ALIASGHAR01 ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 سلام به همه دوستان عزیز از اونجایی ای که سرور اپدیت شد و تایم فیشینگ رفت بالا و ما مجبور شدیم شغل عوض کنیم حالا کدام یک درآمد بیشتری داره؟ من وقت گذاشتم و همه شغل هارو امتحان کردم. شما میتوانید با اسفتاده از Jobs/ شغل مورد نظر تون رو انتخاب کنید. من بهتون 3 شغلی که خیلی درآمد داره رو بهتون معرفی میکنم. شاید شما با خودتون فکر کرده باشید که رفتگر خیلی درآمد داره اما سخت در اشتباهید! شغل رفتگر در پایین ترین صدر جدول قرار داره. بهترین شغل از نظر من Farm 1 هستش. بعد از اون شغل Farm 2 که درآمد نسبتا خوبی داره راننده اتوبوس Bus Driver بعد از کشاورز 2 ! و در اخرین شغل همون رفتگر Garbage Man. من واستون جدول درآمد این 3 شغل رو میدم خودتون ببینید. Garbage Man : در 20 دقیقه 24.000$ Bus Driver : در 20 دقیقه 30.200$ خب حالا شغل کشاورز. Farm 1 : در 20 دقیقه 34.430$ Farm 2 : در 20 دقیقه 30.400$ خب حالا هی برین تو صف ماشین رفتگر وایسید. غــُرْورْ بِهِتْ قُدّرَتـــْ میدهْ وَلی شـّاد بودَنو ازت میگیره.. حاضـّرَمْ شاد نَباشَم وَلــی قُدّرَتْ داشتـِه باشَم.. 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 در 9 ساعت قبل، ALIASGHAR01 گفته است: سلام به همه دوستان عزیز از اونجایی ای که سرور اپدیت شد و تایم فیشینگ رفت بالا و ما مجبور شدیم شغل عوض کنیم حالا کدام یک درآمد بیشتری داره؟ من وقت گذاشتم و همه شغل هارو امتحان کردم. شما میتوانید با اسفتاده از Jobs/ شغل مورد نظر تون رو انتخاب کنید. من بهتون 3 شغلی که خیلی درآمد داره رو بهتون معرفی میکنم. شاید شما با خودتون فکر کرده باشید که رفتگر خیلی درآمد داره اما سخت در اشتباهید! شغل رفتگر در پایین ترین صدر جدول قرار داره. بهترین شغل از نظر من Farm 1 هستش. بعد از اون شغل Farm 2 که درآمد نسبتا خوبی داره راننده اتوبوس Bus Driver بعد از کشاورز 2 ! و در اخرین شغل همون رفتگر Garbage Man. من واستون جدول درآمد این 3 شغل رو میدم خودتون ببینید. Garbage Man : در 20 دقیقه 24.000$ Bus Driver : در 20 دقیقه 30.200$ خب حالا شغل کشاورز. Farm 1 : در 20 دقیقه 34.430$ Farm 2 : در 20 دقیقه 30.400$ خب حالا هی برین تو صف ماشین رفتگر وایسید. غــُرْورْ بِهِتْ قُدّرَتـــْ میدهْ وَلی شـّاد بودَنو ازت میگیره.. حاضـّرَمْ شاد نَباشَم وَلــی قُدّرَتْ داشتـِه باشَم.. عالی 1 نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 دمت گرم حاجی خیلی حوصله داری |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در September 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۷ در 03:28، ALIASGHAR01 گفته است: سلام به همه دوستان عزیز از اونجایی ای که سرور اپدیت شد و تایم فیشینگ رفت بالا و ما مجبور شدیم شغل عوض کنیم حالا کدام یک درآمد بیشتری داره؟ من وقت گذاشتم و همه شغل هارو امتحان کردم. شما میتوانید با اسفتاده از Jobs/ شغل مورد نظر تون رو انتخاب کنید. من بهتون 3 شغلی که خیلی درآمد داره رو بهتون معرفی میکنم. شاید شما با خودتون فکر کرده باشید که رفتگر خیلی درآمد داره اما سخت در اشتباهید! شغل رفتگر در پایین ترین صدر جدول قرار داره. بهترین شغل از نظر من Farm 1 هستش. بعد از اون شغل Farm 2 که درآمد نسبتا خوبی داره راننده اتوبوس Bus Driver بعد از کشاورز 2 ! و در اخرین شغل همون رفتگر Garbage Man. من واستون جدول درآمد این 3 شغل رو میدم خودتون ببینید. Garbage Man : در 20 دقیقه 24.000$ Bus Driver : در 20 دقیقه 30.200$ خب حالا شغل کشاورز. Farm 1 : در 20 دقیقه 34.430$ Farm 2 : در 20 دقیقه 30.400$ خب حالا هی برین تو صف ماشین رفتگر وایسید. غــُرْورْ بِهِتْ قُدّرَتـــْ میدهْ وَلی شـّاد بودَنو ازت میگیره.. حاضـّرَمْ شاد نَباشَم وَلــی قُدّرَتْ داشتـِه باشَم.. چطوری حساب کردی؟ من توی مزرعه شماره 1 یک ساعت زور زدم چندرغاز هم نگرفتم بعد میگی 34K؟! نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در September 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2021 به نظر من همه چرتن به جز متریال که اسکیل 5 میخواد برا هر رفت و امد 5کا میده که هر10دقیقه 50کا میتونی بفروشی در حالی که کلا8.400 هزنیه رفت و امدشه نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirruko11 ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 عالیه برای فارم یک که خیلی پول میده باید پرمیوم باشی تا اون مقدار پولو بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 اینا دیگ نمیشه حاجی روزی دو راب بزنی اگه اسکیلت بالا یاشه خوب پولی میده نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 بنازم سلطان وقت گذاشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 3 ساعت قبل، Opener گفته است: اینا دیگ نمیشه حاجی روزی دو راب بزنی اگه اسکیلت بالا یاشه خوب پولی میده @Cowboy روزی چقدر از راب در میاوردی؟ نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 ایول به شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در March 31 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31 (ویرایش شده) پول شغل ها بیشتره یا دسته ملایم؟ ویرایش شده March 31 توسط Moon نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 13 ساعت قبل، moji گفته است: @Cowboy روزی چقدر از راب در میاوردی؟ دورو بره 350 400 کا نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 4 ساعت قبل، Opener گفته است: دورو بره 350 400 کا ۷۰۰ کا در آوردم از راب بیز اونم توی یه روز نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 بهترین درامد ها بر روی هیچ کدام از جاب ها و فکشن ها نمچرخن بلکه برو روی دلالی ماشین . موتور و متریال و بیشتر از همه بر روی طلای بازی صورت میگرد. و اما بیشترین درامد شما از یک کار فروش گلدی که از UCP گرفتید هست. نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 2 ساعت قبل، Automat گفته است: ۷۰۰ کا در آوردم از راب بیز اونم توی یه روز عزیزم تو حوصله داری منم شده روزایی که حوصله و راب پوینت همراهی کرده تا 1میل از راب بانک گرفتم نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در April 1 اشتراک گذاری ارسال شده در April 1 19 ساعت قبل، Moon گفته است: پول شغل ها بیشتره یا دسته ملایم؟ ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnormouS ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 در ۱۴۰۳/۱/۱۳ در 02:32، Moon گفته است: پول شغل ها بیشتره یا دسته ملایم؟ شغل ها چون دسته ملایم یا فکشن حقوق هاشون هفتگی هست و فقط ۱۰۰ یا ۲۰۰ک هست نقل قول Just God :𝑀𝑦 𝐴𝑐𝑐𝑜𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abbas131 ارسال شده در October 27 اشتراک گذاری ارسال شده در October 27 واقعا سخته سلطان چجوری حوصله داری دلال گولد واقعا خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hosseiin ارسال شده در October 30 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30 در ۱۴۰۰/۶/۷ در 03:28، ALIASGHAR01 گفته است: سلام به همه دوستان عزیز از اونجایی ای که سرور اپدیت شد و تایم فیشینگ رفت بالا و ما مجبور شدیم شغل عوض کنیم حالا کدام یک درآمد بیشتری داره؟ من وقت گذاشتم و همه شغل هارو امتحان کردم. شما میتوانید با اسفتاده از Jobs/ شغل مورد نظر تون رو انتخاب کنید. من بهتون 3 شغلی که خیلی درآمد داره رو بهتون معرفی میکنم. شاید شما با خودتون فکر کرده باشید که رفتگر خیلی درآمد داره اما سخت در اشتباهید! شغل رفتگر در پایین ترین صدر جدول قرار داره. بهترین شغل از نظر من Farm 1 هستش. بعد از اون شغل Farm 2 که درآمد نسبتا خوبی داره راننده اتوبوس Bus Driver بعد از کشاورز 2 ! و در اخرین شغل همون رفتگر Garbage Man. من واستون جدول درآمد این 3 شغل رو میدم خودتون ببینید. Garbage Man : در 20 دقیقه 24.000$ Bus Driver : در 20 دقیقه 30.200$ خب حالا شغل کشاورز. Farm 1 : در 20 دقیقه 34.430$ Farm 2 : در 20 دقیقه 30.400$ خب حالا هی برین تو صف ماشین رفتگر وایسید. http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Mr.Dead.png غــُرْورْ بِهِتْ قُدّرَتـــْ میدهْ وَلی شـّاد بودَنو ازت میگیره.. حاضـّرَمْ شاد نَباشَم وَلــی قُدّرَتْ داشتـِه باشَم.. آره در مورد Farm 1 موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در November 1 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1 همه جاب ها خوبن نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTopraK ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 از نظر من بهترین شغل شقل اتوبوس هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shana ارسال شده در November 7 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7 همشون خوبن نقل قول دختری با بال هایی از جنس غرور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
179 ارسال شده در November 8 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8 واکنش Track جدی میفرماید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در پنجشنبه در 15:23 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:23 با عرض سلام، Bus Driver Las Ventruras شغل خوبیه نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmooMetii ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل #دلالی = زندگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.