AliAgent ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - - توضیح کامل باگ: سلام، وقتی شما وانتد داری کوبیدن به ماشین پلیس یک عمل دفاعی برای فرار حساب میشه و کسی که حق تسلیم نداره (قبلا سلف دیفنس یا رانینگ گرفته) نباید این وانتد رو بگیره، الان وقتی شما حق تسلیم نداری پلیس میپیچه جلوت و برای فرار میکوبی بهش و دوباره بهت وانتد رمینگ میده و این کارو دوباره و دوباره انجام میده تا 6 وانتد بشی بعد به قتل میرسونت، کسی که حق تسلیم نداره نباید رمینگ آن کاپ کار بگیره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 در ۱ ساعت قبل، AliAgent گفته است: - توضیح کامل باگ: سلام، وقتی شما وانتد داری کوبیدن به ماشین پلیس یک عمل دفاعی برای فرار حساب میشه و کسی که حق تسلیم نداره (قبلا سلف دیفنس یا رانینگ گرفته) نباید این وانتد رو بگیره، الان وقتی شما حق تسلیم نداری پلیس میپیچه جلوت و برای فرار میکوبی بهش و دوباره بهت وانتد رمینگ میده و این کارو دوباره و دوباره انجام میده تا 6 وانتد بشی بعد به قتل میرسونت، کسی که حق تسلیم نداره نباید رمینگ آن کاپ کار بگیره مخصوصاً رو هوا وقتی با Shamal بزنه صفحه پر وارن میشه برامون ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در August 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 در 2 دقیقه قبل، iErfaN گفته است: مخصوصاً رو هوا وقتی با Shamal بزنه صفحه پر وارن میشه برامون خیلی خوب بود، دفعه ی بعد جوری شلیک کن که با موشکت هدفت بمیره نه اینکه سقوط کنه، سر یه وانتد 15 دقیقه ای 2 ساعت فرار کردم آخرم نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2021 (ویرایش شده) در 3 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: خیلی خوب بود، دفعه ی بعد جوری شلیک کن که با موشکت هدفت بمیره نه اینکه سقوط کنه، سر یه وانتد 15 دقیقه ای 2 ساعت فرار کردم آخرم نشد میزنم ولی کیل حساب نمیشه فکر کنم باید خیلی نزدیکت باشم به هرحال، فعلا تا دفعه بعد(فقط لطفا زمانی که نیستم یا AFK هستم وانتد نگیر که مجبور نشم وقتی ی مین مونده ازت بیام پیشت ) ویرایش شده August 13, 2021 توسط iErfaN 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 20, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 این یک پیشنهاد بود تا Bug ولی در کل حل شد. جوایز داده می شود. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده