Nuclear ارسال شده در July 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:22• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25 • تعداد پاسخ اشتباه:1.5• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد. • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:12• تعداد پاسخ اشتباه:0• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد(خارج شدن از بازی هنگام تست). ویرایش شده July 26, 2022 توسط Nuclear نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در July 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:0• نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد. 1 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:0• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:4• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimBot ارسال شده در August 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:0 • تعداد پاسخ اشتباه:0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد (از تست دادن منصرف شد). ویرایش شده August 9, 2022 توسط WoW نقل قول Be yourself But be your best self -NwA- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2022 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:5• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. ویرایش شده August 10, 2022 توسط Nuclear نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:0• تعداد پاسخ اشتباه:0• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد (انصراف از تست). • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:1• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:4• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:6• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:14• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 16, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:1• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. 1 نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:5• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:7• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:0• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:4• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:1• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:0 • تعداد پاسخ اشتباه:0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (زود تر تماس حاصل کردن قبل از تماس بنده و نوبت درخواست زودتر تست گرفتن از دیگر متقاضیان). • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:4 • تعداد پاسخ اشتباه:0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (خارج شدن از بازی هنگام تست). • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:4 • تعداد پاسخ اشتباه:3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:1.5• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:2 • تعداد پاسخ اشتباه:1 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (خارج شدن از بازی هنگام تست). نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:0• تعداد پاسخ اشتباه:0• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد (به اشتراک گذاشتن حساب کاربری). نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در August 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:0• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در September 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:5• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:6• تعداد پاسخ اشتباه:3• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):رد شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nuclear ارسال شده در September 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2022 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:25• تعداد پاسخ اشتباه:2• نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد. نقل قول بسا کَسا که همی من شمارد او خود را به ذره ای نگراید که برکشی به عیار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.