MiladME ارسال شده در August 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2021 سلام و عرض ادب و احترام گاهی PD به یک شخص bademcall میده یا وانتد MP شریک جرم میشه بعد از اینکه شخص رو running می کنیم وانتد میشه برای FBI یعنی PD بدکال میده خودشم میره راننینگ میده بعد حق نداره طرف رو کیل کینه این باگ خیلیی قدیمیه و اعضای قدیمی PD اینو خوب میدونن من سر همین موضوع یه زمانی نزدیک بود مجازات شم چون یکساعت دنبال طرف بودم عکساشم هس بعد یکساعت تعقیب و گریز رسیدم running کردم وانتد شد مال FBI شاید این موضوع سایر جاهاهم باشه ولی یه مدته که بهش دقت کردم فهمیدم وقتی جرم طرف بدکال یا شریط جرم هست این اتفاق میفته . @Ali @Meli @SFC میتونید از لیدر PD هم بپرسید یا قدیمیا همشون درجریان هستن Milad.ME هستم درود بر❤ ارساکیا ❤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 20, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 با سلام. این باگ نیست، لطفاً تاپیک را مطالعه کنید. با نحوه کارکرد سیستم Wanted آشنا شوید و در صورتی که مشکل داشت گزارش دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده