AlizRM ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 سلام سلام من چند وقتی بود نبودم لپ تاپ ذغالی م خراب شده بود و هیچ کاری هم نمیشد کرد خب بگین ببینم آپدیت اومده؟ چیا اضافه شده؟ نسخه یک سه نمیدونم چند اومد؟ دادا پول مده هنوز مُد هست؟ چه اتفاقای خفنی افتاد تو این مدت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahasti ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 در 12 دقیقه قبل، AlizRM گفته است: سلام سلام من چند وقتی بود نبودم لپ تاپ ذغالی م خراب شده بود و هیچ کاری هم نمیشد کرد خب بگین ببینم آپدیت اومده؟ چیا اضافه شده؟ نسخه یک سه نمیدونم چند اومد؟ دادا پول مده هنوز مُد هست؟ چه اتفاقای خفنی افتاد تو این مدت؟ سلام نسخه اندروید اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در July 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۴ در 15:27، Mahasti گفته است: سلام نسخه اندروید اومده عه ب سلامتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ballistic ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 ساغ لیخ سلامدیخ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۴ در 15:14، AlizRM گفته است: سلام سلام من چند وقتی بود نبودم لپ تاپ ذغالی م خراب شده بود و هیچ کاری هم نمیشد کرد خب بگین ببینم آپدیت اومده؟ چیا اضافه شده؟ نسخه یک سه نمیدونم چند اومد؟ دادا پول مده هنوز مُد هست؟ چه اتفاقای خفنی افتاد تو این مدت؟ لانچر 4.2.1 اومدع نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در July 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 در 21 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: لانچر 4.2.1 اومدع به به نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 افتضاحات گذشته بیشتر شده 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 دیگه حس و حال 2020 رو نداره... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 من دو ساله دارم تلاش میکنم برم cop یک دو ماهی توش باشم بعد برم سراغ یه بازی دیگه نمیشه نمیزارین اه. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در July 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: دیگه حس و حال 2020 رو نداره... یو سی پی اکثر دوستای من اینه تاریخ آخرین ورود به سرور 2020/8/12 : ) اون روز اکثر دوستام ب خاطر بن شدن نا حق یکی دیگه از دوستام آخرین روزشون رو توی آرساکیا سپری کردن ویرایش شده July 20, 2021 توسط AlizRM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 در 4 دقیقه قبل، AlizRM گفته است: یو سی پی اکثر دوستای من اینه تاریخ آخرین ورود به سرور 2020/8/12 : ) اون روز اکثر دوستام ب خاطر بن شدن نا حق یکی دیگه از دوستام آخرین روزشون رو توی آرساکیا سپری کردن دقیقا... بهترین دوران ارساکیا وقتی بود ک مهدی اسپارتن و کامیاب SPV بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در July 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2021 در 31 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است: دقیقا... بهترین دوران ارساکیا وقتی بود ک مهدی اسپارتن و کامیاب SPV بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSKeLeT ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۹ در 18:45، DoNaLd گفته است: دقیقا... بهترین دوران ارساکیا وقتی بود ک مهدی اسپارتن و کامیاب SPV بودن دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shollmaqz ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۹ در 10:57، NoThinG گفته است: افتضاحات گذشته بیشتر شده موافقم. دابش من چیز میز جدید ک اومده ولی دیگ جذابیتی ک باید داشته باشه و از صبح تا شب تو رو بنشونه جلوی خودش رو نداره نقل قول همیشع به هوس ی غریبه میگیم عشق ورزیدن..... ولی به دلواپسی مادر میگیم گیر دادن!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در August 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۹ در 18:45، DoNaLd گفته است: دقیقا... بهترین دوران ارساکیا وقتی بود ک مهدی اسپارتن و کامیاب SPV بودن هی دیگه گذشت اون روزا bns یادته ؟ فقط اون دوران 1 نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.