ManLone ارسال شده در دیروز در 13:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:05 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پسری مهربان و کاری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 تا 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳+ بار نقل قول My.Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfa ارسال شده در دیروز در 13:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:08 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 اسم واقعی: ابولفضل درچند کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پر انرژی روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت در چه ساعت هایی بازی می کنید؟(مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 23:00 چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید؟ برای اومدن به این فکشن برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): جای مناسب برای فعالیت چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHojjat ارسال شده در دیروز در 13:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:11 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: حجت • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باادب مهربان خوش اخلاق فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی و ناشتن تایم کافی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در دیروز در 13:18 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:18 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهریار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور، فعال، قانون مند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 03:00 یا 01:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در دیروز در 13:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:20 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: ارام و باحوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به خاطر علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در دیروز در 13:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:44 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون قانون مدار خوش مشرب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): از این فکشن خیلی خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به قوانین فکشن مسلط هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول کسی به ما شک داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
varden ارسال شده در دیروز در 14:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:24 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: آرمان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مشتی با مرام و دلسوز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۵ تا ۲۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: ورود به دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مهارت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ الی ۶ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در دیروز در 14:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:24 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: قوی مهربان دانا با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 | 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: FP10 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): رنک 2 بگیرم برم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چو مناسب هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول ̶I̶'̶a̶m̶ ̶a̶ ̶T̶i̶u̶r̶i̶s̶t لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
itachiuchiha ارسال شده در دیروز در 14:26 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:26 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد،مهربان،ارام،بااعتماد به نفس،خوش قول،صمیمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00تا00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):کلن وال • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ با اخلاقم ساز گار است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول Myacc: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در دیروز در 14:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:28 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: علیرضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: منظبت و تابع قوانین . • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت . • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندم . • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میدونم هست . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار . ویرایش شده دیروز در 14:29 توسط kadkhodaa نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeLR ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور-خوش اخلاق بی حاشیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00) تا (24:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم و باعث میشه بهتر پلی بدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوب و مناسبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5-6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eudhd ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان وضیفه شناس فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانری خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 الی 12 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKiller ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۱ • اسم واقعی: ایلیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور عاقل رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۳ تا ۱۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن علاقه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گانری خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۷ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DemonDragon ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش اخلاق با ادب اعتماد به نفس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (02:00-10:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): لیدر خوب علاقه به دسته متوسط گانری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ گانری خوبی دارم پر فعالیت هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل بسم الله الرحمن الرحیم • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال عصبی مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +2 H • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MajNouN ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: عطا • اسم واقعی: 17 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور پرکار جدی مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7/8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:(16:00 - 22:00) • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به این فکشن و دوست دارم در این فکشن فعالیت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول 𝐿𝑖𝑓𝑒 𝐼𝑠 𝐵𝑒𝑡𝑡𝑒𝑟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ToPer ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اعتماد به نفس باهوش با حوصله و پرانرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲تا ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (13:00-16:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته بودن از ان • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بتونم با بچه های سرور بیشتر آشنا شوم و به آنها کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار نقل قول آدم ها همیشه از کسی ضربه می خورن که میگن: نه بابا اینو می شناسم، همچین آدمی نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArMeD ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرتین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور خوش اخلاق مسلط دانا مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مند بودن و توانایی حضور در این فکشن را دارم و به قوانینش مسلط هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند بودن و مسلط بودن به قوانین • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLooDFury ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: افشین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان مسلمان و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (14:00-19:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای حضور در دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای اینکه رنک ۲ بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FearMaster ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل (ویرایش شده) . 10 ساعت قبل، LOPY گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: فرهاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ارام.جدی.وظیفه شناس و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8-2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدر بدی داشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فنکشن خوبیه ولیدر خوبی داره و زنگ باحالیم داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلایل بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-4 بار ویرایش شده 19 ساعت قبل توسط FearMaster نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ened ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهیار • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش ، با صبر و حوصله ، رفیق باز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای امدن به این اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به این فکشن علاقه دارم و فکر میکنم جایه خوبی برای من هست نقل قول 𝘌𝘯𝘦𝘥 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Silence ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مجیب • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور. مهربان. با اخلاق. دارای اعتماد به نفس کامل. گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):(6:00)-(12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حوصله ام سر رفته بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون میخوام این فکشن رو هم تجربه کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MajNouN ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: عطا • اسم واقعی: 17 • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور پرکار پر تلاش جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7/8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (16:00 - 22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه دارم و بقیه راه زندگیم را با این فکشن ادامه میدهم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار نقل قول 𝐿𝑖𝑓𝑒 𝐼𝑠 𝐵𝑒𝑡𝑡𝑒𝑟 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gurdian ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (18:00-23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای آمدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به دلیل علاقه مندی و کسبه تجربه جدید • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که میتونم مفید واقع بشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LastBlooDy ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • سن واقعي: 15 • اسم واقعي: عرشيا • در چند کلمه خود را توصيف کنيد: مهربان خوش اخلاق • روزانه چقدر بازي مي کنيد؟ 8 ساعت • در چه ساعت هايي بازي مي کنيد؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 7:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلي را ترک کرديد: فکشن خوبي نبود • براي چه مي خواهيد به اين فکشن بياييد؟ (حداقل چند کلمه): الاقه و دوست داشتن • چرا فکر مي کنيد که اين فکشن جاي مناسبي براي شما هست؟ ممبر هاي خوبي داره و من اين فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک مي کنيد؟ +2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.