CalaCe ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 سلام خدمت شما وقت اون بخیر من چگونه با اندروید به سرور آرساکیا وصل شم ؟ ممنون ممکن هست حپخیلیواا براشون طول باشه یا کامپیوتر نداشته باشند و بخواهند با اندروید بیان . . .. . ممنون در 13 ساعت قبل، Alireza1112 گفته است: سلام خدمت شما وقت اون بخیر من چگونه با اندروید به سرور آرساکیا وصل شم ؟ ممنون ممکن هست خیلی ها براشون مشکل باشه یا کامپیوتر نداشته باشند و بخواهند با اندروید بیان . . .. . ممنون نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۳/۱۵ در 22:30، Alireza1112 گفته است: سلام خدمت شما وقت اون بخیر من چگونه با اندروید به سرور آرساکیا وصل شم ؟ ممنون ممکن هست حپخیلیواا براشون طول باشه یا کامپیوتر نداشته باشند و بخواهند با اندروید بیان . . .. . ممنون @Alireza1112 صبر کن تا AGSAL:Android بیاد ویرایش شده July 5, 2021 توسط abolfazlkermani3636 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۵ در 22:30، Alireza1112 گفته است: سلام خدمت شما وقت اون بخیر من چگونه با اندروید به سرور آرساکیا وصل شم ؟ ممنون ممکن هست حپخیلیواا براشون طول باشه یا کامپیوتر نداشته باشند و بخواهند با اندروید بیان . . .. . ممنون سلام عزیزم شما برو تو گوگل سرچ کن SampLauncher و نصبش کن چند تا دیتا میاره اونارو هم دانلود کن و نصب کن بعد دوتا نسخه برات میاره یکی ۸۰۰ مگه و یکی ۲ گیگابیاته من به شما پیشنهاد میکنم اون نسخه ۲ گیگابایتی رو نصب کنی چرا چون خیلی دیرتر از بازی پرت میشی بیرون و وقتی نسخه رو نصب و دانلود کردی ایپی سرور آرساکیا رو وارد میکنی و از بازی لذت میبرید 1 نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 (ویرایش شده) @TiAbolfazLTi @iYaGhi سلام ممنون از شما دوستان عزیز بازم اشکالی داشتم می پرسم ازتون میگن بعضی جاها تفنگ و .. هست ما برداریم admin bot بن میکنه hack weapan نه؟ بن نشیم یه وقت ویرایش شده July 10, 2021 توسط Alireza1112 غلط املایی نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 در ۱ ساعت قبل، Alireza1112 گفته است: @TiAbolfazLTi @iYaGhi سلام ممنون از شما دوستان عزیز بازم اشکالی داشتم می پرسم ازتون میگن بعضی جاها تفنگ و .. هست ما برداریم admin bot بن میکنه hack weapan نه؟ بن نشیم یه وقت واسه همین میگم صبر کن تا کلاینت اصلی سرور بیاد کی مطمئن باشیم نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 14, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۱۹ در 17:00، TiAbolfazLTi گفته است: واسه همین میگم صبر کن تا کلاینت اصلی سرور بیاد کی مطمئن باشیم ممنون ممنون ازتون ان شاءا... که زود میاد کسی میدونه کی میاد ممنون نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 در 12 دقیقه قبل، Alireza1112 گفته است: ممنون ممنون ازتون ان شاءا... که زود میاد کسی میدونه کی میاد ممنون داره تست میشه کلاینت 1ماه دیگه شاید بیاد نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۳ در 22:08، TiAbolfazLTi گفته است: داره تست میشه کلاینت 1ماه دیگه شاید بیاد واقعا ؟ تا یک ماه ؟ چه خوب xd :)) ممنون از شما نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 30, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 بچه کسی از این خبر نداره ؟ کی میاد @TiAbolfazLTi .. نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2021 در ۱ ساعت قبل، Alireza1112 گفته است: بچه کسی از این خبر نداره ؟ کی میاد @TiAbolfazLTi .. کلاینت و دیتا درست شده فکر کنم و تو قسمت تست هستند. یکی دوماه دیگه شاید بیاد سر شلوغه نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 ممنونیم در در ۱۴۰۰/۵/۸ در 12:56، TiAbolfazLTi گفته است: کلاینت و دیتا درست شده فکر کنم و تو قسمت تست هستند. یکی دوماه دیگه شاید بیاد سر شلوغه دمت گرم نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در August 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۳/۱۵ در 22:30، Alireza1112 گفته است: سلام خدمت شما وقت اون بخیر من چگونه با اندروید به سرور آرساکیا وصل شم ؟ ممنون ممکن هست حپخیلیواا براشون طول باشه یا کامپیوتر نداشته باشند و بخواهند با اندروید بیان . . .. . ممنون Samp-Launcher = Googleplay نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 در در ۱۴۰۰/۵/۱۹ در 10:08، DesTinY گفته است: Samp-Launcher = Googleplay سلام ممنون ولی زیاد جواب نمیده نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در August 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2021 در 7 ساعت قبل، Alireza1112 گفته است: سلام ممنون ولی زیاد جواب نمیده از هیچی بهتره نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 31, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 داداش کلا نمیاره نسخه فول زدم بعد زدن آی پی منتظر میمونیم بیاره می ندازه بیرون از پایین بودن اندروید هست؟ من نسخه فول رو نصب کردم موقع ورود به سرور میندازه بیرون کلا همه ش برا من اینجوریه https://uupload.ir/view/vid-20210901-wa0017_zwou.mp4/ اندروید ۷ رم ۱ به خاطر همین پایینه؟ @iAbolFazL @iAriyaN @DesTinY @xSepehr نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 در 11 ساعت قبل، Alireza1112 گفته است: داداش کلا نمیاره نسخه فول زدم بعد زدن آی پی منتظر میمونیم بیاره می ندازه بیرون از پایین بودن اندروید هست؟ من نسخه فول رو نصب کردم موقع ورود به سرور میندازه بیرون کلا همه ش برا من اینجوریه https://uupload.ir/view/vid-20210901-wa0017_zwou.mp4/ اندروید ۷ رم ۱ به خاطر همین پایینه؟ @iAbolFazL @iAriyaN @DesTinY @xSepehr ارساکیا با سمپ لانچر باز نمیکنه بخاطر دسترسی ویس و دیتابیس پرحجم. فایل LauncheR میخواد تو همین چند روزه واسه iOS بیاد و بعدش اندروید. @Alireza1112 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در September 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۶/۱۰ در 00:41، Alireza1112 گفته است: داداش کلا نمیاره نسخه فول زدم بعد زدن آی پی منتظر میمونیم بیاره می ندازه بیرون از پایین بودن اندروید هست؟ من نسخه فول رو نصب کردم موقع ورود به سرور میندازه بیرون کلا همه ش برا من اینجوریه https://uupload.ir/view/vid-20210901-wa0017_zwou.mp4/ اندروید ۷ رم ۱ به خاطر همین پایینه؟ @iAbolFazL @iAriyaN @DesTinY @xSepehr Voice chat رو OFF کن در 1 دقیقه قبل، iAriyaN گفته است: Voice chat رو OFF کن Voice chat تو Setings هست اګه On هست OFF کنید نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در September 11, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 من نسخه فول رو نصب کردم موقع ورود به سرور میندازه بیرون کلا همه ش برا من اینجوریه https://uupload.ir/view/vid-20210901-wa0017_zwou.mp4/ اندروید ۷ رم ۱ به خاطر همین پایینه؟ @iAbolFazL @iAriyaN @DesTinY @xSepehr حل شد نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در September 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2021 در 6 ساعت قبل، Alireza1112 گفته است: من نسخه فول رو نصب کردم موقع ورود به سرور میندازه بیرون کلا همه ش برا من اینجوریه https://uupload.ir/view/vid-20210901-wa0017_zwou.mp4/ اندروید ۷ رم ۱ به خاطر همین پایینه؟ @iAbolFazL @iAriyaN @DesTinY @xSepehr حل شد حل شد؟؟؟؟ نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در November 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2021 نایس نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 ? نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.