رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارور - Microsoft Visual

ارسال‌های توصیه شده

داخل بازی که شدم بعد چن دیقه /Q دادم بعدش اومدم Log In کنم که این ارور اومد همین طوری یهویی

img_20210615_000914_aqdx.jpg

همه روش های حل این ارور رو امتحان کردم ، حتا آخرین نسخه Microsoft Vasu C++ رو هم  دانلود و دوباره نصب کردم اما همین ارور متاسفانه دوباره میاد . لانچر رو در مسیر های مختلف نصب کردم . چن بار حذف کردم و دوباره نصب کردم متاسفانه حل نمیشه !! 

@iErfaN

@Ali

ویرایش شده توسط DoNaLd

ArLo.png

لینک به دیدگاه

لانچر حذف نصب کردی؟ این کارو کن شاید اکی شه انتی ویروس هم اف کن یا لیست سفید قرار بده لانچرو چیزی یهو پاک نکنه

???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ??????
? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ??????

▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌

Revolt.png

لینک به دیدگاه
در 5 ساعت قبل، Professional گفته است:

لانچر حذف نصب کردی؟ این کارو کن شاید اکی شه انتی ویروس هم اف کن یا لیست سفید قرار بده لانچرو چیزی یهو پاک نکنه

آره چن بار این کارو کردم. نه مشکل از C + + عه نمیدونم چرا فیکس نمیشه . اونو حذف میکنم آخرین نسخه رو نصب میکنم بازم درس نمیشه 

ArLo.png

لینک به دیدگاه
در 8 ساعت قبل، DoNaLd گفته است:

آره چن بار این کارو کردم. نه مشکل از C + + عه نمیدونم چرا فیکس نمیشه . اونو حذف میکنم آخرین نسخه رو نصب میکنم بازم درس نمیشه 

طبق این عمل کنید

در صورتی که Crash داشتید یا ارور VCRuntime140.dll is missing را دریافت کردید مطمئن شوید که Visual C++ Redistributable 2015 x86 بر روی سیستمان نصب هست و قابل توجه که باید نسخه x86 آن نصب باشد حتی اگر Architecture Type ویندوز شما 64bit است.

لینک دانلود: https://download.microsoft.com/download/0/6/4/064F84EA-D1DB-4EAA-9A5C-CC2F0FF6A638/vc_redist.x86.exe

بروز رسانی ++C اصلا مهم نیست مهم اونی هست که لینکش رو در تاپیک علی قرار داره اون رو دانلود و نصب کنید

?ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست?

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه
در 8 دقیقه قبل، Alireza گفته است:

طبق این عمل کنید

در صورتی که Crash داشتید یا ارور VCRuntime140.dll is missing را دریافت کردید مطمئن شوید که Visual C++ Redistributable 2015 x86 بر روی سیستمان نصب هست و قابل توجه که باید نسخه x86 آن نصب باشد حتی اگر Architecture Type ویندوز شما 64bit است.

لینک دانلود: https://download.microsoft.com/download/0/6/4/064F84EA-D1DB-4EAA-9A5C-CC2F0FF6A638/vc_redist.x86.exe

کل لانچرو کامل از از سیستم پاک کردم نسخه Visual C+ + هم کامل پاک کردم. دوباره لانچر رو دانلود کردم از همون لینک ویکی بعد از همین لینکی شما میفرمایید، Visual C+ + رو دانلود و نصب کردم اما متاسفانه برطرف نمیشه مشکل واقعا نمیدونم چرا 

ArLo.png

لینک به دیدگاه
در 7 دقیقه قبل، DoNaLd گفته است:

کل لانچرو کامل از از سیستم پاک کردم نسخه Visual C+ + هم کامل پاک کردم. دوباره لانچر رو دانلود کردم از همون لینک ویکی بعد از همین لینکی شما میفرمایید، Visual C+ + رو دانلود و نصب کردم اما متاسفانه برطرف نمیشه مشکل واقعا نمیدونم چرا 

درایو رو فرمت کنید گاهی فایل هایی باقی میمونه که شما قادر به دیدن آن ها نیستید

از اول کل بازی رو روی یک درایو دیگر یا فرمت و نصب مجدد انجام بدید طبق مراحل پیش برید کوچک ترین اشتباه ارور دریافت میکنید

?ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست?

?

Alireza.png

?

لینک به دیدگاه
در 18 دقیقه قبل، Alireza گفته است:

درایو رو فرمت کنید گاهی فایل هایی باقی میمونه که شما قادر به دیدن آن ها نیستید

از اول کل بازی رو روی یک درایو دیگر یا فرمت و نصب مجدد انجام بدید طبق مراحل پیش برید کوچک ترین اشتباه ارور دریافت میکنید

متاسفانه این روش هم جواب نداد الان امتحان کردم

ArLo.png

لینک به دیدگاه
  • مؤسس

سمپ از Visual C++ Redistributable Package 2008 (x86) استفاده می کنه.

این نسخه از VC++ را از کنترل پنل پاک کنید و از اینجا یک بار دیگر نصب کنید و کامپیوتر خود را ریستارت کنید: https://download.microsoft.com/download/5/D/8/5D8C65CB-C849-4025-8E95-C3966CAFD8AE/vcredist_x86.exe

در صورت حل نشدن یکبار sfc /scannow از طریق cmd ویندوز (run as administrator) انجام دهید.

استفاده از آنتی ویروس Kaspersky و یک Full scan هم می تواند کمک کند.

لینک به دیدگاه
در 9 دقیقه قبل، Ali گفته است:

سمپ از Visual C++ Redistributable Package 2008 (x86) استفاده می کنه.

این نسخه از VC++ را از کنترل پنل پاک کنید و از اینجا یک بار دیگر نصب کنید و کامپیوتر خود را ریستارت کنید: https://download.microsoft.com/download/5/D/8/5D8C65CB-C849-4025-8E95-C3966CAFD8AE/vcredist_x86.exe

در صورت حل نشدن یکبار sfc /scannow از طریق cmd ویندوز (run as administrator) انجام دهید.

استفاده از آنتی ویروس Kaspersky و یک Full scan هم می تواند کمک کند.

الان امتحان میکنم ولی فک کنم تنها راه حلش ویندوز باشه ?

من اصلن سر در نمیارم تا دو روز پیش همه چی اوکی بود یهو همچین چیزی پیدا شد نمیدونم چرا 

این cmd رو هم امتحان کردم bcdedit /set IncreaseUserVA 2800

ولی جوابی نگرفتم

ArLo.png

لینک به دیدگاه
در در ۱۴۰۰/۳/۲۵ در 00:37، DoNaLd گفته است:

داخل بازی که شدم بعد چن دیقه /Q دادم بعدش اومدم Log In کنم که این ارور اومد همین طوری یهویی

img_20210615_000914_aqdx.jpg

همه روش های حل این ارور رو امتحان کردم ، حتا آخرین نسخه Microsoft Vasu C++ رو هم  دانلود و دوباره نصب کردم اما همین ارور متاسفانه دوباره میاد . لانچر رو در مسیر های مختلف نصب کردم . چن بار حذف کردم و دوباره نصب کردم متاسفانه حل نمیشه !! 

@iErfaN

@Ali

داداش منم این مشکلو داشتم فقط و فقط با عوض کردن ویندوز درست میشه هر کاری کردم ولی نشد ولی با ویندوز عوض کردن حل شد

انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛

خداوند حسین ‹ع› را آفرید:)

لینک به دیدگاه
در 9 دقیقه قبل، Ali گفته است:

لطفاً امتحان کنید ببینید بازی اصلی باز می شود؟ به احتمال قوی فقط سمپ نیازمند VC++ می باشد و لانچر این نیازمندی را ندارد.

بله بازی اصلی بدون هیچ ایرادی اجرا میشه فقط در اجرای سمپ و لانچر همچین اروری میاد!

در 7 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است:

راه حلش اینکه ویندوز عوض کنی چون کامپیوترت ویروسی شده اخیرا چیزی دانلود کردین؟

نه ! دقیقا شب همون روزی ک رفتم Staff و Hardware تعریف شد ،این مشکل پیش اومد 

ArLo.png

لینک به دیدگاه
  • مؤسس

Runtime Error به دلیل User account خراب بود. مشکل با AnyDesk حل شد.

راه حل این مشکل ساخت یک اکانت جدید در ویندوز است و آن اکانت را باید حتماً Administrator کنید و اکانت قبلی را Standard کنید. این یک باگ Windows 7 نسخه های قدیمی است که توسط ویروس ها ایجاد می شود و به شما پیشنهاد می شود هیچوقت از آنتی ویروس ESET استفاده نکنید و ترجیحاً از Kaspersky یا BitDefender استفاده کنید.

بسته شد. موفق باشید.

• دوست دارم که 1

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...