Life ارسال شده در June 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2021 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): دانلود - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: چند وقت بود وقتی میخواستم داخل بازی بشم ارور Lotfan bazi ra az aval nasb konid میداد وقتی از اول میریختم بار اول میومد ولی اگه از لانچر بیرون میرفتم دوباره همین ارور رو میداد بار بعدی که وارد لانچر میشدم ولی امروز که رفتم ارور Crash shodim رو میده و هر کار کردم نمیاد دیگه بازی رو چند بار کامل حذف کردم و از اول ریختم ولی درست نشد. مود هم نریختم رو بازی و بازی رو از فروم دانلود کردم. نقل قول لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 مشکل از آنتی ویروسه اون رو خاموش کن و بازیو دوباره نصب کن نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
AmiRvahdani ارسال شده در August 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2021 منم همین مشکلو دارم و آنتی ویروس ندارم چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه
MohammadMahaN ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲ در 18:19، Life گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): دانلود - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: چند وقت بود وقتی میخواستم داخل بازی بشم ارور Lotfan bazi ra az aval nasb konid میداد وقتی از اول میریختم بار اول میومد ولی اگه از لانچر بیرون میرفتم دوباره همین ارور رو میداد بار بعدی که وارد لانچر میشدم ولی امروز که رفتم ارور Crash shodim رو میده و هر کار کردم نمیاد دیگه بازی رو چند بار کامل حذف کردم و از اول ریختم ولی درست نشد. مود هم نریختم رو بازی و بازی رو از فروم دانلود کردم. محل نصب بازی رو عوض کن اگه درایو C هست بنداز بقیه درایو هات و بلعکس نقل قول لینک به دیدگاه
Anathema ارسال شده در August 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲ در 18:19، Life گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): دانلود - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: چند وقت بود وقتی میخواستم داخل بازی بشم ارور Lotfan bazi ra az aval nasb konid میداد وقتی از اول میریختم بار اول میومد ولی اگه از لانچر بیرون میرفتم دوباره همین ارور رو میداد بار بعدی که وارد لانچر میشدم ولی امروز که رفتم ارور Crash shodim رو میده و هر کار کردم نمیاد دیگه بازی رو چند بار کامل حذف کردم و از اول ریختم ولی درست نشد. مود هم نریختم رو بازی و بازی رو از فروم دانلود کردم. احتمالا سیستمت ویروسیه فایل های بازیو خراب میکنه نقل قول ツ لینک به دیدگاه
AmirMehdi ارسال شده در September 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲ در 06:49، Life گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): دانلود - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - توضیحات کامل مشکل: چند وقت بود وقتی میخواستم داخل بازی بشم ارور Lotfan bazi ra az aval nasb konid میداد وقتی از اول میریختم بار اول میومد ولی اگه از لانچر بیرون میرفتم دوباره همین ارور رو میداد بار بعدی که وارد لانچر میشدم ولی امروز که رفتم ارور Crash shodim رو میده و هر کار کردم نمیاد دیگه بازی رو چند بار کامل حذف کردم و از اول ریختم ولی درست نشد. مود هم نریختم رو بازی و بازی رو از فروم دانلود کردم. درایو کارت گرافیک رو آپدیت کن مود هم اگه ریختی پاک کن دوباره پاک کن محل درایوی که نصب کردی رو عوض کن نقل قول ✧ ?????? ??? ??????✧ ✧══════════════════✧✧══════════════════✧✧══════════════════✧ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.