Radical ارسال شده در August 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): لینک - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: با سلام من ویندوزم رو عوض کردم و بعد بازی رو نصب کردم و بعد همینطور سمپ هم همین طور و بعد لانچر و وقتی که اومدم وارد لانچر شم این ارور رو داد و اگر من دایرکت ایکس رو نصب کردم هیچ موشکلی برای pc ی من نداره؟ @Ali @Ali Help me نقل قول لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در August 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2021 در 17 ساعت قبل، MEK گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): لینک - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: با سلام من ویندوزم رو عوض کردم و بعد بازی رو نصب کردم و بعد همینطور سمپ هم همین طور و بعد لانچر و وقتی که اومدم وارد لانچر شم این ارور رو داد و اگر من دایرکت ایکس رو نصب کردم هیچ موشکلی برای pc ی من نداره؟ @Ali @Ali Help me دا باید DiretX 9.0c بریزی نقل قول ツ لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در August 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2021 این 2 تا برنامه رو بریز: https://download.microsoft.com/download/0/6/4/064F84EA-D1DB-4EAA-9A5C-CC2F0FF6A638/vc_redist.x86.exe https://dl2.soft98.ir/driver/DirectX.9.29.1974.April.2011.zip?1630338085 یا اینکه لانچرو حذف کن دوباره نصب کن و اجازه بده به صورت خودکار Directx رو نصب کنه نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
Amirabbas86 ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 سلام من موقع نصب لانچر بتا که آقای محترم موسس گذاشتن وقتی میزنم دکمه install رو نمیاره لطفا راه چاره بگید مرسی هرکاری هم کردم بلد نشدم که عکس بزارم نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.