivirus جهت غیر فعال کردن انتی ویروس گزینه Enabled را انتخاب وقتی غیرفعال کردی, دیدی لانچر Play نمیشه, یکبار لانچر رو حذف و نصب کن میاد بالا لعنتی ویندوز مدافع آخه پس به آنتی ویروسم باید بگیم ضد شائبه و به لانچر ام باید بگیم پرتاب کننده! 1 نقل قول لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در October 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۵ در 13:23، CaKe گفته است: از 7 به 8 یعنی ب خاطر این روشت من ویندوزمو کردم 8.1 الان باز نمیکنه اصلا :|||||||||||||||||||||| 1 نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
Joseph ارسال شده در October 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2021 البته این مشکل وقتی به وجود اومد که ویندوز رو عوض کردم و امروز متوجه شدم که کلا با لانچرا مشکل داره انگار اگر کسی راه حل داره بگه ممنون می شم نقل قول لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در October 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۵ در 23:53، CaKe گفته است: منم همین مشکل روی ویندوز 7 داشتم که با عوض کردن ویندوز, از 7 به 8 طبق گزارشاتی که از طرف کاربرای ویندوز 8 داده شده، ویندوز 8 در بازی های ویدیویی کارایی خاصی نسبت به دیگر سری های ویندوز نمیده و بیشتر گرافیک رو به خودش اختصاص میده. و فعلا پرکاربرد ترین ویندوز ها برای گیم 7 و 10 هست. ویندوز سون با قابلیت Rating و حالت Basic Mode تمامی کارهای لازمه برای افزایش کیفیت در بازی رو ایجاد کرده. ویندوز تن هم برای سیستم های قوی و بازی های 2016 به بالا پیشنهاد شده اما در حقیقت گرافیک و پردازشگر رو به خودش اختصاص میده اما نه به اندازه ی ویندوز 8! البته قابلیت Game Mode در ویندوز 10 گزینه ی خوبیست برای داشتن کیفیت در بازی، اما برای سیستم های ضعیف به هیچ وجه ویندوز 10 براشون پیشنهاد نمیشه حتی اگه ویندوز 10 به سیستمش بخوره. در در ۱۴۰۰/۷/۵ در 23:53، CaKe گفته است: روش اشتباه: Play میزنی, بالا نمیاد, لانچر میبندی دوباره باز میکنی Play میزنی میاد بالا این روش فوق العاده اشتباهه چرا؟ چون داخل Task Manager دو تا فایل اجراییه GTA بوجود میاد مموری رو پر میکنه و باعث کند شدن سیستم میشه. در در ۱۴۰۰/۷/۵ در 13:09، LearninG گفته است: اگه ۱بار پلی رو میزنی پلی نمیشه به صورت کامل لانچرو ببند یبار دیگه باز کن اینکارو بعد ۱۰ ثانیه انجام بده منم همچنین مشکلی دارم ولی واسه لودینگ پیسیمه که کنده در در ۱۴۰۰/۷/۶ در 01:01، Joseph گفته است: ممنون ولی مشکل باز نشدن لانچر رو چیکار کنم؟ در در ۱۴۰۰/۷/۶ در 11:15، RiPMoHammaD گفته است: من همیشه اینجوری میام. در در ۱۴۰۰/۷/۱۰ در 16:52، SeyedMohammadYasin گفته است: سلام ، خواص ویندوز 7 همینه شما اگ به این مشکل میخوری اول با سمپ بیا بالا بعد سمپو ببند بعد با لانچر بیا بالا مطمئن باش با دفعه اول میپری تو بازی ! یک باگ طی یکی از آپدیت های ویندوز سون رُخ داده بوده که باعث میشد قبل اجرای هر بازی ویدیوئی ای، یک دور آپدیت های بازی های مایکروسافت رو چک کنه که باعث اجرا با 1دقیقه تاخیر یا عدم اجرا بشه. که یک راه حل ساده ایست که در این تاپیک قبلا بیان کرده بودم و مشکل به صورت کامل رفع میشه؛ همچنین در آخر آن علی گفتند که به زودی راه حل رو در لانچر پیاده سازی میکنند تا این مشکلات رفع بشه: در 22 ساعت قبل، Joseph گفته است: البته این مشکل وقتی به وجود اومد که ویندوز رو عوض کردم و امروز متوجه شدم که کلا با لانچرا مشکل داره انگار اگر کسی راه حل داره بگه ممنون می شم یک بار سیستمت رو SFC /Scannow بکن و وقتی تکمیل شد ری استارت کن و طبق صحبت های @CaKe آنتی ویروس رو غیرفعال کن که کلا با مغز پاورتم مشکل داره در در ۱۴۰۰/۷/۶ در 16:22، CaKe گفته است: ویندوز مدافع خود سیستم رو غیر فعال کن عبارت gpedit.msc را در RUN تایپ کن از سمت راست پنجره بر روی گزینه Computer configuration بعد Administrative Templates > Windows Components > Windows defender > Turn off windows Defender Antivirus جهت غیر فعال کردن انتی ویروس گزینه Enabled را انتخاب وقتی غیرفعال کردی, دیدی لانچر Play نمیشه, یکبار لانچر رو حذف و نصب کن میاد بالا اما البته ی راه ساده تر هم هست که به نظر میاد بهتر باشه: مسیر Control Panel < Windows Defender رو برو بعد تب Tools رو انتخاب کن و میون گزینه ها Options رو بزن در پنجره ی جدید باز شده آخرین گزینه(Administrator) رو بزن و تیک گزینه ی Use this Program رو بردار و دکمه Save رو بزن. آنتی ویروس کامل غیرفعال شده، واسه اینکه سیستمت ویروسی نشه تنها کاری که باید بکنی اینه که تو سایت های غیر معتبر و ناآشنا و تبلیغاتی به هیچ وجه نری و فلش Usb هایی که شک داری ویروسی هستن رو به سیستم نزنی، دیگه از بابت ویروسی شدن سیستمت خیالت راحت... 2 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
Javad ارسال شده در April 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2022 در در ۱۴۰۰/۷/۱۲ در 23:06، SajAli گفته است: لعنتی ویندوز مدافع آخه پس به آنتی ویروسم باید بگیم ضد شائبه و به لانچر ام باید بگیم پرتاب کننده! #فارسی_را_پاس_بداریم نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.