Azure ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 به نام خدا با سلام دکمه F2 برای من کار نمیکند یعنی مثلا وقتی دکمه مورد نظر رو میزنم ارم ویس چت زیر نقشه نشون داده نمیشه. نقل قول .Stay where your heart smiles لینک به دیدگاه
QwE ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 سیستم خودتو ریستارت کن نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه
Professor ارسال شده در August 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 سلام، لپ تاپ دارین یا سیستم؟ اگه لپ تاپ دارین Control + F2 رو امتحان کنید، اگه سیستم دارین از اتصال میکروفونتون با کیس مطمعن شید، بعد داخل ویندوز ضبط کننده صدارو باز کنید حرف بزنید، ببینین صداتون اوکیه، اگه درست بود، داخل سرچ ویندوز بنویسید microphone privacy settings و تیک Allow apps to access your microphone رو روشن کنید، مشکلتون حل میشه. نقل قول لینک به دیدگاه
Azure ارسال شده در August 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2021 در 16 ساعت قبل، YamaTo گفته است: سیستم خودتو ریستارت کن خیر مشکل برطرف نشد. در 14 ساعت قبل، Professor گفته است: سلام، لپ تاپ دارین یا سیستم؟ اگه لپ تاپ دارین Control + F2 رو امتحان کنید، اگه سیستم دارین از اتصال میکروفونتون با کیس مطمعن شید، بعد داخل ویندوز ضبط کننده صدارو باز کنید حرف بزنید، ببینین صداتون اوکیه، اگه درست بود، داخل سرچ ویندوز بنویسید microphone privacy settings و تیک Allow apps to access your microphone رو روشن کنید، مشکلتون حل میشه. خیر چیزی که گفتید پیدا نکردم. کلا زمانی که F2 رو میزنم آرم ویس چت که زیر نقشه بازی قبلا میومد الان نمیاد یعنی کلا نمیاد دکمشم عوض کردم رو یک دکمه دیگه تنظیم کردم بازم کار نمیکنه لانچر را حذف و نصب کردم بازم کار نمیکنه! به نام خدا با سلام اگر برای شما هم همین اتفاق افتاد یعنی وقتی دکمه ی F2 رو میزنید کار نمیکنه حتما مطلع شوید که میکروفن به درستی کار میکند. با تشکر. +بسته شد. نقل قول .Stay where your heart smiles لینک به دیدگاه
Professor ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 در 18 ساعت قبل، aking1400 گفته است: خیر مشکل برطرف نشد. خیر چیزی که گفتید پیدا نکردم. برای ویندوز 10 بود، خب پس شما از درست بودن میکروفون و درگاه ورودیتون اطمینان حاصل کنید نقل قول لینک به دیدگاه
Azure ارسال شده در August 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 در 14 ساعت قبل، Professor گفته است: برای ویندوز 10 بود، خب پس شما از درست بودن میکروفون و درگاه ورودیتون اطمینان حاصل کنید گفتم که درست شد. نقل قول .Stay where your heart smiles لینک به دیدگاه
Professor ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 در 23 دقیقه قبل، aking1400 گفته است: گفتم که درست شد. خواهش میکنم، کاری نکردم نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.