MoonD ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 من وقتی لانچر رو باز میکنم و روی پلی میزنم بازی اجرا نمیشه . سعنی میشه و توی تسک منیجیر میشه دیدش ولی باز نمیشه . من قبلا راحت بازی رو باز میکردم نمیدونم چرا الان اینطوری شده . عکس: http:// نقل قول لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 در 4 ساعت قبل، mahdisalar13 گفته است: من وقتی لانچر رو باز میکنم و روی پلی میزنم بازی اجرا نمیشه . سعنی میشه و توی تسک منیجیر میشه دیدش ولی باز نمیشه . من قبلا راحت بازی رو باز میکردم نمیدونم چرا الان اینطوری شده . عکس: http:// یبار بازیو وا کن از تو تسک منیجر ببند دوباره وا کن نقل قول ツ لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 ماله منم تازگیا همین مشکل رو داره و هر روز میشینم از Task manager میبندم دوباره سریع رو لانچر Play میزنم میاد بالا نمیدونم چرا یهو اینجوری شد. نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
G0DFATHER ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 این باگ برای GTA SanAndreas نه لانچر توی ویندوز های هفت به بالا اینطوریه راه حلش : Task manager باز کنید بعدش به قسمت Procces برید و gta_sa رو انتخاب کنید و End procces کنید همین دیگه نیازی نیست لانچر رو ببندید یک بار انجام بدید فیکس میشه. نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه
MoonD ارسال شده در August 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 اوکی شد رفتم دیدم چند تا فایل که مربوط به GTA SAN میشد که قبلا نصب کرده بودم رو پاک کردم لانچر رو حذف و نصب کردم درست شد نقل قول لینک به دیدگاه
AsirAm ارسال شده در August 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱ در 02:21، CaKe گفته است: ماله منم تازگیا همین مشکل رو داره و هر روز میشینم از Task manager میبندم دوباره سریع رو لانچر Play میزنم میاد بالا نمیدونم چرا یهو اینجوری شد. اول که پلی زدی زود ببند لانچر بعد زود باز کن و پلی کن و ایزی نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه
CaKe ارسال شده در August 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2021 در 14 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: اول که پلی زدی زود ببند لانچر بعد زود باز کن و پلی کن و ایزی خیلی سریع تر بود این روش اما یه فاجعه داشت که داخل Task Manager دو تا GTA.exe بود در حالی که یه دونه بازی بالا اومده ولی داخل Task Manager دوتا اجرا شده که مموری رو اشغال کرده نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در August 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2021 اون گزینه ای که نوشته: Bazi ejra nemishavad? رو بزن تنظیمات بازیت ریست میشه و سریع میره تو بازی هربار هم میخوای بری بازی اگه دیدی نمیاد یبار لانچرو ببند بعد با Run Adminator باز کن تا روی Play بزنی وارد میشه نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.