رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Ramming on Cop Car - Bug

AliAgent

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: -

- توضیح کامل باگ: سلام، وقتی شما وانتد داری کوبیدن به ماشین پلیس یک عمل دفاعی برای فرار حساب میشه و کسی که حق تسلیم نداره (قبلا سلف دیفنس یا رانینگ گرفته) نباید این وانتد رو بگیره، الان وقتی شما حق تسلیم نداری پلیس میپیچه جلوت و برای فرار میکوبی بهش و دوباره بهت وانتد رمینگ میده و این کارو دوباره و دوباره انجام میده تا 6 وانتد بشی بعد به قتل میرسونت، کسی که حق تسلیم نداره نباید رمینگ آن کاپ کار بگیره

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): -

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادم.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱ ساعت قبل، AliAgent گفته است:

- توضیح کامل باگ: سلام، وقتی شما وانتد داری کوبیدن به ماشین پلیس یک عمل دفاعی برای فرار حساب میشه و کسی که حق تسلیم نداره (قبلا سلف دیفنس یا رانینگ گرفته) نباید این وانتد رو بگیره، الان وقتی شما حق تسلیم نداری پلیس میپیچه جلوت و برای فرار میکوبی بهش و دوباره بهت وانتد رمینگ میده و این کارو دوباره و دوباره انجام میده تا 6 وانتد بشی بعد به قتل میرسونت، کسی که حق تسلیم نداره نباید رمینگ آن کاپ کار بگیره

مخصوصاً رو هوا وقتی با Shamal بزنه صفحه پر وارن میشه برامون -_- 

??? ??????? Oʅԃ lover                           

MysticisM.png        

mrpatrickold_1jjg.png          

ץรՇเςɭภ1.เгรŦค๓ฬคгєՇค~             

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، iErfaN گفته است:

مخصوصاً رو هوا وقتی با Shamal بزنه صفحه پر وارن میشه برامون -_- 

خیلی خوب بود، دفعه ی بعد جوری شلیک کن که با موشکت هدفت بمیره نه اینکه سقوط کنه، سر یه وانتد 15 دقیقه ای 2 ساعت فرار کردم آخرم نشد????????

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، AliAgent گفته است:

خیلی خوب بود، دفعه ی بعد جوری شلیک کن که با موشکت هدفت بمیره نه اینکه سقوط کنه، سر یه وانتد 15 دقیقه ای 2 ساعت فرار کردم آخرم نشد????????

میزنم ولی کیل حساب نمیشه ?

فکر کنم باید خیلی نزدیکت باشم

به هرحال، فعلا تا دفعه بعد(فقط لطفا زمانی که نیستم یا AFK هستم وانتد نگیر که مجبور نشم وقتی ی مین مونده ازت بیام پیشت :| )

ویرایش شده توسط iErfaN
  • دوست دارم که 1

??? ??????? Oʅԃ lover                           

MysticisM.png        

mrpatrickold_1jjg.png          

ץรՇเςɭภ1.เгรŦค๓ฬคгєՇค~             

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...