Chanoda ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 یه دقه بیاین اینجا خب بریم سراغ چالش جیدید ماجرا اینطوریه که شما با استفاده از "شعر ، ترانه ، تکست رپ ، مداحی یا هرچیز دیگه ای" بیاین با هم مشاعره کنیم و اینکه نیاین یه مصرع خالی بنویسین سعی کنین دو بِیت کامل باشه و اینکه اسم شاعر رو هم اگه خواستین بنویسین مدلش هم اینطوریه که هرکس که اومد توی این چالش جوابا رو میخونه با آخرین حرف آخرین شعری که نوشته شده بود جواب خودشو میگه و اینکه بچه ها خواستین جواب هرکسو بدین روی دکمه "نقل قول" بزنین که بفهمیم کی با کدوم شعر و حرفش جواب داده اولیش: عاشقم، عشقم ولیکن راست نیست قلب تو با قلب من روراست نیست در تلاشم حس خود را درگذارم دست باد آن همان بادیست که با عشقت درون من فتاد خودم راد @NoThinG @NiCuLaS @Meliva @Reyhane @CaKe @RoseRain @RoLLinG @Fuck @Kerazom @iErfaN @SepehrKabir @PumpKin @AlmaS @iNViSiBIe @NimaB @Original @83mehrdad83 @llErrorsll @ORTEGA @Alireza @Farab @Mohana And my LOL Arefe و اینم یادم رفت بگم این همه چالشای خوشگل میذارم براتون یه لایک نمیکنین؟ 8 نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 4 ساعت قبل، RaaD گفته است: یه دقه بیاین اینجا خب بریم سراغ چالش جیدید ماجرا اینطوریه که شما با استفاده از "شعر ، ترانه ، تکست رپ ، مداحی یا هرچیز دیگه ای" بیاین با هم مشاعره کنیم و اینکه نیاین یه مصرع خالی بنویسین سعی کنین دو بِیت کامل باشه و اینکه اسم شاعر رو هم اگه خواستین بنویسین مدلش هم اینطوریه که هرکس که اومد توی این چالش جوابا رو میخونه با آخرین حرف آخرین شعری که نوشته شده بود جواب خودشو میگه و اینکه بچه ها خواستین جواب هرکسو بدین روی دکمه "نقل قول" بزنین که بفهمیم کی با کدوم شعر و حرفش جواب داده اولیش: عاشقم، عشقم ولیکن راست نیست قلب تو با قلب من روراست نیست در تلاشم حس خود را درگذارم دست باد آن همان بادیست که با عشقت درون من فتاد خودم راد @NoThinG @NiCuLaS @Meliva @Reyhane @CaKe @RoseRain @RoLLinG @Fuck @Kerazom @iErfaN @SepehrKabir @PumpKin @AlmaS @iNViSiBIe @NimaB @Original @83mehrdad83 @llErrorsll @ORTEGA @Alireza @Farab @Mohana And my LOL Arefe و اینم یادم رفت بگم این همه چالشای خوشگل میذارم براتون یه لایک نمیکنین؟ در هوای تو دلم پر زد برای تو؛ سراغی از این دل به گل نشسته بگیر [هوای دل-رضا بهرام] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 بنی آدم اعضای یک پیکرند که بعضی ز بعضی برابر ترند اگر جاش بیوفتد همو میدرن و ارز دولتی خارج میبرن این یکی چو عضوی بدرد آورد روزگار پذیرش:اول پول بیار کم کم 12 ملیون و هفت هزار تازه اونموقع میگن برو دربیار این دوتا تو کحز محنت دیگران بی غمی نه سیبی نه موزی هلو شلغمی نخیرم نخیرم بادمجون بمی حتما تو حسابت داری ثروتی حدودا 12 رقمی یه چند بیتیه شاعر:بماند نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 3 ساعت قبل، mahdi13851 گفته است: وزن که نداشت بعضی جاهاش به مفهومشم کار نمیگیرم منو وارد بازیای سیاسی نکنین اما با حرف "دال" شروع نشده بود آن همان بادیست که با عشقت درون من فتاد نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 4 ساعت قبل، mahdi13851 گفته است: حتما تو حسابت داری ثروتی حدودا 12 رقمی یه روز میاد مارو میبره یه جایی که جون ندیم یه جایی که واسه یه سقف و یه خونه پول خون ندیم یه جایی که اوس کریم واسه کسی غریب نیست سیاستی وجود نداره بدجنسی و فریب نیست اونجا همه به جا شراب با شعر و کلمه مستن جوونا تو خیابونا به جا گل و سیگار همه قلم به دستن یه جایی که هر چهره ای قبل عمل هم خوشکله اونجا دیگه حاکمش خداست و همیشه حکم دله مردم سر به راه هدف و میبینی از نگاه نمیشنوی صدا زجه، آه نمیمیرن بچه ها نمیزنن رومون رنگ نمیزاریم بشه تومون جنگ خونه هامون جنس برگه درخته به جا بتن، سنگ صلح بین شرق و غرب صلح بین عقل و قلب موج میزنه خوبی هامون دور از هرچی رزق و برق دیگه کسی گشنه نیست نمیبینی چشم هیز چشمای هیچ عاشقی نمیشه آخر قصه خیس... خیلی زیاد شد ولی دلم نیومد همشو ننویسم شعر از اپیکور نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mysterious ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 2 ساعت قبل، RaaD گفته است: وزن که نداشت بعضی جاهاش به مفهومشم کار نمیگیرم منو وارد بازیای سیاسی نکنین اما با حرف "دال" شروع نشده بود آن همان بادیست که با عشقت درون من فتاد سیاسیه دیگه نمیشه کاریش کرد نقل قول انسان سه راه دارد: راه اول از اندیشه میگذرد، این والاترین راه اسـت راه دوم از تقلید میگذرد، این آسانترین راه اسـت و راه سوم از تجربه میگذرد، این تلخترین راه اسـت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 18 ساعت قبل، RaaD گفته است: عاشقم، عشقم ولیکن راست نیست قلب تو با قلب من روراست نیست در تلاشم حس خود را درگذارم دست باد آن همان بادیست که با عشقت درون من فتاد در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم رفت از بر من آنکه مرا مونس جان بود دیگر به چه امید در این شهر توان بود سعدی شیرازی نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 2 ساعت قبل، iErfaN گفته است: د د: دل به سختی بنهادم،پس از آن دل به تو دادم آنکه از دوست تحمل نکند عهد نپاید سعدی نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 4 ساعت قبل، mahdi13851 گفته است: سیاسیه دیگه نمیشه کاریش کرد اگه میشه شعر ننویس دیگه نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 5 ساعت قبل، RoLLinG گفته است: چشمای هیچ عاشقی نمیشه آخر قصه خیس... ساده نیست آماده نیست قلبم واسه تنها شدن مگه شوخیه؟ عاشق کنی؟ تنها بذاری منو با خودم؟ با خودم هی گفتم دوسم داره اون خیلی زیاد آدم از هرچی که میترسه یه روزی سرش میاد سارِن نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در ۱ ساعت قبل، RaaD گفته است: د دیده ای نیست نبیند رخ زیبای تو را نیست گوشی که همی نشنود آوای تو را نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 7 دقیقه قبل، Plato گفته است: دیده ای نیست نبیند رخ زیبای تو را نیست گوشی که همی نشنود آوای تو را ای که قلبم را به آنی تاختی پرچمت را بر سرش افراختی ای ببین مبهوت و مات و گیج و مسخ چشمتم پایه شمع وجودت را به قلبم ساختی راد نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 (ویرایش شده) در 7 ساعت قبل، RoLLinG گفته است: موج میزنه خوبی هامون دور از هرچی رزق و برق دیگه کسی گشنه نیست نمیبینی چشم هیز چشمای هیچ عاشقی نمیشه آخر قصه خیس... سینه ی دیوار چرا چیزی نوشتی؟ اونم سینه ی دیوار خشتی! میگی وِلِ کن برا حاجی باکیش نی بیا بزنِم یَ تا چایی آتیشی....بیا بزنِم یَ تا چایی آتیشی....بیا بزنِم یَ تا چایی آتیشی....اهاع. {Rap Text} حامد زمان زاده ویرایش شده August 4, 2021 توسط iErfaN نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در هم اکنون، RaaD گفته است: ای که قلبم را به آنی تاختی پرچمت را بر سرش افراختی ای ببین مبهوت و مات و گیج و مسخ چشمتم پایه شمع وجودت را به قلبم ساختی یه روزی میاد که غما میرن آدما شادن همه سیرن کسی ل*ت نی رو تنا پیرن میگذره این روزای که همه تیرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 6 دقیقه قبل، Kerazom گفته است: یه روزی میاد که غما میرن آدما شادن همه سیرن کسی ل*ت نی رو تنا پیرن میگذره این روزای که همه تیرن نمیبافم موی رویامو ببخش اگه خمه اخمامون اگه که تا رفاقت راه بود ولی تهش حقیقتو دیدی تنِ حرفامون همیشه نمیبافم موی رویامو دیگه نه نه خالی کنین با یه گل جامو اگه رفتم دنیا نداشت حال خوش با من ولی تهش عزیزایی داد که نور چشم هامن حصین - بی بال نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 آقا مثل اینکه زیاد متوجه نشدین چالش رو باید با اخرین حرف اخرین جواب شعر گفته بشه مثلا من اومدم با آخرین حرف شعر Raad شعر نوشتم و شما باید با آخرین حرف شعر من شعر بگید و اون یکی هم با اخرین حرف شعر این شعر بگه یکم پیچیده شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 (ویرایش شده) در هم اکنون، RaaD گفته است: نمیبافم موی رویامو ببخش اگه خمه اخمامون اگه که تا رفاقت راه بود ولی تهش حقیقتو دیدی تنِ حرفامون همیشه نمیبافم موی رویامو دیگه نه نه خالی کنین با یه گل جامو اگه رفتم دنیا نداشت حال خوش با من ولی تهش عزیزایی داد که نور چشم هامن حصین - بی بال نازنین ناز نکن درو رو کسی باز نکن نازنین قهر نکن زندگیمو زهر نکن اگه یک گوشه ای تنهات ببینن تورو مثل یک گل از شاخه میچینن گل ز شاخه چیده زود میمیره اما صد تا گل از تو جون میگیره ویرایش شده August 4, 2021 توسط Kerazom نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در 4 دقیقه قبل، Kerazom گفته است: نازنین ناز نکن درو رو کسی باز نکن نازنین قهر نکن زندگیمو زهر نکن اگه یک گوشه ای تنهات ببینن تورو مثل یک گل از شاخه میچینن گل ز شاخه چیده زود میمیره اما صد تا گل از تو جون میگیره همه جمع شدن دوره هم یه جا آنتیکا اَ اون بیچ کیدز بی خایه تا صدا آمریکا هر کی دلش همینجاست اینجا میمونه خب نه که زر و زور بزنه اَ بیرون گود اصن گیریم که ایرون دیگه ویرونه شد ولی شب بالاخره میره و میمونه صبح چون مثل روز روشنه، اینجا دوست دشمنه لای بوس خوردنت با یه جوز کشتنت اینا نگرفتم من یه قرون از کسی ولی بازم دارم به همه توو تهرون دسترسی رفیقا همه پَرم، همیشه کف شهرم زاخارا کله خرن، میجنگن نه که در رن موندن همه دُرستا پیشم این جاده خاکیا هم یه روز بزرگ راه میشن Sohrab Mj-Jadde khaki نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 7 ساعت قبل، iErfaN گفته است: ن نیشکر با همه شیرینی اگر لب بگشایی پیش نطق شکرینت چو نی انگشت بخاید سعدی نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 2 ساعت قبل، Plato گفته است: د در آن نفس كه بميرم در آرزوي تو باشم بدان اميد دهم جان كه خاك كوي تو باشم سعدي نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 21 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: م ماه نتابد به روز،چیست که در خانه تافت سرو نروید به بام،کیست که بر بام رفت سعدی نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 ولم کن دیگه حال ندارم بزنم تو Google در 37 دقیقه قبل، Plato گفته است: رفت نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 19 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: و وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین کزین گلها پس از ما هم فراوان روید از گلها شهریار نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 35 دقیقه قبل، Plato گفته است: وفایی نیست در گل ها منال ای بلبل مسکین کزین گلها پس از ما هم فراوان روید از گلها شهریار آره اینجا داستانی داره رفیقت که راس وامیساده پاسگاه می خوابه الکی فشار نیار زاخار باشگاه نیس آخه زیر پامون مچاله میشی تو پاسکاری آره بجاش یکمی سنو هل بده بالا بجا فحش به ما برو گل بده بابا تو 4 دیواری که هواتو داره چون اگه دست ما بیفتی میشی خراب و پاره بهتره هیچ وقت نخوره تو گذرت به ما آسمون بالا تنها نقطه مشترک ما مهراد بالاتر از اینه بشه درگیر قضیه نه زیر کسیه نه نمیده تغییر عقیده تحت تاثیر بقیه تو یه دَیقه دریده مثه سگ هاری که به یه غریبه پریده ماها بهترینیم این طبیعت ماست اگه نمیفهمی بکنم اون شقیقتو باز 1 نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 در 16 دقیقه قبل، AlmaS گفته است: ز زان لحظه که ديده بر رخت وا کردم دل دادم و شعر عشق انشا کردم حمید مصدق نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.