Himmler ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 آقا والا ما اومدیم همینطوری یه سر بزنیم به سرور ساعت 7 صبح(توقع داشتم کسی نباشه) که متوجه شدم 11 نفر تو سرور فعالن( حتی ادمین ها هم تو سرور نبودن)خلاصه که بهشون زنگ هم زدم خسته نباشید هم بهشون گفتم(لامصبا 7 صبح آش فروشی ها هم بستن) آقای @Ali برو خداتو شکر کن همچین پلیر هایی داری من اگه جای شما بودم از این 11 نفر که 7 صبح تو سرور بودن تقدیر میکردم یه ممبر NG زحمت کش(بیکار)هم دیوتی بود که فقط ماشینش تو عکس افتاده نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 E bullete man to akse نقل قول Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در June 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 در 8 ساعت قبل، Count گفته است: آقا والا ما اومدیم همینطوری یه سر بزنیم به سرور ساعت 7 صبح(توقع داشتم کسی نباشه) که متوجه شدم 11 نفر تو سرور فعالن( حتی ادمین ها هم تو سرور نبودن)خلاصه که بهشون زنگ هم زدم خسته نباشید هم بهشون گفتم(لامصبا 7 صبح آش فروشی ها هم بستن) آقای @Ali برو خداتو شکر کن همچین پلیر هایی داری من اگه جای شما بودم از این 11 نفر که 7 صبح تو سرور بودن تقدیر میکردم یه ممبر NG زحمت کش(بیکار)هم دیوتی بود که فقط ماشینش تو عکس افتاده جدیدا از دستشویی رفتنم مدرک میذاری من قبولت دارم نیازی نیست به این عکسا نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در June 4, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2021 در 12 دقیقه قبل، NoThinG گفته است: جدیدا از دستشویی رفتنم مدرک میذاری من قبولت دارم نیازی نیست به این عکسا دیگه کار از محکم کاری عیب نمیکنه داش مهدی 1 نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
View ارسال شده در June 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 5, 2021 درود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در June 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2021 Safa bashe نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 عجیب... نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در December 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2021 کاملا درست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.