Anathema ارسال شده در May 5, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2022 اینتریور چجوری مدنظرته؟ هر مدلشو میشه با چینج نیک ریخت رو یکی دگ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در May 6, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2022 در 13 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: اینتریور چجوری مدنظرته؟ هر مدلشو میشه با چینج نیک ریخت رو یکی دگ من تا حالا اینتریور جایگین نکردم اینو بهم بی زحمت بگو چطوریه فایل و فولدرش ادرسش کجاست ؟ الان یه اینتریور خوشکل به سلیقه خودت برای اینتریور 43 فایلشو میفرستی اینجا و بهم بگی کجا بریزمش؟ نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 19, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2022 اینجوری میزنم درخواستی با مدل دلخواه دونه ای 50K 2 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 @Cancel دیگل داری عشقم؟ نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 22, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2022 در 58 دقیقه قبل، iArash گفته است: @Cancel دیگل داری عشقم؟ آره ولی این فیسته منظورت اینه رو فیست بره؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Micharkhe ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 داش ی Hud بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 در 19 ساعت قبل، NesT گفته است: آره ولی این فیسته منظورت اینه رو فیست بره؟ نه مود میخوام که شکل گان هارو عوض کنه دیگه داش نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ehsan002 ارسال شده در May 23, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2022 (ویرایش شده) سلام برادر یه مود Hud یجوری باشه که تو لانچر بیاد و خفن باشه و فونت یجوری باشه که حس ملایمت بهت بده و نشانه تفنگ بده که نقطه باشه و اسکین گان فخن برا فیلم برداری و چیزای دیگه اگه داری ممنون میشم بدی ♥@NesT ویرایش شده May 23, 2022 توسط Ehsan002 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2022 سلام یه همچین مودی دارید که GTA SA قدیمی رو مثل ریمستر از دور بشه با کیفیت جاهای دیگه رو دید یا HUD ریمستر برای GTA SA قدیمی |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در May 24, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2022 در 44 دقیقه قبل، llRezall گفته است: سلام یه همچین مودی دارید که GTA SA قدیمی رو مثل ریمستر از دور بشه با کیفیت جاهای دیگه رو دید یا HUD ریمستر برای GTA SA قدیمی |: Draw distance برا hud اش چیزی نیومده که مثل ریمستر بشه مینی مپو سه بعدی دید *لانچر ساپورت نمیکنه* تو لانچر سمپ و آفلاین میتونی استفاده کنی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2022 (ویرایش شده) نقل قول Draw distance برا hud اش چیزی نیومده که مثل ریمستر بشه مینی مپو سه بعدی دید *لانچر ساپورت نمیکنه* تو لانچر سمپ و آفلاین میتونی استفاده کنی باشه ممنون ولی این مپ GTA V که تو عکس های این پلاگینه رو نداری؟ ویرایش شده May 24, 2022 توسط llRezall نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در May 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2022 در 15 ساعت قبل، llRezall گفته است: سلام یه همچین مودی دارید که GTA SA قدیمی رو مثل ریمستر از دور بشه با کیفیت جاهای دیگه رو دید یا HUD ریمستر برای GTA SA قدیمی |: این مود FPS e to میاره پایین باعث لگ میشی در بازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در May 25, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2022 در 19 ساعت قبل، Unbelievable گفته است: این مود FPS e to میاره پایین باعث لگ میشی در بازی آفلاین زیاد لگ نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robinson ارسال شده در May 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ در 14:01، NesT گفته است: crossshairpack بدم میتونی بریزی؟ حدود 900تا ایم هست هرکدومو دوس داری بردار به منم بده کسی aim خوب داره؟؟؟ نقل قول She found someone to get over you, you found yourself to get over her you clearly won لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahMMD ارسال شده در July 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2022 یه مود بدید اینفرنوس تبدیل کنم به این لامبورگینی جدیده ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 9, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2022 در در ۱۴۰۱/۲/۳۰ در 01:07، NesT گفته است: اینجوری میزنم درخواستی با مدل دلخواه دونه ای 50K یکی به ما نمیرسه؟ نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در July 10, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۱۷ در 11:38، ShahMMD گفته است: یه مود بدید اینفرنوس تبدیل کنم به این لامبورگینی جدیده ممنون @NesT این همه مود زدی من بایه تاپیک جمع کردم همرو 1 نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در July 11, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 @NesT HUD اِیم بده دادا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 11, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2022 در 15 ساعت قبل، Hide گفته است: @NesT این همه مود زدی من بایه تاپیک جمع کردم همرو منطقیه کدوم تاپیک 7k ویو خورده ناموسا در 9 ساعت قبل، Strong گفته است: @NesT HUD اِیم بده دادا داش نیستم پشت سیستم چن روز نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در July 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۰ در 19:30، NesT گفته است: منطقیه کدوم تاپیک 7k ویو خورده ناموسا داش نیستم پشت سیستم چن روز تو هنوز داری مود میدی مودی داری که درصد خستگی نشون بده؟ نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 13, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۱ در 23:16، DeatShot گفته است: تو هنوز داری مود میدی مودی داری که درصد خستگی نشون بده؟ دارم تو لانچر نمیشه استفاده کرد نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahMMD ارسال شده در July 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 11:21، iAbolFazL گفته است: ماد میسازم سلام داش هنوزم ماد میسازی؟ در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 11:48، NesT گفته است: این بچه نمیدونم چرا میخواد خودشو بچسبونه! تو ماد میسازی؟ هنوزم میسازی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۳ در 01:52، ShahMMD گفته است: سلام داش هنوزم ماد میسازی؟ تو ماد میسازی؟ هنوزم میسازی؟ نه من خوابم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در July 14, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 در در ۱۴۰۱/۴/۲۳ در 00:26، NesT گفته است: دارم تو لانچر نمیشه استفاده کرد اممممم ان شو کارت دارم بریم جنگل درختارو بشماریم نقل قول 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 14, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2022 در 9 دقیقه قبل، Hide گفته است: اممممم ان شو کارت دارم بریم جنگل درختارو بشماریم باشه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.