Lenny ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در 18 ساعت قبل، Plato گفته است: راز دلت را مکن فاش به نامحرمان در بر مامحرمان راز گشودن خطاست کمالی تو مو بینی و مجنون پیچش مو تو ابرو، او اشارت های ابرو وحشی بافقی نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در 29 دقیقه قبل، EarlAmin گفته است: و وقت رفتن گریه می آید مرا اندکی بنشین که باران بگذرد نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در 8 دقیقه قبل، Plato گفته است: د دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند حافظ نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در 48 دقیقه قبل، EarlAmin گفته است: د درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد حافظ نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در 2 دقیقه قبل، Original گفته است: د دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند حافظ نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در 4 دقیقه قبل، EarlAmin گفته است: د در دايره قسمت ما نقطه ي تسليميم لطف آنچه تو انديشي حكم آنچه تو فرمايي حافظ نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در 4 دقیقه قبل، Original گفته است: ي یکی روبهی دید بی دست و پای فروماند در لطف و صنع خدای سعدی نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 خالی بود جیبای من ولی براش خرج کردم نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2021 در 3 ساعت قبل، Original گفته است: د دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد مولانا نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dnis ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 00:51، RaaD گفته است: یه دقه بیاین اینجا خب بریم سراغ چالش جیدید ماجرا اینطوریه که شما با استفاده از "شعر ، ترانه ، تکست رپ ، مداحی یا هرچیز دیگه ای" بیاین با هم مشاعره کنیم و اینکه نیاین یه مصرع خالی بنویسین سعی کنین دو بِیت کامل باشه و اینکه اسم شاعر رو هم اگه خواستین بنویسین مدلش هم اینطوریه که هرکس که اومد توی این چالش جوابا رو میخونه با آخرین حرف آخرین شعری که نوشته شده بود جواب خودشو میگه و اینکه بچه ها خواستین جواب هرکسو بدین روی دکمه "نقل قول" بزنین که بفهمیم کی با کدوم شعر و حرفش جواب داده اولیش: عاشقم، عشقم ولیکن راست نیست قلب تو با قلب من روراست نیست در تلاشم حس خود را درگذارم دست باد آن همان بادیست که با عشقت درون من فتاد خودم راد @NoThinG @NiCuLaS @Meliva @Reyhane @CaKe @RoseRain @RoLLinG @Fuck @Kerazom @iErfaN @SepehrKabir @PumpKin @AlmaS @iNViSiBIe @NimaB @Original @83mehrdad83 @llErrorsll @ORTEGA @Alireza @Farab @Mohana And my LOL Arefe و اینم یادم رفت بگم این همه چالشای خوشگل میذارم براتون یه لایک نمیکنین؟ نقل قول ᴏɴᴇ ᴅᴀʏ ᴛʜᴇ ꜱᴏɪʟ ᴋɴᴏᴡꜱ ᴛʜᴇ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴏꜰ ʀᴀɪɴ ʙᴜᴛ ɪᴛ ᴡɪʟʟ ɴᴏᴛ ʀᴀɪɴ ᴛʜᴀᴛ ᴅᴀʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 در 22 ساعت قبل، EarlAmin گفته است: ی یُبس شدم که بَره هه در ره ازم فراری بشه اما پاک موندم دزد نشدم گفتم مگه نداری چیشه؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.