omidrzw ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 سلام من بازی رو اجرا میکنم ارور میده میگه crash شده فلان فایل رو از بازی فشرده کن بفرست برای ارساکیا من چیکار باید بکنم نقل قول لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در August 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2021 در 9 ساعت قبل، omidrzw گفته است: سلام من بازی رو اجرا میکنم ارور میده میگه crash شده فلان فایل رو از بازی فشرده کن بفرست برای ارساکیا من چیکار باید بکنم 1: به محل نصب بازیتون برین 2: پوشه logs رو تو rar قرار بدین و اپلود کنید https://prnt.sc/1qpdav0 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
omidrzw ارسال شده در August 29, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 این فایل های log هست.مچکرم که پیگیری میکنید https://www.filemail.com/d/ssfevppgprluklh نقل قول لینک به دیدگاه
AmirMehdi ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۶ در 06:36، omidrzw گفته است: سلام من بازی رو اجرا میکنم ارور میده میگه crash شده فلان فایل رو از بازی فشرده کن بفرست برای ارساکیا من چیکار باید بکنم درایو کارت گرافیکت رو آپدیت کن برنامه های پشتیبان هم نصب کن نقل قول ✧ ?????? ??? ??????✧ ✧══════════════════✧✧══════════════════✧✧══════════════════✧ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در October 11, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2021 ایجاد نکردن تغییری در بازی (نریختن مود) نصب نسخه سالم و کامل بازی از ag5.ir/d پاک کردن و حذف آنتی ویروس های ضعیف و باگ (مانند ESET) نصب و بروزرسانی درایور کارت گرافیک بروزرسانی ویندوز (به همراه sfc /scannow) نصب یک آنتی ویروس خوب (مانند BitDefender یا Kaspersky) نقل قول لینک به دیدگاه
Arshiyam ارسال شده در December 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۶ در 18:06، omidrzw گفته است: سلام من بازی رو اجرا میکنم ارور میده میگه crash شده فلان فایل رو از بازی فشرده کن بفرست برای ارساکیا من چیکار باید بکنم خوبه نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.