UnkownName ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/logs_pl23.rar/ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: Alt+Tab میگیرم که برنامه های دیگه رو برسی کنم وقتی که میزنم روی گیم صفحه سیاه میشه و لانچرو کرش میده GTA افلاین همچنین مشکلی ندارم 1000 بار ALT+TAB میگیرم کرش نمیشه 2 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در 15:52، LearninG گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/logs_pl23.rar/ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: Alt+Tab میگیرم که برنامه های دیگه رو برسی کنم وقتی که میزنم روی گیم صفحه سیاه میشه و لانچرو کرش میده GTA افلاین همچنین مشکلی ندارم 1000 بار ALT+TAB میگیرم کرش نمیشه به جای alt+tab کلید alt+F4 بزن نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
UnkownName ارسال شده در September 12, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۲۴ در 17:43، iAbolFazL گفته است: به جای alt+tab کلید alt+F4 بزن خب زرنگ اگه میخواستم کامل ببندم که همون لحظه تو گیم Q/ میدادم چه کاری به Alt+F4 دارم. در در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در 15:52، LearninG گفته است: Alt+Tab میگیرم که برنامه های دیگه رو برسی کنم نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در September 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در 15:52، LearninG گفته است: Alt+Tab میگیرم که برنامه های دیگه رو برسی کنم وقتی که میزنم روی گیم صفحه سیاه میشه و لانچرو کرش میده حس میکنم مشکل از DirectX9.0 باشه، دکمه ریایسنتالشو دوباره بزن حالا... ببین چی میشه درایور گرافیکت هم نگاه کن ببین آپدیت هستش؟ اگه تو افلاین مشکلی نداره معمولا مشکل از منابعی هستش که لانچر ازش استفاده میکنه یا بی زحمت رو خود سمپ هم تستش کن نتیجه رو بگو؛ اگه اینم کرش شد ی بار بازیو به کل Reinstall کن اگه لانچر بود فقط لاننچرو Reinstall کن و باز هم تست کن اگه اوکی نشد دیگه علی باید بیاد راه حلو بگه نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۲۲ در 00:34، LearninG گفته است: خب زرنگ اگه میخواستم کامل ببندم که همون لحظه تو گیم Q/ میدادم چه کاری به Alt+F4 دارم. عمو تو این بازی وقتی ALT+F4 میزنی بازی کلوز نمیشه نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در September 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2021 در 3 ساعت قبل، iAbolFazL گفته است: عمو تو این بازی وقتی ALT+F4 میزنی بازی کلوز نمیشه عه زنده ای نقل قول ツ لینک به دیدگاه
iAbolFazL ارسال شده در September 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۳۰ در 22:16، RiPMoHammaD گفته است: عه زنده ای na Ghost am dare chat mikone نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.