iErfaN ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 (ویرایش شده) سلام، در این تاپیک 2عدد باگ که از این شغل مشاهده کردم رو بیان میکنم: 1. دستور Cancel Lawyer/ انگار به طور کلی کار نمیکند چه برای کنسل کردن Approval دادن به بازیکن و چه برای Bail دادن و کاربرد این دستور به نظر میاد مشخص نیست. 2. وقتی به یکی Bail بدیم و زندانی کرش بخوره به طور خودکار کنسل نمیشه و زندانی ای که کرش خورده بود چه بیاد چه نیاد(مثلا بدیم به یک نفر دیگه) دیگه نمیتونن اکست کنن. تنها راهش ریلاگ شدن وکیل هست. نه دستوری هست که بشه کنسل کرد نه خودش کنسل نمیشه و این مسئله یکم رو مُخه! ویرایش شده September 22, 2021 توسط iErfaN ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2021 در 4 ساعت قبل، iErfaN گفته است: سلام، در این تاپیک 2عدد باگ که از این شغل مشاهده کردم رو بیان میکنم: 1. دستور Cancel Lawyer/ انگار به طور کلی کار نمیکند چه برای کنسل کردن Approval دادن به بازیکن و چه برای Bail دادن و کاربرد این دستور به نظر میاد مشخص نیست. 2. وقتی به یکی Bail بدیم و زندانی کرش بخوره به طور خودکار کنسل نمیشه و زندانی ای که کرش خورده بود چه بیاد چه نیاد(مثلا بدیم به یک نفر دیگه) دیگه نمیتونن اکست کنن. تنها راهش ریلاگ شدن وکیل هست. نه دستوری هست که بشه کنسل کرد نه خودش کنسل نمیشه و این مسئله یکم رو مُخه! برای approval Cmd کنسل وجود دارد برای bail Cmd کنسل وجود ندارد بدرود King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 برطرف شد. جوایز داده می شود. بسته شد. نکته: cancel approval باید بزنید، cancel lawyer برای زندانی هاست که درخواست lawyer کرده اند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده