Amirzr ارسال شده در August 7, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2017 باسلام خدمت ادمین های عزیز سرور من جی تی ای 5 اصلیم خراب شد رفتم با جی تی ای 5 برفی اومدم دیدین وقتی تو سطح مپ تو جی تی ای 5 افلاین تفنگ رو زمینه من با این جی تی ای برفی تو خونم تفنگ دیدم رفتم روش بن شدم بعدش با اکانت مولتی اومدم همین کارو کردم فیلم گرفتم اگه میخواین فیلمو اپلود کنم اسم اکانت: ZeUsSs نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTriS ارسال شده در August 8, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2017 سلام دوست عزیز. برای درخواست رفع محرومیت اکانت شما باید در بخش مربوط پست بگذارید. درخواست رفع محرومیت (Unban) با مراجعه به ادرس بالا طبق قوانین پست خود را قرار دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RezaJonz ارسال شده در August 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2017 با سلام و خسته نباشید دوستان من با تفنگ کیل دادم بعد منو باد همشگی داد macavel حالا از شما می خواهم saeghe الان یسال بن هست لطآ هن بان کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.