sport ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/logs_50x8.rar/ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: تازه بازی رو نصب کردم و با ارور hardware mismatch مواجه میشم قبلا با همین سیستم وارد لانچر می شدم و مشکلی نداشتم بازیو حذف کردم الان بعد از حدود 1 ماه برگشتم دوباره نصبش کردم با این مشکل مواجه شدم. نقل قول لینک به دیدگاه
Alireza ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 @sport با سلام در تلگرام مجموعه AGTea در ارتباط باشید 2 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه
sport ارسال شده در July 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۹ در 11:38، Alireza گفته است: @sport با سلام در تلگرام مجموعه AGTea در ارتباط باشید سلام من به این آیدی پیام دادم همون روزی که این پیامو دادید ولی هنوز پاسخی دریافت نکردم نقل قول لینک به دیدگاه
Horny ارسال شده در July 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 برای منم این مشکل بود باید بازی رو کلا پاک کنی از اول بریزی در در ۱۴۰۰/۴/۲۹ در 06:46، sport گفته است: لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/logs_50x8.rar/ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: تازه بازی رو نصب کردم و با ارور hardware mismatch مواجه میشم قبلا با همین سیستم وارد لانچر می شدم و مشکلی نداشتم بازیو حذف کردم الان بعد از حدود 1 ماه برگشتم دوباره نصبش کردم با این مشکل مواجه شدم. نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه
sport ارسال شده در July 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2021 در 11 ساعت قبل، Horny گفته است: برای منم این مشکل بود باید بازی رو کلا پاک کنی از اول بریزی چند بار این کارو کردم ولی درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.