SpineR ارسال شده در January 26 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:20 • تعداد پاسخ اشتباه:1 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpineR ارسال شده در January 27 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:20 • تعداد پاسخ اشتباه:4 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:20 • تعداد پاسخ اشتباه:1 •نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpineR ارسال شده در January 28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:20 • تعداد پاسخ اشتباه:4 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:20 • تعداد پاسخ اشتباه:4 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در January 31 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:20 • تعداد پاسخ اشتباه:4/5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در January 31 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:8 • تعداد پاسخ اشتباه:5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 6 • تعداد پاسخ اشتباه: 1 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (خروج طولانی از بازی وسط تست) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 0 • تعداد پاسخ اشتباه: 0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (منصرف شد) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 17 • تعداد پاسخ اشتباه: 5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 5 • تعداد پاسخ اشتباه: 5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 2 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 1 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 1 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 0 • تعداد پاسخ اشتباه: 0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (منصرف شد) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 6 • تعداد پاسخ اشتباه: 5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 2 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 0 • تعداد پاسخ اشتباه: 0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد. انصراف • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 0 • تعداد پاسخ اشتباه: 0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد. انصراف نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 1 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 4 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 12 • تعداد پاسخ اشتباه: 5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد ویرایش شده February 12 توسط Wise نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: - • تعداد پاسخ اشتباه: - • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (بازیکن دارای اقلیت دیگری می باشد) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: - • تعداد پاسخ اشتباه: - • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (بازیکن دارای اقلیت دیگری می باشد) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: - • تعداد پاسخ اشتباه: - • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد ( بازیکن دارای تنبیه اقلیت می باشد) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 4 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در February 21 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: - • تعداد پاسخ اشتباه: - • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد ( عدم حضور در تست) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: - • تعداد پاسخ اشتباه: - • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد ( انصراف از تست) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 4 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در February 21 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: - • تعداد پاسخ اشتباه: - • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد (خروج از بازی هنگام تست) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:20 • تعداد پاسخ اشتباه: 3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در February 23 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23 عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 5 • تعداد پاسخ اشتباه: 5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده: 20 • تعداد پاسخ اشتباه: 3 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:20 • تعداد پاسخ اشتباه:0 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): قبول شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WhalteR ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:20 • تعداد پاسخ اشتباه: 3/5 • نتیجه تست (رد شد/قبول شد):قبول شد ویرایش شده February 25 توسط WhalteR نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WhalteR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری Leader یا Sub-Leader: • عکس سایز کوچک از اطلاعات کاربری شخص تست گرفته شده: • تعداد سوالات پرسیده شده:0 تعداد پاسخ اشتباه:0(درخواست برای تست) • نتیجه تست (رد شد/قبول شد): رد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.