Hardy ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 دوستان سلام من لانچرو نصب کردم ولی F2 که میزنم مشت میزنه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در August 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2021 در 23 ساعت قبل، Hardy گفته است: دوستان سلام من لانچرو نصب کردم ولی F2 که میزنم مشت میزنه ممنون میشم راهنمایی کنید سلام یه دکمه پازل شکل بالای کیبوردت هست اونو بزن تمام F هات درست میشه نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
Hardy ارسال شده در September 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 6, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۸ در 20:04، Shxyan گفته است: سلام یه دکمه پازل شکل بالای کیبوردت هست اونو بزن تمام F هات درست میشه کدوم؟ اسمه دکمش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 در 11 ساعت قبل، Hardy گفته است: کدوم؟ اسمه دکمش چیه؟ توی همه ی کیبوردا این دکمه نیست ولی تو اکثرشون هست، اسم نداره یه دکمه هست بالای کیبوردت که شکل پازل داره اونو بزنی F هات فعال میشه نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۰۹۰۷_۰۸۵۰۲۲_k0b5.jpg نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 در 2 ساعت قبل، Shxyan گفته است: https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۰۹۰۷_۰۸۵۰۲۲_k0b5.jpg اگه تو لپتاپ باشه باید fn+alt بزنه نقل قول ツ لینک به دیدگاه
Hardy ارسال شده در September 7, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 در 4 ساعت قبل، Shxyan گفته است: توی همه ی کیبوردا این دکمه نیست ولی تو اکثرشون هست، اسم نداره یه دکمه هست بالای کیبوردت که شکل پازل داره اونو بزنی F هات فعال میشه داداش دمت گرم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه
Arshiyam ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۷ در 20:22، Hardy گفته است: دوستان سلام من لانچرو نصب کردم ولی F2 که میزنم مشت میزنه ممنون میشم راهنمایی کنید عجیبه نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه
Swdegh ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 خوبه نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.