Ryder ارسال شده در January 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2017 (ویرایش شده) با عرض سلام و احترام من از لیدر دسته متوسط LM شکایت دارم ایشون بدون هیچ دلیلی میان به همراه عضو هاشون موقعی که کسی در سرور نیست من رو DM میکنن و اینکار صحیح نیست همچنین DM فقط در SF آزاد است ولی ایشون هرجا من رو میبینه میکشه و به عضوهایشونم گفتن همین کار را انجام دهند مدرک کامل هم دارم لطفا رسیدگی کنید چون سرور رو بی قانون فرض میکنند و هر کار که دلشان میخاد انجام میدهند http://s8.picofile.com/file/8281754892/LM.rar.html این هم مدرک لطفا رسیدگی شود ویرایش شده January 9, 2017 توسط Ryder لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 9, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2017 با سلام. از @MaCaVeL درخواست می شود رسیدگی کند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danial ارسال شده در January 9, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9, 2017 با سلام طبق بررسی انجام شده کار لیدر اشتباه بوده و اخطار لازم را دریافت خواهند کرد. ممنون از گزارش شما دانـــــــــــــMaCaVeL#¯̶̄یـــــــــــــال لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده