رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باز نشدن بازی

ارسال‌های توصیه شده

من وقتی لانچر رو باز میکنم و روی پلی میزنم بازی اجرا نمیشه . سعنی میشه و توی تسک منیجیر میشه دیدش ولی باز نمیشه . من قبلا راحت بازی رو باز میکردم نمیدونم چرا الان اینطوری شده .

عکس:                                                                                                                       http://doshvari_6wfp.png

fffffffffffffffffffff_p1nl.png

لینک به دیدگاه
در 4 ساعت قبل، mahdisalar13 گفته است:

من وقتی لانچر رو باز میکنم و روی پلی میزنم بازی اجرا نمیشه . سعنی میشه و توی تسک منیجیر میشه دیدش ولی باز نمیشه . من قبلا راحت بازی رو باز میکردم نمیدونم چرا الان اینطوری شده .

عکس:                                                                                                                       http://doshvari_6wfp.png

یبار بازیو وا کن از تو تسک منیجر ببند دوباره وا کن 

Avalanche.png

لینک به دیدگاه

ماله منم تازگیا همین مشکل رو داره و هر روز میشینم از Task manager میبندم دوباره سریع رو لانچر Play میزنم میاد بالا

نمیدونم چرا یهو اینجوری شد.

من رو تکرارم همش       اسم تو میارم همش

????????

لینک به دیدگاه

این باگ برای GTA SanAndreas نه لانچر توی ویندوز های هفت به بالا اینطوریه

راه حلش : Task manager باز کنید بعدش به قسمت Procces برید و gta_sa رو انتخاب کنید و End procces کنید همین دیگه نیازی نیست لانچر رو ببندید یک بار انجام بدید فیکس میشه.

hla.png ????  ??  ????  ???  ??? hla.png

l904326_1.gif

♛ ??? ♛

GoD._.FatheR.png

لینک به دیدگاه
در در ۱۴۰۰/۶/۱ در 02:21، CaKe گفته است:

ماله منم تازگیا همین مشکل رو داره و هر روز میشینم از Task manager میبندم دوباره سریع رو لانچر Play میزنم میاد بالا

نمیدونم چرا یهو اینجوری شد.

اول که پلی زدی زود ببند لانچر بعد زود باز کن و پلی کن و ایزی

انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛

خداوند حسین ‹ع› را آفرید:)

لینک به دیدگاه
در 14 ساعت قبل، llErrorsll گفته است:

اول که پلی زدی زود ببند لانچر بعد زود باز کن و پلی کن و ایزی

خیلی سریع تر بود این روش اما یه فاجعه داشت

که داخل Task Manager دو تا GTA.exe بود

در حالی که یه دونه بازی بالا اومده ولی داخل Task Manager دوتا اجرا شده که مموری رو اشغال کرده

من رو تکرارم همش       اسم تو میارم همش

????????

لینک به دیدگاه

اون گزینه ای که نوشته:

Bazi ejra nemishavad? رو بزن تنظیمات بازیت ریست میشه و سریع میره تو بازی هربار هم میخوای بری بازی اگه دیدی نمیاد یبار لانچرو ببند بعد با Run Adminator باز کن تا روی Play بزنی وارد میشه

❌خالی‌ میکنن‌ پشتتو‌ حتـے سایھ‌ هاا ❌

MasTeR.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...