azhdar2024 ارسال شده در سهشنبه در 03:10 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 03:10 دیگه وقتی "دلالی" هست!! چرا این شغل ها نقل قول بـבون گواهینامـہ نشستم پشت زنـבگے :MY ΛCC♡UИT :MY Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در چهارشنبه در 16:40 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:40 در ۱۴۰۰/۶/۷ در 03:28، ALIASGHAR01 گفته است: سلام به همه دوستان عزیز از اونجایی ای که سرور اپدیت شد و تایم فیشینگ رفت بالا و ما مجبور شدیم شغل عوض کنیم حالا کدام یک درآمد بیشتری داره؟ من وقت گذاشتم و همه شغل هارو امتحان کردم. شما میتوانید با اسفتاده از Jobs/ شغل مورد نظر تون رو انتخاب کنید. من بهتون 3 شغلی که خیلی درآمد داره رو بهتون معرفی میکنم. شاید شما با خودتون فکر کرده باشید که رفتگر خیلی درآمد داره اما سخت در اشتباهید! شغل رفتگر در پایین ترین صدر جدول قرار داره. بهترین شغل از نظر من Farm 1 هستش. بعد از اون شغل Farm 2 که درآمد نسبتا خوبی داره راننده اتوبوس Bus Driver بعد از کشاورز 2 ! و در اخرین شغل همون رفتگر Garbage Man. من واستون جدول درآمد این 3 شغل رو میدم خودتون ببینید. Garbage Man : در 20 دقیقه 24.000$ Bus Driver : در 20 دقیقه 30.200$ خب حالا شغل کشاورز. Farm 1 : در 20 دقیقه 34.430$ Farm 2 : در 20 دقیقه 30.400$ خب حالا هی برین تو صف ماشین رفتگر وایسید. http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Mr.Dead.png غــُرْورْ بِهِتْ قُدّرَتـــْ میدهْ وَلی شـّاد بودَنو ازت میگیره.. حاضـّرَمْ شاد نَباشَم وَلــی قُدّرَتْ داشتـِه باشَم.. اشتباهه bus lv تو ۱۰ دقیقه ۱۴k میده که طی ۱ ساعت حدود ۸۵ کا در میاد نقل قول تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در چهارشنبه در 16:41 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:41 1 دقیقه قبل، SONIC گفته است: اشتباهه bus lv تو ۱۰ دقیقه ۱۴k میده که طی ۱ ساعت حدود ۸۵ کا در میاد اوممم نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Realjoker ارسال شده در پنجشنبه در 06:41 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:41 در ۱۴۰۰/۶/۷ در 03:28، ALIASGHAR01 گفته است: سلام به همه دوستان عزیز از اونجایی ای که سرور اپدیت شد و تایم فیشینگ رفت بالا و ما مجبور شدیم شغل عوض کنیم حالا کدام یک درآمد بیشتری داره؟ من وقت گذاشتم و همه شغل هارو امتحان کردم. شما میتوانید با اسفتاده از Jobs/ شغل مورد نظر تون رو انتخاب کنید. من بهتون 3 شغلی که خیلی درآمد داره رو بهتون معرفی میکنم. شاید شما با خودتون فکر کرده باشید که رفتگر خیلی درآمد داره اما سخت در اشتباهید! شغل رفتگر در پایین ترین صدر جدول قرار داره. بهترین شغل از نظر من Farm 1 هستش. بعد از اون شغل Farm 2 که درآمد نسبتا خوبی داره راننده اتوبوس Bus Driver بعد از کشاورز 2 ! و در اخرین شغل همون رفتگر Garbage Man. من واستون جدول درآمد این 3 شغل رو میدم خودتون ببینید. Garbage Man : در 20 دقیقه 24.000$ Bus Driver : در 20 دقیقه 30.200$ خب حالا شغل کشاورز. Farm 1 : در 20 دقیقه 34.430$ Farm 2 : در 20 دقیقه 30.400$ خب حالا هی برین تو صف ماشین رفتگر وایسید. http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Mr.Dead.png غــُرْورْ بِهِتْ قُدّرَتـــْ میدهْ وَلی شـّاد بودَنو ازت میگیره.. حاضـّرَمْ شاد نَباشَم وَلــی قُدّرَتْ داشتـِه باشَم.. درود عالی بود من هم قبلا اینو چک کرده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل (ویرایش شده) Bus Deliver! بهترین Job'S ها! ویرایش شده 22 ساعت قبل توسط TheTopRaK نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! TMM. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3mehrshad3 ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل در ۱۴۰۰/۶/۷ در 03:28، ALIASGHAR01 گفته است: سلام به همه دوستان عزیز از اونجایی ای که سرور اپدیت شد و تایم فیشینگ رفت بالا و ما مجبور شدیم شغل عوض کنیم حالا کدام یک درآمد بیشتری داره؟ من وقت گذاشتم و همه شغل هارو امتحان کردم. شما میتوانید با اسفتاده از Jobs/ شغل مورد نظر تون رو انتخاب کنید. من بهتون 3 شغلی که خیلی درآمد داره رو بهتون معرفی میکنم. شاید شما با خودتون فکر کرده باشید که رفتگر خیلی درآمد داره اما سخت در اشتباهید! شغل رفتگر در پایین ترین صدر جدول قرار داره. بهترین شغل از نظر من Farm 1 هستش. بعد از اون شغل Farm 2 که درآمد نسبتا خوبی داره راننده اتوبوس Bus Driver بعد از کشاورز 2 ! و در اخرین شغل همون رفتگر Garbage Man. من واستون جدول درآمد این 3 شغل رو میدم خودتون ببینید. Garbage Man : در 20 دقیقه 24.000$ Bus Driver : در 20 دقیقه 30.200$ خب حالا شغل کشاورز. Farm 1 : در 20 دقیقه 34.430$ Farm 2 : در 20 دقیقه 30.400$ خب حالا هی برین تو صف ماشین رفتگر وایسید. http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Mr.Dead.png غــُرْورْ بِهِتْ قُدّرَتـــْ میدهْ وَلی شـّاد بودَنو ازت میگیره.. حاضـّرَمْ شاد نَباشَم وَلــی قُدّرَتْ داشتـِه باشَم.. در حال حاظر فارم یک از همه درآمد بهتری داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.