AsirAm ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 در 13 ساعت قبل، 404 گفته است: در 16 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: ریش بهتره یا که کراوات؟! ناله نکن اومدم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 در 2 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: ناله نکن اومدم عروسکم ببین دیگه من فراریم ازت / توبه کردم عاشقی و دل به کسی ندم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 در 7 دقیقه قبل، 404 گفته است: عروسکم ببین دیگه من فراریم ازت / توبه کردم عاشقی و دل به کسی ندم یادمه رپ میکردم و مسخره میکردن یادشونه که گفتم من سرش میجنگم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
404 ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 در 2 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: یادمه رپ میکردم و مسخره میکردن یادشونه که گفتم من سرش میجنگم داری بزنی رد پامو قدم؟ / سوخت بدی بمونی باز تو پای هدف؟ / مشکل منو این تابلو های خطر / بس که ندیدمشون از ما ناراحتن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SHEYKH ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 در 5 ساعت قبل، StoneHeart گفته است: نه هنوز مونده یکمم وایسی تموم میشه چه ربطی به دهه فجر داشت !؟ نقل قول ▂▃▅▇█▓▒░ + سختـہ مسلمون بودن +░▒▓█▇▅▃▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 در 7 ساعت قبل، sina021 گفته است: چه ربطی به دهه فجر داشت !؟ نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 در در ۱۴۰۰/۷/۶ در 12:59، llErrorsll گفته است: سلوات مــحمدی صلوات * نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در September 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2021 در 21 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: یادمه رپ میکردم و مسخره میکردن یادشونه که گفتم من سرش میجنگم تو فقط رپ کن نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ninjaa ارسال شده در October 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2021 نقل قول ??????? ?????? ?? ?????????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.