SuTuN ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 مود خیابان کسی داره بفرسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 در 2 ساعت قبل، Nigritude گفته است: جوون چه هوایی کی مدشو داره بده نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 12, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 در 41 دقیقه قبل، OverGrown گفته است: Hud خقن کی داره عکسشو اول بفرستین برام پولیه 20k بزن حساب در 35 دقیقه قبل، WisIer گفته است: مود خیابان کسی داره بفرسته؟ زیاد هست چجوری میخوای سرچ کن Road mod gta sa نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 در 5 ساعت قبل، Nigritude گفته است: عجب editi کردم Nice 1 نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuTuN ارسال شده در January 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12, 2022 در 5 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: پولیه 20k بزن حساب زیاد هست چجوری میخوای سرچ کن Road mod gta sa Ty نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 در در ۱۴۰۰/۵/۱۲ در 22:29، RiPMoHammaD گفته است: /uupload.ir/view/effects_jay_gozin_tu_pushe_models_8xet.rar/ افکت https://uupload.ir/view/nf89_15673-new-weapons-pack_(1)_pl73.zip/ گانپک (فقط یسری از گان هاست اگه برا بقیه هم خواستی بگو بزارم) @Mahi لطف کرد داد اسکینو باز اگه خواستی بگو اینو من تو فایل ارساکیا گسم گزاشتم اینو نوشت the modification unpaking was successfully complate. you can comprehensive instruction on a manual mod installation into the game in the folderselect by you ولی میرم تو بازی مود نیست در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 11:48، RiPMoHammaD گفته است: ول img tool بریز بعد فایل gta3.img رو باهاش وا کن بعد رو import بزن و همه ی فایل های dff. و txd. رو انتخاب کن و بریز تو فایل gta3.img محمد ببین img tolls نصبیدم بعد gta3.img انتخاب کردم الان کلی فایل .txd و .dff هست من کلشو انخاب کردم ولی اون گانپک رو چطور بریزم تو فایل gta3.img در در ۱۴۰۰/۵/۱۳ در 11:48، RiPMoHammaD گفته است: ول img tool بریز بعد فایل gta3.img رو باهاش وا کن بعد رو import بزن و همه ی فایل های dff. و txd. رو انتخاب کن و بریز تو فایل gta3.img من این کارو کردم اخرش ارور I/O 131. میزنه نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 13, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 در 3 ساعت قبل، iMatin گفته است: the modification unpaking was successfully complate. you can comprehensive instruction on a manual mod installation into the game in the folderselect by you Manual install رو نزن نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 در 8 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: Manual install رو نزن درستش کردم فایل نصی رو توی Desktop گذاشتم بعد با Img editor فایل Gta3 رو باز کردم بعد اون فایلای Gunpack رو گرفتم گزاشتم جا اونا بعد relod زدم اکی شد بعد مود اسکین منو داری؟(120 Trade boss) نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 13, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 در 7 دقیقه قبل، iMatin گفته است: درستش کردم فایل نصی رو توی Desktop گذاشتم بعد با Img editor فایل Gta3 رو باز کردم بعد اون فایلای Gunpack رو گرفتم گزاشتم جا اونا بعد relod زدم اکی شد بعد مود اسکین منو داری؟(120 Trade boss) دارم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در January 13, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13, 2022 در 39 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: دارم میدی نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 در در ۱۴۰۰/۸/۱۰ در 11:33، RiPMoHammaD گفته است: از این فیست ها با شکل درخواستی براتون میزنم دونه ای 20K خیلی حرفه ای هم میزنم 50K درست کردم https://s4.uupload.ir/files/nww_n8q1.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 15, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 در 14 دقیقه قبل، Nigritude گفته است: درست کردم https://s4.uupload.ir/files/nww_n8q1.png GooD ای کاش سیستمم فتوشاپ میکشید نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 15, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2022 در 12 دقیقه قبل، RiPMoHammaD گفته است: GooD ای کاش سیستمم فتوشاپ میکشید 3D paint بریز خوبه سبک تر هم هست نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 16, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2022 در 15 ساعت قبل، DARTHHOOMAN گفته است: 3D paint بریز خوبه سبک تر هم هست آره اونم خوبه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در January 17, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ در 14:01، RiPMoHammaD گفته است: crossshairpack بدم میتونی بریزی؟ حدود 900تا ایم هست هرکدومو دوس داری بردار بده در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۶ در 13:25، RiPMoHammaD گفته است: آره اونم خوبه ی مود deagle خفن با یه shotgun بده. ی مود هم برا اینفرنوس بده اگه تونستی nissan gtr باشه. همینا دستت هم درد نکنه مرسی نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۰/۲۷ در 23:52، A3HKAN گفته است: بده ی مود deagle خفن با یه shotgun بده. ی مود هم برا اینفرنوس بده اگه تونستی nissan gtr باشه. همینا دستت هم درد نکنه مرسی نیسان جی تی ار رو که دادم بهت من @_@ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iCeT ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در 25 دقیقه قبل، DARTHHOOMAN گفته است: نیسان جی تی ار رو که دادم بهت من @_@ اره دادی ولی اون چیز میز اضافه داشت نریختم گفتم شاید چیزی بشه الان خودم یکی دیگ پیدا کردم عِین همونیه که بهت گفتم بده بازم دستت درد نکنه 1 نقل قول ⚜ ⚜ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 27, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 (ویرایش شده) در 52 دقیقه قبل، DARTHHOOMAN گفته است: قبول نیست چرا کاسبی مارو تخته میخای بکنی میتونیم با هم ماد های خفن بسازیم و به فروش برسانیم برادر ویرایش شده January 27, 2022 توسط RiPMoHammaD نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در January 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 مود جاده و خیابان که گرافیک داره میخوام نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در January 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 در 5 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است: مود جاده و خیابان که گرافیک داره میخوام https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/mods/25377-hd-dorogi-v30.html سلام و ممنون دفعه بعدی فراموش نشود 1 نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در January 27, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2022 در 1 ساعت قبل، DARTHHOOMAN گفته است: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/mods/25377-hd-dorogi-v30.html سلام و ممنون دفعه بعدی فراموش نشود ممنون خیلی خوبه hud دسته متوسط میخوام نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 28, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2022 در 14 ساعت قبل، Mahdi91 گفته است: ممنون خیلی خوبه hud دسته متوسط میخوام https://www.mediafire.com/file/pcynof8cp5oxuf2/hud.txd/file این hud الانمه نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در January 29, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۸ در 10:34، RiPMoHammaD گفته است: https://www.mediafire.com/file/pcynof8cp5oxuf2/hud.txd/file این hud الانمه مال دسته متوسط نداری؟ نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در January 29, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2022 در 40 دقیقه قبل، Mahdi91 گفته است: مال دسته متوسط نداری؟ خوبه دیگه ایمش خوبه خواستی عوضم میکنم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در February 5, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۱/۹ در 17:28، RiPMoHammaD گفته است: خوبه دیگه ایمش خوبه خواستی عوضم میکنم HUD عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.