Rony ارسال شده در June 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2021 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی وارد اسکیل جدید میشید چندبار اول شرایط مثل اسکیل قبلیه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم):الان اسکیل 4 ولی تایم و پولش واسه اسکیل 3ولی بعدش درست میشه - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): فکر کنم واسه بقیه اسکیل ها هم اولش اینجوریه چون قبلا هم دیده بودم مثلا تازه رفتی اسکیل 4 کاراگاه ولی چن بار اول که فایند میکنی تایمش مثل اسکیل 3 ویرایش شده June 16, 2021 توسط Rony !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در June 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2021 الان هم دقت کنید تازه رفتم اسکیل 5 ولی بعد از اولین drop اسکیل 5 شرایط مثل اسکیل 4(4دقیقه و 50درصد بیمه هست) !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 20, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2021 دقت تیزی دارید. باگ برطرف شد و جوایز داده شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده