ARAWMIXIA ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 سلام. من مدتی هست وارد Samp نشدم الان وقتی میزنم سمپ را اجرا کنم Gta باز نمیشه نه اروری میاد نه چیزی دلیل چیه راهنمایی کنید الان gta v دارم و role play به راحتی لانچ میشه و هیچ مشکلی نداره ولی سمپ gta را بالا نمیاره تشکر وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 در 9 دقیقه قبل، ARAWMIXIA گفته است: سلام. من مدتی هست وارد Samp نشدم الان وقتی میزنم سمپ را اجرا کنم Gta باز نمیشه نه اروری میاد نه چیزی دلیل چیه راهنمایی کنید الان gta v دارم و role play به راحتی لانچ میشه و هیچ مشکلی نداره ولی سمپ gta را بالا نمیاره تشکر سلام خدمت شما | دلیل 1 باز بودن ف*ی*ل*ت*ر شکن دیگه سمپ حواب نمیده باید با لانچر بییان در 11 دقیقه قبل، ARAWMIXIA گفته است: الان gta v دارم و role play به راحتی لانچ میشه و هیچ مشکلی نداره ولی سمپ gta را بالا نمیاره حسرت ما باز شدن pes 2012 هست انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در July 25, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2021 سلام ممنون من از طریق ایپی ایران به اینترنت متصل هستم و از نرمفزار های تغییر ایپی استفاده نمیکنم الان لانچر را نصب کردم و از طریق لانچر ورود کردم که این ارور رو بهم نشون داره میده ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در July 26, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 چظوریه مینویسید توی ارور که از انجمن پیگیری کنم و الان 1 روزه هیچ جوابی دریافت نکردم ؟! @Ali وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۳ در 18:43، ARAWMIXIA گفته است: سلام ممنون من از طریق ایپی ایران به اینترنت متصل هستم و از نرمفزار های تغییر ایپی استفاده نمیکنم الان لانچر را نصب کردم و از طریق لانچر ورود کردم که این ارور رو بهم نشون داره میده ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر برو لانچر رو نصب کن نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در July 27, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 2 ساعت قبل، iAriyaN گفته است: برو لانچر رو نصب کن سلام. با لانچر وارد شدم که وارد سرور شده دیگه! با samp که اصلا کانکت نمیشه! وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 @ARAWMIXIA سلام اگه توجه کرده باشین در قسمت مشکلات همچنین مشکلی پیش اومده که شما باید در تلگرام با مدیریت در ارتباط باشید AGTEA 1 (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 8 دقیقه قبل، ARAWMIXIA گفته است: سلام. با لانچر وارد شدم که وارد سرور شده دیگه! با samp که اصلا کانکت نمیشه! سمپ رو Reinstall کن شاید درست شد عکسی که گذاشتی نوشته مشکل از گیم یا اینترنت تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در August 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2021 #طوعف.خو حذف نصب کن نت و قط و وصل کن کلا کامپیوتر و خاموش روشن کن.اصن بازی نکن! همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در 23 ساعت قبل، Shollmaqz گفته است: #طوعف.خو حذف نصب کن نت و قط و وصل کن کلا کامپیوتر و خاموش روشن کن.اصن بازی نکن! #هعه =| انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 در ۱ ساعت قبل، llErrorsll گفته است: #هعه =| #جونز همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahmod ارسال شده در June 7 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7 من میرم تو سمپ کانکت ذو که میزنم بیاد تو سرور میره تو جی تی ای اصلی لطفاً بگید چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در June 11 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11 در ۱۴۰۳/۳/۱۸ در 19:34، Mahmod گفته است: من میرم تو سمپ کانکت ذو که میزنم بیاد تو سرور میره تو جی تی ای اصلی لطفاً بگید چیکار کنم با لانچر اصلی سرور بیا 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfanmomenii ارسال شده در July 26 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26 .My Account's لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در July 27 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27 در صورت داشتن مشکل با لانچر مجددا پست ارسال بفرمایید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده