Chanoda ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 اگه قرار باشه یه متن رو روی بدنتون دائمی تتو کنین کدوم متنو انتخاب میکردین؟ (خیلیا مث خودم از تتو خوششون نمیاد ولی فرض کنین قراره تتو کنین :| ) خودم: من اهل جای دیگم خداشونو دیدم محبتی توش بود که درج شد تو سینم صادق (تگ نمیکنم ببینم چند نفر میبینن تاپیکو) 1 1 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 من خود صادق رو تتو میکردم |: 1 نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 جانم فدای رهبری 2 1 1 2 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 1 دقیقه قبل، RoLLinG گفته است: من خود صادق رو تتو میکردم |: داریم ماه تر از صادق؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 3 ساعت قبل، RaaD گفته است: اگه قرار باشه یه متن رو روی بدنتون دائمی تتو کنین کدوم متنو انتخاب میکردین؟ (خیلیا مث خودم از تتو خوششون نمیاد ولی فرض کنین قراره تتو کنین :| ) خودم: من اهل جای دیگم خداشونو دیدم محبتی توش بود که درج شد تو سینم صادق (تگ نمیکنم ببینم چند نفر میبینن تاپیکو) Ali Daie -( ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًً نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 2 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: Ali Daie -( ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً ًًًًًًًًًًًًًً میگم متن |: نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 1 ساعت قبل، RaaD گفته است: میگم متن |: Yusuf Ghom Ghashte Baz Ayad BE Kenan Ghem Mekhor نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 سلطان غم مادر Sath نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JanGi ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 حسبی الله☝ نقل قول باغ انگور مرا کس نخرد باکی نیستمیفروشم دو برابر ان روز که شرابش کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 همانا که صبر و تلاش کلید پیروزیست نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 i CaN PlaY ArSaCiA اینو میزنم نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 تلاش کن طلاش کن 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 DADA PUL MEDE نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 Only Judge can god me نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۵ در 10:12، RaaD گفته است: اگه قرار باشه یه متن رو روی بدنتون دائمی تتو کنین حاج سینای چنودایی گفت تتو کنم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 9, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در 6 دقیقه قبل، Original گفته است: حاج سینای چنودایی گفت تتو کنم من چی گفتم خودم خبر ندارم؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۵ در 20:37، TiAbolfazLTi گفته است: i CaN PlaY ArSaCiA اینو میزنم دروغ میگی نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۵ در 10:12، RaaD گفته است: اگه قرار باشه یه متن رو روی بدنتون دائمی تتو کنین کدوم متنو انتخاب میکردین؟ (خیلیا مث خودم از تتو خوششون نمیاد ولی فرض کنین قراره تتو کنین :| ) خودم: من اهل جای دیگم خداشونو دیدم محبتی توش بود که درج شد تو سینم صادق (تگ نمیکنم ببینم چند نفر میبینن تاپیکو) اعتماد شروع درد است...! سیس ماس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۵ در 10:12، RaaD گفته است: اگه قرار باشه یه متن رو روی بدنتون دائمی تتو کنین کدوم متنو انتخاب میکردین؟ (خیلیا مث خودم از تتو خوششون نمیاد ولی فرض کنین قراره تتو کنین :| ) خودم: من اهل جای دیگم خداشونو دیدم محبتی توش بود که درج شد تو سینم صادق (تگ نمیکنم ببینم چند نفر میبینن تاپیکو) هیچکدام نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.