Arbabaddssd ارسال شده در September 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: @Ali @Meli @SFC سلام خوب ما با دوستان رفتیم تو باشگاه Soccer 2 3 تا بازی کردیم تو Soccer هم HP میشه 99999 full میشه بعد که تموم شد رفتم اسکین عوض کنم دیدم Hp شده 99999 خوب بعد FTP کردم حال داد بعد Admin Respawn داد درست شد تو مدرک هم معلومه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): @Ali @Meli شما یه دست فوتبال برید ما که رفتیم خوب بعد ما اومدیم تو Binco اسکین تست میکردیم یکی به من دمیج داد بعد دیدیم اینجوری شد. 1 1 اگر ڪسی را دوست داری، هوایش را داشته باش اما اگر برای پر ڪردن تنهایی خود، او را میخواهی! هوایی اش نڪن ..! شاید دیگر، به هیچ هوایی غیر تو عادت نڪند .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در September 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 24, 2021 @Reduce یادته؟ 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 در 6 ساعت قبل، Shxyan گفته است: @Reduce یادته؟ آه ویندوز عوض کردم رکوردش پاک شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 در 3 ساعت قبل، Reduce گفته است: آه ویندوز عوض کردم رکوردش پاک شد دا میده؟ انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 یافتم https://uupload.ir/view/avc_gta_sa_2021-04-18_14-19-54-671_ft1a.mp4/ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 ماشالا شایان هیلر welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 @Shxyan @SFC لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 در 18 ساعت قبل، Reduce گفته است: یافتم https://uupload.ir/view/avc_gta_sa_2021-04-18_14-19-54-671_ft1a.mp4/ + نازیدن های بسیار : )) حقیقتا کراش زدم رو پروفت انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 در ۱ ساعت قبل، llErrorsll گفته است: + نازیدن های بسیار : )) حقیقتا کراش زدم رو پروفت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در September 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2021 در 1 دقیقه قبل، Reduce گفته است: SS فیروم تعلیق انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 9, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2022 این باگ دیگه نیست و فیکس شده درسته؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 11, 2022 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2022 جوایز داده شد و بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده